Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Δε γαμεις… μια ζωη την εχουμε.....μετά θα βαράς εσύ για τον λογαριασμό ......![]()
![Headbaning1 :headbaning1: :headbaning1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbaning1.gif)
Δε γαμεις… μια ζωη την εχουμε.....μετά θα βαράς εσύ για τον λογαριασμό ......![]()
40 βαθμοι λιωνει το κορμι…
Μαλλον ειναι παλιο και κακοσυντηρημενο μοντελο γιατι αλλιως θα εκανε καλη δουλεια και στους 22 βαθμους.Και εγω περιμενω να ερθει τσιμπημενος ο λογαριασμος, αφου οταν ειμαι σπιτι το ac ειναι μονιμα ανοιχτο στους 16 βαθμους κελσιου,,,,δεν παλευεται αλλιως...
Το κλιματιστικο ειναι σε αριστη κατασταση καθως το κανω συντηρηση καθε χρονο...και το δουλευω σχετικα πολυ λιγο...Μαλλον ειναι παλιο και κακοσυντηρημενο μοντελο γιατι αλλιως θα εκανε καλη δουλεια και στους 22 βαθμους.
Σε τιμα που σκεφτεσαι τον λογαριασμο ενω δροσιζεσαι...αν λειτουργουσαν ετσι οι πολιτικοι μας δεν θα ειχαμε μνημονια.
Τυπικος Βορειος σαν εμενα...ειναι και λιγο ακυρο να εχεις ενα Σαββατοκυριακο να ξεκουραστεις και αντι για αυτο να κουραζεσαι πανε-ελα ιδιως αν βγεις εκτος Νομου.Το κλιματιστικο ειναι σε αριστη κατασταση καθως το κανω συντηρηση καθε χρονο...και το δουλευω σχετικα πολυ λιγο...
το εχω στους 16 βαθμους γιατι γενικα ζεστενομαι και ιδρωνω ευκολα...δεν την μπορω την πολυ την ζεστη δυστυχως...
Γιαυτο και δεν παω για πολλα μπανια καλοκαιριατικα, συν οτι ζεστενομαι και ιδρωνω σχετικα ευκολα, και ειμαι και ασπρουλιαρης δυστυχως σαν τους Γερμανους....εγω δεν μαυριζω...κοκκινιζω....![]()
Δεν νομίζω να γίνει ότι έγινε το '87,τότε ήταν αλλιώς και αναφέρομαι στην χρήση των ac,ανεμιστήρωνΘα επιζησουμε?![]()
![]()
Ναι,θα θυμίσει.Και τότε αν θυμάμαι κράτησε σχεδόν μια εβδομάδα πάνω από 40 βαθμούς στην ΑθήναΘυμιζει τον φονικο καυσωνα του 87! Μονο που τοτε ειχαμε σηκωσει κιενα Ευρωπαικο…![]()
Ρωτα τον κούληΘα επιζησουμε?![]()
![]()
Και τα βραδια χτυπαγε 30αρια μονιμα… και να μην εχεις ουτε…ανεμιστηραΝαι,θα θυμίσει.Και τότε αν θυμάμαι κράτησε σχεδόν μια εβδομάδα πάνω από 40 βαθμούς στην Αθήνα
Αυτός θα ζήσει σίγουρα.Ρωτα τον κούλη
Για αυτό και δεν άντεξαν αρκετοί συνάνθρωποί μαςΚαι τα βραδια χτυπαγε 30αρια μονιμα… και να μην εχεις ουτε…ανεμιστηρα![]()