BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Περισσότερα θαμνώδη φυτά, λιγότερα δέντρα.
... λιγότερο σεξ...
Τι εννοείς, τώρα; Ότι προτιμάς το σεξ πάνω στα δέντρα από ότι πίσω από τους θάμνους; *lol*
:—)
Περισσότερα θαμνώδη φυτά, λιγότερα δέντρα.
... λιγότερο σεξ...
Ειναι τι ζηταει ο καθένας.Βόρεια Αφρική είναι πιο όμορφα από ότι Πορτογαλία θεωρώ. Για Μαρόκο και Τυνησία ξέρω βέβαια μόνο.
Η Πορτογαλία πνίγεται στην υγρασία από τον Ατλαντικό. Είναι χοντρή υγρασία, τη νιώθεις, σε περονιάζει, άμα κάτσεις για καιρό.
Ειναι τι ζηταει ο καθένας.
Πάντως τα κλίματα τα παραθαλάσσια της βορειας Αφρικής εχουν και αυτα υγρασία.
Εξαλλου η υγρασία χρειαζεται αλλα οχι πανω απο 80% αν ειναι στο 50% ειναι καλα.
ναι αλλα το ευχριστηθηκες ομως!!!!!!!!!!!!Το έκανα αυτό που λες με τον Στέλιο και τώρα πονάει ο λαιμός μου.. φαρυγγίτιδα η αμυγδαλές:..με κράμπες στο σαγόνι. Λες να την άρπαξα;
Oλα τα καλοκαίρια είναι ίδια...γαμημενη ζέστη που μας θυμίζει ότι γειτονευουμε με Αφρική και φωτιές...αλήθεια γιατί δεν έχει φωτιές η Βουλγαρία η οι άλλες γειτονικές μας χώρες;Μήπως επειδή αυτοί σέβονται το περιβάλλον ενώ ο νεοελλην αδιαφορεί;Λέω εγώ...Θυμίζει καλοκαίρι 21 πάντως όλο αυτό μέχρι στιγμής.
Μπαμπη εσυ???Στελιο εσύ;
Μην σοκαριστείς αλλα το 90% των πυρκαγιών οφείλονται στο απαρχαιωμένο συστημα ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ οπου διασχίζει χωραφια και δαση μεOλα τα καλοκαίρια είναι ίδια...γαμημενη ζέστη που μας θυμίζει ότι γειτονευουμε με Αφρική και φωτιές...αλήθεια γιατί δεν έχει φωτιές η Βουλγαρία η οι άλλες γειτονικές μας χώρες;Μήπως επειδή αυτοί σέβονται το περιβάλλον ενώ ο νεοελλην αδιαφορεί;Λέω εγώ...
Συνιστώσα του ΤΣΥΡΙΖΑ κάνατε το νήμα μπρε...Μπαμπη εσυ???
ΔΕΔΔΗΕ τύπεΜην σοκαριστείς αλλα το 90% των πυρκαγιών οφείλονται στο απαρχαιωμένο συστημα ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ οπου διασχίζει χωραφια και δαση με
μετασχηματιστές του 1960 οι οποιοι περιέχουν λαδια και ευκολα σκάνε,γι αυτο δεν πιάνεται ποτε κανεις αλλα παντα οφείλονται σε ανθρωπινο παραγοντα,
ΟρθώνΔΕΔΔΗΕ τύπε
Ποιών;
Το τσιράκι του Κουλη θα μας πει ότι φταίνε τα ακαθάριστα οικόπεδαΜην σοκαριστείς αλλα το 90% των πυρκαγιών οφείλονται στο απαρχαιωμένο συστημα ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ οπου διασχίζει χωραφια και δαση με
μετασχηματιστές του 1960 οι οποιοι περιέχουν λαδια και ευκολα σκάνε,γι αυτο δεν πιάνεται ποτε κανεις αλλα παντα οφείλονται σε ανθρωπινο παραγοντα,
Όλοι φταίμε τύπε για τις πυρκαγιές.Το τσιράκι του Κουλη θα μας πει ότι φταίνε τα ακαθάριστα οικόπεδα
Ουτε που έχει καταλάβει ότι σχεδόν όλες πιάνουν στα δαση