aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Που είσαι .... περιμένω φωτογραφίες να μας καυλωσεις
Αγάπες καλημέρα!!! Μάλλον είμαι πολύ άτυχη, έπρεπε να λείψω στα πάτρια εδάφη για λόγο σοβαρό. Επίσης, θα κάνω ραντεβού αύριο και μεθαύριο, με κόστος φουλ πρόγραμμα στα 130 ευρώ. Περιμένω νέα και πολλά πολλά μηνύματα μωρά μου!!!
Σε γαμαμε και στην Θεσσαλονίκη, οπότε μείνε εκεί να έχουμε και έναν σκοπόΘέλω να με τιμωρήστε όλοι οι Αθηναίοι "φιλοι" μου για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου... τάζω και δεν έρχομαι; Σφαλιαριτσες εδω!!!
Για έλα εσύ και θα τα φας τα πουτσοσκάμπιλα ...Θέλω να με τιμωρήστε όλοι οι Αθηναίοι "φιλοι" μου για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου... τάζω και δεν έρχομαι; Σφαλιαριτσες εδω!!!
Μήν σπας μπάλες μικρή... Βαρεθήκαμε να ακούμε την ίδια καραμέλα... Κράτα τα προσωπικά σου για τον εαυτό σουΚαλησπέρα αγάπες και μη!! Χαχα.. τα τελευταία σας σχόλια στο νήμα δε μου άρεσαν και πολύ αλλά δεν είναι φυσικά ο λόγος που με έχει κάνει να απέχω προς το παρόν. Βρίσκομαι εκτος Θεσσαλονίκης για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Μόλις επιστρέψω θα το μάθετε πρώτοι! Να προσέχετε όλοι και να θυμάστε : Υγεία πάνω από όλα και σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δε φαντάζεστε για πότε αλλάζουν τα δεδομένα.. το πεπρωμένο φυγειν αδύνατον..
Άμα σου έσπαγα μπάλες δεν θα απαντούσες εδώ, απλά δεν θα ασχολιοσουν μαζί μου! Οπότε αυτές τις εξυπνάδες απλά για να το παίξεις ο μάγκας ο βαρύς και ασηκωτος αστες γιατί σε μένα δε περνάνε! Ήθελα να ενημερώσω αυτούς που ενδιαφέρονται και με ενδιαφέρουν και εμένα για την αποχή μου και να τους πω κάποια πραγματα στα οποία δεν ανέφερα τους προσωπικούς λογους που με οδήγησαν στο να φύγω εκτός πόλης. Οπότε σκάσε και πήγαινε καμία βόλτα να πάρεις αέρα γιατί ως τώρα αέρα έχει πάρει μόνο η συμπεριφορά σου, χρειαζεται και ο εγκέφαλος ξέρεις... (Αν έχεις φυσικά....)Μήν σπας μπάλες μικρή... Βαρεθήκαμε να ακούμε την ίδια καραμέλα... Κράτα τα προσωπικά σου για τον εαυτό σου
ελα βρε...Καλησπέρα αγάπες και μη!! Χαχα.. τα τελευταία σας σχόλια στο νήμα δε μου άρεσαν και πολύ αλλά δεν είναι φυσικά ο λόγος που με έχει κάνει να απέχω προς το παρόν. Βρίσκομαι εκτος Θεσσαλονίκης για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Μόλις επιστρέψω θα το μάθετε πρώτοι! Να προσέχετε όλοι και να θυμάστε : Υγεία πάνω από όλα και σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δε φαντάζεστε για πότε αλλάζουν τα δεδομένα.. το πεπρωμένο φυγειν αδύνατον..
Χαχα αγάπηηηη με έκανες και γέλασα λίγο σε ευχαριστώ!!! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα και εύχομαι να γίνει όπως τα λεςελα βρε...
κι εγω νομιζα οτι εγινε στραβη με τα μαλλια σου και απο ξανθια που πηγαινες να γινεις... εμεινες καραφλη τελικα
περαστικα σου το λοιπον, υπομονη και ολα θα γινουν μια χαρα και παλι.
οχι αγχος
Υγεία πάνω από όλα μανάρι και μετά οι φώτο κλπ.Χαχα αγάπηηηη με έκανες και γέλασα λίγο σε ευχαριστώ!!! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα και εύχομαι να γίνει όπως τα λες
Ευχομαι να πανε ολα καλα...Καλησπέρα αγάπες και μη!! Χαχα.. τα τελευταία σας σχόλια στο νήμα δε μου άρεσαν και πολύ αλλά δεν είναι φυσικά ο λόγος που με έχει κάνει να απέχω προς το παρόν. Βρίσκομαι εκτος Θεσσαλονίκης για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Μόλις επιστρέψω θα το μάθετε πρώτοι! Να προσέχετε όλοι και να θυμάστε : Υγεία πάνω από όλα και σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, δε φαντάζεστε για πότε αλλάζουν τα δεδομένα.. το πεπρωμένο φυγειν αδύνατον..