alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Έπρεπε να τα πω μερα?Τι λες ρε τρελέ, νυχτιάτικα;
Έπρεπε να τα πω μερα?Τι λες ρε τρελέ, νυχτιάτικα;
σε αλλη διαστασηΟλοι εχουν παντα την ιδια απορια, πού πηγαίνει η ψυχη μετα το θάνατο.
Εγω παλι, απο μικρος ειχα άλλη απορία, πού ήταν η ψυχή πριν τη γέννηση
Και τι κάνει εκει?σε αλλη διασταση
Ναι αλλά το σώμα δεν αποσυντίθεται στο έδαφος, αλλά μεσα στο φέρετρο. Αρα δεν προσδίδει τίποτα στο χώμα.Είναι ο κύκλος της ζωής. Το νεκρό σώμα πέφτει στη γη, αποσυντίθεται και με τη σειρά του δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέας ζωής σε οιανδήποτε μορφή.
σωστό !!!Ναι αλλά το σώμα δεν αποσυντίθεται στο έδαφος, αλλά μεσα στο φέρετρο. Αρα δεν προσδίδει τίποτα στο χώμα.
Σε ποια να συστηθω? Στην Έλενα? Δεκα χρονια την ξερωσωστό !!!
αλλά δεν συστήθηκες στη κοπέλλα !!!
Μπα, τροφή για τα σκουλήκια γινόμαστε. Δε λέει η φάση.Είναι ο κύκλος της ζωής. Το νεκρό σώμα πέφτει στη γη, αποσυντίθεται και με τη σειρά του δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέας ζωής σε οιανδήποτε μορφή.
είπα και γω , είναι δυνατόν να σου ξέφυγε !!!Σε ποια να συστηθω? Στην Έλενα? Δεκα χρονια την ξερω
Πάντα ειχα μια απορια.Μπα, τροφή για τα σκουλήκια γινόμαστε. Δε λέει η φάση.
Θα φροντίσω για καύση για την πάρτη μου.
Πολλάκις. Παλαιότερα. Τιμιότατη, ευγενέστατη και ποιοτική.είπα και γω , είναι δυνατόν να σου ξέφυγε !!!
έχετε συνευρεθεί ?
Μηπως εισαι και οπαδος του σολιψισμού τύπε?Από την στιγμή που επιστημονικά ειναι αποδεδειγμένο ότι όλα είναι εικονική πραγματικότητα και φτιαγμένα μόνο με τον ανθρώπινο νου...δεν υπάρχει ούτε ζωή ούτε θάνατος... τζάμπα γράφετε πως θέλετε να καταλήξετε το ίδιο θα είναι έτσι κι αλλιώς
Δεν το λέω εγώ φίλε οι επιστήμονες λένε ότι εικόνα και ήχο κλπ αντιλαμβανόμαστε είναι είναι απλά " φτιαχτό" από έναν νου γιατί να το αμφισβητήσω...Να πιστέψω δηλαδή ότι όλα ξεκίνησαν από την Εύα και τον Αδάμ και μετά ο Κάιν και ο Άβελ κάνανε οικογένειες και εξαπλώθηκε ο πληθυσμός της γηςΠάντα ειχα μια απορια.
Εχω διαβασει οτι οντως, τα σκουλίκια παράγονται απο το ίδιο το νεκρο σωμα μας καθώς υπάρχει απο τη φύση αυτή η διαδικασια.
Οταν ομως τα σκουλίκια τα φάνε όλα, μετά τι παθαίνουν αυτα;
Πεθαινουν της πείνας?
Και πώς αποσυντίθενται?
Βγάζουν κι αυτά απο το σώμα τους μικρά σκουλικάκια που τα τρώνε επίσης?
Και ούτω καθ εξης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολλάκις. Παλαιότερα. Τιμιότατη, ευγενέστατη και ποιοτική.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μηπως εισαι και οπαδος του σολιψισμού τύπε?
Εγώ για θεωρία ήξερα. Πώς αποδείχτηκε;Από την στιγμή που επιστημονικά ειναι αποδεδειγμένο ότι όλα είναι εικονική πραγματικότητα και φτιαγμένα μόνο με τον ανθρώπινο νου...δεν υπάρχει ούτε ζωή ούτε θάνατος... τζάμπα γράφετε πως θέλετε να καταλήξετε το ίδιο θα είναι έτσι κι αλλιώς
σε κάθε οργανισμό που αποθνήσκει , ξεκινάει η σήψηΠάντα ειχα μια απορια.
Εχω διαβασει οτι οντως, τα σκουλίκια παράγονται απο το ίδιο το νεκρο σωμα μας καθώς υπάρχει απο τη φύση αυτή η διαδικασια.
Οταν ομως τα σκουλίκια τα φάνε όλα, μετά τι παθαίνουν αυτα;
Πεθαινουν της πείνας?
Και πώς αποσυντίθενται?
Βγάζουν κι αυτά απο το σώμα τους μικρά σκουλικάκια που τα τρώνε επίσης?
Και ούτω καθ εξης.
Η θεωρία του Ματριξ. Ουδέποτε φυσικα αποδείχθηκε. Αλλά ούτε αποκλειεται κιολαςΕγώ για θεωρία ήξερα. Πώς αποδείχτηκε;
Τύπε δεν το λες καλά ή λέμε κάτι διαφορετικόΔεν το λέω εγώ φίλε οι επιστήμονες λένε ότι εικόνα και ήχο κλπ αντιλαμβανόμαστε είναι είναι απλά " φτιαχτό" από έναν νου γιατί να το αμφισβητήσω...Να πιστέψω δηλαδή ότι όλα ξεκίνησαν από την Εύα και τον Αδάμ και μετά ο Κάιν και ο Άβελ κάνανε οικογένειες και εξαπλώθηκε ο πληθυσμός της γης
Υλη υπάρχει, φυσικα. Το ζητούμενο ειναι πώς δημιουργήθηκε ύλη απο την ενέργεια. Και πώς δημιουργήθηκε βεβαιως η ενέργεια εξ αρχης.Τύπε δεν το λες καλά ή λέμε κάτι διαφορετικό
Η επιστήμονες έχουν διατυπώσει μια θεωρία ότι τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια. Δεν υπάρχει ύλη. Κ ότι βλέπουμε ή αισθανόμαστε κλπ είναι θέμα του εγκεφάλου μας
Ακριβώς αυτό είναι η βασική αρχή της επιστήμης για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη ΓηΤύπε δεν το λες καλά ή λέμε κάτι διαφορετικό
Η επιστήμονες έχουν διατυπώσει μια θεωρία ότι τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια. Δεν υπάρχει ύλη. Κ ότι βλέπουμε ή αισθανόμαστε κλπ είναι θέμα του εγκεφάλου μας