baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.251
- Πόντοι
- 5.097
2 διπιττα γυρο κοτοπουλο και μια ΑΜΣΤΕΛ.Πόσα θες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειμαι.Ποσο ΠΑΣΟΚ εισαι ρε.....
2 διπιττα γυρο κοτοπουλο και μια ΑΜΣΤΕΛ.Πόσα θες;
δεν ειμαι.Ποσο ΠΑΣΟΚ εισαι ρε.....
Αμστελ δε παίρνω, δίνω Εζα.2 διπιττα γυρο κοτοπουλο και μια ΑΜΣΤΕΛ.
τρεις εζα μια αμστελ.Αμστελ δε παίρνω, δίνω Εζα.
3 0τρεις εζα μια αμστελ.
εισαι διατεθιμενος να πειραματιστουμε σπιτι σου?
Η απαντηση σου εκεινη ομως ηταν τυπικη ΠΑΣΟΚικη:αλλος γαμαει , αλλις πληρωνει.Αυτο ηταν το νοημα.2 διπιττα γυρο κοτοπουλο και μια ΑΜΣΤΕΛ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειμαι.
εισαι διατεθιμενος να πειραματιστουμε σπιτι σου?
Ασσος απο ημιχρονο...
Μπα… καλα θα ταν αλλα δε το βλεπω…Αν πάει μέχρι την άλλη παρασκευή που λέει έτσι, θα χάσουμε όλοι από 3-5 κιλά
την προηγουμενη ευδομαδα ειδα ενα βιντεο προσωμοιωση στα 50000 με 100000 χρονια απο τωραΤο τροπικο κλιμα εχει και βροχες...το δικο μας μαλλον προς κλιμα ερημου θα μοιαζει ιδιως στα νησια.
50.000 χρόνια?????την προηγουμενη ευδομαδα ειδα ενα βιντεο προσωμοιωση στα 50000 με 100000 χρονια απο τωρα
η μεσογειος θα κλεισει
η ελλαδα η τουρκια η ιταλια θα γινουν κατακοκινες ερημοι χειροτεροι ερημοι απο οτι ηταν ειναι και θα ειναι στην αφρικη
σε προσωμοιωση για ενα ακατομυριο χρονια απο αμερικανους η γη θα ξαναγινει μια μαζα γης οπως ακριβως ηταν οταν χωριστικε σε ηπειρους50.000 χρόνια?????
Δεν δίνω περισσότερο από 50-60 χρόνια ζωής στον πλανήτη?
Ακριβως...δεν θα γινουμε Βραζιλια η Ινδονησια.Σαχαρα θα γινουμε.την προηγουμενη ευδομαδα ειδα ενα βιντεο προσωμοιωση στα 50000 με 100000 χρονια απο τωρα
η μεσογειος θα κλεισει
η ελλαδα η τουρκια η ιταλια θα γινουν κατακοκινες ερημοι χειροτεροι ερημοι απο οτι ηταν ειναι και θα ειναι στην αφρικη
Να μας στείλει μία να κάνει headbanging...
ετοιμαστειτε ολοι για ισχυρες βροχοπτωσεις
παρομοιες ειχαμε δει πριν 2 χρονια αρχες μαρτιου του 2019
ρε μλκ στρατο ειπαμε ηλεκτρολογος ειμαι οχι το ψυχοπαιδι της γειτονιας,να μιλαμε για σοβαρες κατασκευες και οχι για αντλιουλες και καδους.
χειρουργος ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ φοραω και γαντακι.