Ρε συ τι ασχολεισαι μαζι του...μια αναφορα να κανει καποιος εχει φυγει απο εδω και αυτο το προφιλ. Αλλα εμενα πλεον δεν με ενοχλει καθολου η υπαρξη του. Μου προσφερει γελιο.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει το κολπο.
προσωπικα, στα παπαρια μου αυτη η τελειωμενη, αποτυχημενη και σιχαμενη τραβελοπουστρα του ελεους.
το ασημαντο τυπακι, θελει να δειχνεται απο οποια τρυπα αναπνεει, για να το παιζει καμποσος.
γιατι να του το χαλασω το λοιπον... το ξεφτιλικι ?
και αν προσεξεις, παντα αυτος ξεκιναει.
κανεις δεν τον ενοχλει, γιατι οπως ειπες, ολοι τον εχουν καταλαβει πλεον... ασχετα τι νομιζει αυτος.
αμα ψαξεις στα αλλα κλωναροπροφιλ του, συνεχεια προσβαλλει μελη και πεταει σποντες για αυτα, που αυτο δειχνει οτι παιρνει ινφοζ μεσω πμ (απο καποιες και καποιους που κελαηδανε-οχι αληθειες απαραιτητα) και τα βγαζει δημοσια, για να δειχθει οπως ειπα, αλλα και να δειξει οτι ειναι γνωστης και καλα.
παπαρια γνωστης ειναι.
ενας παπατζης ειναι που απλα τον χρησιμοποιουν, τονε δουλευουν και τον καρπαζωνουν, οπως εκανε και εδω ηδη η βανεσσα.
εχω απειρα ποστς απο ολα του τα κλωναροπροφιλ.
του εχω ξεβρακωσει 8 κλωναροπροφιλ και αναφορα δεν τον εχω κανει ποτε, γιατι ειναι ενα καλο πετ διασκεδασης οταν βαριεμαι.
και υπ'οψιν με τους ¨δηλωμενους¨ γκεϊς-τραβελια κλπ δεν εχω θεμα, αλλα εχω θεμα με τους πουστοχαρακτηρες οπως αυτος ο γελοιος, που θελουν να βγουν και απο πανω.