Νέα

Καύση Νεκρών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είναι ο κύκλος της ζωής. Το νεκρό σώμα πέφτει στη γη, αποσυντίθεται και με τη σειρά του δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέας ζωής σε οιανδήποτε μορφή.
Ναι αλλά το σώμα δεν αποσυντίθεται στο έδαφος, αλλά μεσα στο φέρετρο. Αρα δεν προσδίδει τίποτα στο χώμα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Είναι ο κύκλος της ζωής. Το νεκρό σώμα πέφτει στη γη, αποσυντίθεται και με τη σειρά του δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη νέας ζωής σε οιανδήποτε μορφή.
Μπα, τροφή για τα σκουλήκια γινόμαστε. Δε λέει η φάση.

Θα φροντίσω για καύση για την πάρτη μου.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Από την στιγμή που επιστημονικά ειναι αποδεδειγμένο ότι όλα είναι εικονική πραγματικότητα και φτιαγμένα μόνο με τον ανθρώπινο νου...δεν υπάρχει ούτε ζωή ούτε θάνατος... τζάμπα γράφετε πως θέλετε να καταλήξετε το ίδιο θα είναι έτσι κι αλλιώς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπα, τροφή για τα σκουλήκια γινόμαστε. Δε λέει η φάση.

Θα φροντίσω για καύση για την πάρτη μου.
Πάντα ειχα μια απορια.
Εχω διαβασει οτι οντως, τα σκουλίκια παράγονται απο το ίδιο το νεκρο σωμα μας καθώς υπάρχει απο τη φύση αυτή η διαδικασια.
Οταν ομως τα σκουλίκια τα φάνε όλα, μετά τι παθαίνουν αυτα;
Πεθαινουν της πείνας?
Και πώς αποσυντίθενται?
Βγάζουν κι αυτά απο το σώμα τους μικρά σκουλικάκια που τα τρώνε επίσης?
Και ούτω καθ εξης.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

είπα και γω , είναι δυνατόν να σου ξέφυγε !!!
έχετε συνευρεθεί ?
Πολλάκις. Παλαιότερα. Τιμιότατη, ευγενέστατη και ποιοτική.

Από την στιγμή που επιστημονικά ειναι αποδεδειγμένο ότι όλα είναι εικονική πραγματικότητα και φτιαγμένα μόνο με τον ανθρώπινο νου...δεν υπάρχει ούτε ζωή ούτε θάνατος... τζάμπα γράφετε πως θέλετε να καταλήξετε το ίδιο θα είναι έτσι κι αλλιώς
Μηπως εισαι και οπαδος του σολιψισμού τύπε?

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Δεν υπάρχει τίποτα μετά θάνατον.Επιστρεφουμε εκεί που ήμασταν πριν την γέννηση μας.Στο τιποτα δηλαδή.

Εννοείται ότι προσωπικά είμαι υπέρ της καύσης.Ειτε λιώσεις αργά είτε καείς το ίδιο και το αυτό.

Τέλος δεν θα αναφερθώ στις θρησκείες.Την μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων.
Το παπαδαριο κοροϊδεύει στα μούτρα τους πιστούς τρώγοντας από τα τρόφιμα που στέλνουν στις εκκλησίες σούπερ μάρκετ και αλλοι και κλέβοντας τα παγκαρια.
Όλοι οι παπάδες έχουν σπιταρονες,εξοχικά,πολυτελή αυτοκίνητα και πολλά πολλά μετρητά στην τράπεζα.Θα μπορούσα να πω περισσότερα αλλά δεν μπορώ.
Έρχονται στην εκκλησία ταπεινοί και με αυτοκίνητα φθηνά ως δεύτερα ή τρίτα για να το παίξουν φτωχοι αλλά αν δείτε τι πραγματικα έχουν θα πάθετε την πλάκα σας.Εχω δει παπά να ανοίγει το παγκαρι και να φουλαρει με βενζίνη το αμάξι του για να πάει ταξίδι με την οικογένειά του.Αλλα αυτό είναι το λιγότερο.Για να μην πούμε ότι όλοι τους πάνε ταξίδια σε Αμερικες και αλλού.Πώς νομίζετε ότι πάνε;Με τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου που είναι ένα χιλιάρικο;

Σας κοροϊδεύουν στα μούτρα ενώ εσείς πεινάτε.

Kαι μην μου πει κάποιος ότι δεν είναι όλοι έτσι.Δυστυχως το 99% είναι ακριβώς έτσι.Οπως είπα και πριν περισσότερα δεν μπορώ να πω.

Για μένα δικαίωμα του καθενός να πιστεύει όπου θέλει αλλά αν το κάνει αυτό προσωπική μου άποψη έχει πιάσει πάτο.

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Πάντα ειχα μια απορια.
Εχω διαβασει οτι οντως, τα σκουλίκια παράγονται απο το ίδιο το νεκρο σωμα μας καθώς υπάρχει απο τη φύση αυτή η διαδικασια.
Πεθαινουν της πείνας?
Και πώς αποσυντίθενται?
Και ούτω καθ εξης.

Πολλάκις. Παλαιότερα. Τιμιότατη, ευγενέστατη και ποιοτική.

Μηπως εισαι και οπαδος του σολιψισμού τύπε?
Δεν το λέω εγώ φίλε οι επιστήμονες λένε ότι εικόνα και ήχο κλπ αντιλαμβανόμαστε είναι είναι απλά " φτιαχτό" από έναν νου γιατί να το αμφισβητήσω...Να πιστέψω δηλαδή ότι όλα ξεκίνησαν από την Εύα και τον Αδάμ και μετά ο Κάιν και ο Άβελ κάνανε οικογένειες και εξαπλώθηκε ο πληθυσμός της γης :confused:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Εγώ για θεωρία ήξερα. Πώς αποδείχτηκε;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Πάντα ειχα μια απορια.
Πεθαινουν της πείνας?
Και πώς αποσυντίθενται?
Και ούτω καθ εξης.
σε κάθε οργανισμό που αποθνήσκει , ξεκινάει η σήψη

στον άνθρωπο από τα σπλάχνα... μυγάκια σκουλικάκια κτλπ...

γι αυτό τα πτώματα τα βάζουν σε ψυγείο μέχρι την ταφή ,για να διακόπτεται η σήψη...

στα χώματα των νεκροταφείων δεν υπάρχει τίποτα, όλα είναι νεκρά
δηλαδή τα σκουλήκια γενιούνται από το άψυχο σώμα δεν προέρχονται από το χώμα

Τελευταία τροποποίηση:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Δεν το λέω εγώ φίλε οι επιστήμονες λένε ότι εικόνα και ήχο κλπ αντιλαμβανόμαστε είναι είναι απλά " φτιαχτό" από έναν νου γιατί να το αμφισβητήσω...Να πιστέψω δηλαδή ότι όλα ξεκίνησαν από την Εύα και τον Αδάμ και μετά ο Κάιν και ο Άβελ κάνανε οικογένειες και εξαπλώθηκε ο πληθυσμός της γης :confused:
Τύπε δεν το λες καλά ή λέμε κάτι διαφορετικό

Η επιστήμονες έχουν διατυπώσει μια θεωρία ότι τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια. Δεν υπάρχει ύλη. Κ ότι βλέπουμε ή αισθανόμαστε κλπ είναι θέμα του εγκεφάλου μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Η επιστήμονες έχουν διατυπώσει μια θεωρία ότι τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια. Δεν υπάρχει ύλη. Κ ότι βλέπουμε ή αισθανόμαστε κλπ είναι θέμα του εγκεφάλου μας
Υλη υπάρχει, φυσικα. Το ζητούμενο ειναι πώς δημιουργήθηκε ύλη απο την ενέργεια. Και πώς δημιουργήθηκε βεβαιως η ενέργεια εξ αρχης.
Πώς δηλαδη μπορεί να προκύψει εκ του μηδενός, εν.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766

Ακριβώς αυτό είναι η βασική αρχή της επιστήμης για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη Γη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom