Νέα

Καύσωνας!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geremy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.160
Πόντοι
1.056
Ασαλιωτη η πουτσα . Καλά θα τους κάνει όλους ο μονάρχης μας.
200€ λογαριασμός με επιδότηση, 450€ πλέον χωρίς
..... που το ξέρεις ότι είναι μονάρχης ? κανονικά και 2 τα έχει !

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
υπερβολες,με μια βερμουδα και μια αμανικη φανελα εισαι οκ με τη ζεστη..πιστευω αυτοι που διαμαρτυροντε οτι ζεστενοντε,εχουν περιτα κιλα,ισως πρεπει να αρχισουν διατροφη..το κρυο δεν παλευετε με τιποτα
μου θυμιζεις ενα φιλο που με τον καυσωνα κοιμοταν με κλειστα τα παντα και οταν αναβε το κλιματιστικο ο αδερφος του πηγαινε και το εκλεινε...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Θα πεθάνουμε όλοι.. ή απο τον καύσωνα ή όταν δούμε στα σκαλοπάτια τον λογαριασμό της ΔΕΗ να μας περιμένει
16a8b8c3740ba7199451bdf62ab471ae834c7b45.gifv
:cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.701
Πόντοι
9.297
Δεν έχουν τον Θεό τους....μέχρι και την ζέστη ονόμασαν

:confused::2funny:

Κλέωνα...ΓΑΜΙΕΣΑΙ!

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
υπερβολες,με μια βερμουδα και μια αμανικη φανελα εισαι οκ με τη ζεστη..πιστευω αυτοι που διαμαρτυροντε οτι ζεστενοντε,εχουν περιτα κιλα,ισως πρεπει να αρχισουν διατροφη..το κρυο δεν παλευετε με τιποτα
Εγώ φίλε μου βελάζω από τη ζέστη κάθε καλοκαίρι.Είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου.Δεν ξέρω που να κρυφτώ.Ξέρεις πόσα κιλά είμαι και τι ύψος έχω ; Είμαι 60κιλά 1,70 ύψος.
Το χειμώνα αντιθέτως στα πολλά κρύα ναι μεν κι εγώ κρυώνω όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος αλλά μπορώ να βάλω κάτι πάνω μου και να ζεσταθώ.Το καλοκαίρι αν θέλω να πάω κάπου , 5 λεπτά να περπατήσω ιδρώνω και κολάω ολόκληρος.Θέλω κάθε μια ώρα να κάνω ντους.Δεν παλεύετε η ζέστη για πολλούς.Όχι μόνο για μένα.Και δεν έχει να κάνει με το πάχος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.701
Πόντοι
9.297
Από το κρύο κάθε χρλεομωνα πεθαίνει κόσμος σε Ευρώπη και Αμερική, το κρύο κάνει κακό στην υγεία, καρδιά και πνευμονία, από τη ζέστη έχει πεθάνει ελάχιστος κόσμος σε σχέση με το κρύο, εννοείτε ότι αυτή η αίσθηση του κρύου το χειμώνα είναι αηδια
Μισώ την ζέστη και τον ήλιο αλλά φροντίζω να έχω όπλα να αντιμετωπίσω τους εχθρούς.Δηλαδη καπέλο και νερό .
Πιο πολύ νομίζω ζεστη θέλουν τα κοριτσάκια για να δείξουν λίγο δέρμα μήπως και βρουν / διατηρήσουν χρηματοδότη ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ φίλε μου βελάζω από τη ζέστη κάθε καλοκαίρι.Είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου.Δεν ξέρω που να κρυφτώ.Ξέρεις πόσα κιλά είμαι και τι ύψος έχω ; Είμαι 60κιλά 1,70 ύψος.
Το χειμώνα αντιθέτως στα πολλά κρύα ναι μεν κι εγώ κρυώνω όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος αλλά μπορώ να βάλω κάτι πάνω μου και να ζεσταθώ.Το καλοκαίρι αν θέλω να πάω κάπου , 5 λεπτά να περπατήσω ιδρώνω και κολάω ολόκληρος.Θέλω κάθε μια ώρα να κάνω ντους.Δεν παλεύετε η ζέστη για πολλούς.Όχι μόνο για μένα.Και δεν έχει να κάνει με το πάχος.
Σωστά...δεν συμφέρει.
Ενώ χειμώνα φοράς κάτι παραπάνω και είσαι Ο.Κ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Εσεις μπορει να γελάτε με τις μαλακιες ονομασίες π δινουν κ στους καύσωνες,ομως η καυτή άσφαλτος εβαλε φωτια στα λαστιχα,πηρε φωτια το τροχόσπιτο και εν συνεχεια πηρε φωτια διπλανό δασάκι…:confused:

Τι;Δεν γινονται αυτα;

Τεμπη:
Μήπως ητανε τίποτα παλιά τα λάστιχα ; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο , αλλά δεν αποκλείεται. Μήπως τρίβονται περισσότερο όταν είναι παλιά και μέσω τριβής αναπτύσσεται παραπάνω θερμοκρασία ; Τέλος πάντων δεν ξέρω ... ας επιληφθεί η επιστημονική ομάδα :P

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.701
Πόντοι
9.297
Άσε που τώρα το καλοκαίρι κυκλοφορεί ο κάθε καγκουρας με βερμούδες και παντόφλες λες και έσκαβε όλη την μέρα η ετοιμάζεται για μπάλα η μπάσκετ ενώ το μόνο που κάνουν όλη μέρα είναι να μαλακιζονται με το κινητό.
Σκέτη σύναξη αθίγγανων....και αν είναι και μαυριδεροι...μιλάμε για καθαρά τριτοκοσμική εικόνα.Ιδιως ενω περιμενουν λεωφορείο για παραθαλάσσια περιοχή...εκεί είναι να φεύγεις μακρυά!!!

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
544
Πόντοι
81
Υπερβολές
Καλοκαίρι είναι, θα κάνει ζέστη, απλά οι περισσότεροι έχουν γίνει ευαίσθητοι και διαμαρτύρονται με το παραμικρό

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
καλα ειναι ρε μαλακες μην υπερβαλετε

Blazing Heat Wave GIF by SpongeBob SquarePants

παω για μπανιο, ηδη μοιαζω με τουριστα με τετοιο μαυρισμα. Μεχρι τον αυγουστο λογικα θα θελω αδεια παραμονης για να κυκλοφορω. Απο σεπτεμβρη φανταζομαι θα παιζω και ξυλο με τους χρυσαυγιτες :confused::coffee:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Θα πιάσω δουλειά στις 7 το πρωί αναγκαστικά και ελπίζω πως θα έχω τελειώσει στις 11 , μετά θα γυρίσω σπίτι παγωμένο μπάνιο και ερ κοντίσιο :sunglasses:
Αν σε παρηγορει, εχω δουλεψει σε εργοστασιο σε δωματιο με καζανια που εβραζαν στους 100 βαθμους. Μεσημερι με καυσωνα, εβγαινα απο το δωματιο απευθειας στον ηλιο και ενιωθα "δροσια" :cheesy:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Περυσι το αρκουδισιον εκαιγε περιπου τη μιση μερα. Φετος το καιω σχεδον 24/24 σαν ψυγειο. Αν δεν πεσει επιδοτηση φετος παμε για

1689347692991.jpeg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom