Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Ξέρω έναν καλό ηλεκτρολόγο αν ενδιαφέρεσαιεμενα ο διαακοπτης θα ειναι ανοιχτος τον εχω βραχυκυκλωση.
Ξέρω έναν καλό ηλεκτρολόγο αν ενδιαφέρεσαιεμενα ο διαακοπτης θα ειναι ανοιχτος τον εχω βραχυκυκλωση.
Μελαμψός?μονο εδω μην ερθει γιατι εχουμε μπλοκα στα συνορα και κατι τετοια μελαμψα ατομα τα πυροβολαμε
κλεφτης θα ναι.Ξέρω έναν καλό ηλεκτρολόγο αν ενδιαφέρεσαι
αρχοντα μολις ειναι ετοιμη η μαλλουκλα θελω φωτοΟυτε κει θα γαμησω δλδ…
οχι σαν πακιστανος αλλα Ινδος θα ελεγαΜελαμψός?
Στην προηγούμενη ζωή σου θα ήσουν Σεϊχης με τα χαρέμια σου.Ουτε κει θα γαμησω δλδ…
Απο δευτερα το μαλλι…αρχοντα μολις ειναι ετοιμη η μαλλουκλα θελω φωτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι σαν πακιστανος αλλα Ινδος θα ελεγα
αρχοντα μολις ειναι ετοιμη η μαλλουκλα θελω φωτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι σαν πακιστανος αλλα Ινδος θα ελεγα
φωτο Δευτερα τοτε θα χυσουν ολες οι τσουπρες και ολοι οι γκευδεςΑπο δευτερα το μαλλι…
Κατι τετοιο μαλλον τυπε… γιωαυτο τρωω τοση αγαμια σ αυτη τη ζωηΣτην προηγούμενη ζωή σου θα ήσουν Σεϊχης με τα χαρέμια σου.
Από τις ταράτσες λες;οχι σαν πακιστανος αλλα Ινδος θα ελεγα
γονιδιαΑπό τις ταράτσες λες;
Θα ζηλεψει κι ο Σακης ο Ρουβας τετχοιο μαλλι!φωτο Δευτερα τοτε θα χυσουν ολες οι τσουπρες και ολοι οι γκευδες
Κατι τετοιο μαλλον τυπε… γιωαυτο τρωω τοση αγαμια σ αυτη τη ζωη
ναι ρε ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΑΙΘα ζηλεψει κι ο Σακης ο Ρουβας τετχοιο μαλλι!
Εν τω μεταξύ, ήρθαμε εδώ για τον βάρο και αυτός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...γονιδια
Τυπε καντο…50 μηνεςΑφιερωμένο!
ε οχι και ελαφρα εχω ενα αλφα βαρος.Εν τω μεταξύ, ήρθαμε εδώ για τον βάρο και αυτός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...
μπαρουλη μην φευγεις απο τον λαο σου τοσοι νοματαιοι ειμαστε εδω για σεναε οχι και ελαφρα εχω ενα αλφα βαρος.
απο τους καλυτερους...Μπαρο εισαι ηλεκτρολογος;;;