MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 521
- Πόντοι
- 306
Dio mio... Parli It
Μέσω google translate !!!!!!!!!!!!Dio mio... Parli Italiano??
Dio mio... Parli It
Μέσω google translate !!!!!!!!!!!!Dio mio... Parli Italiano??
Σκορπιός αγάπη μου Σκορπιός!!! χάχα..
Κι εγώ , χαμός !!!!!!!Σκορπιός αγάπη μου Σκορπιός!!! χάχα..
Εγώ δεν έκανα παζάρι και έλα Αθήνα να σου αγοράσω ψηλοτάκουνα πέδιλα χαχααόσο σας βλέπω παζάρι και κακό τόσο δε θα ανεβάζω φώτο
Βανεσσακι για σεξ μεταξύ σκορπιων και καρκίνων τι λένε?όσο σας βλέπω παζάρι και κακό τόσο δε θα ανεβάζω φώτο
έτσι πως βλέπω εδώ τη φάση αγάπη κοντά είμαι στο να πάρω την απόφαση..Εγώ δεν έκανα παζάρι και έλα Αθήνα να σου αγοράσω ψηλοτάκουνα πέδιλα χαχαα
Αααα δεν ξέρω εγώ για τους ταυρους σκορπιούς ξέρω...Βανεσσακι για σεξ μεταξύ σκορπιων και καρκίνων τι λένε?
Και τα δείγματα σε ακόμα πιο μικρά συνάδελφεΤα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια,έτσι δεν λένε?
Να την πάρεις και γρήγορα , να κατέβεις νοτιότεραέτσι πως βλέπω εδώ τη φάση αγάπη κοντά είμαι στο να πάρω την απόφαση..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αααα δεν ξέρω εγώ για τους ταυρους σκορπιούς ξέρω...
Κακό κορίτσιμόνο για τα καλά μου τα αγόρια...
Wtf??Πατε καλά ρε;
από εδώ ο γαμιας της γειτονιάς ρε αγάπη δεν τον αναγνώρισες;;;;
Το τηλέφωνο του μάλλον δε χτυπαειΚαι δε χτυπάει τοοοο τηλεεεφωνο..
Με πνίγει το παράπονο
Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο λαός της συμπρωτεύουσας?έτσι πως βλέπω εδώ τη φάση αγάπη κοντά είμαι στο να πάρω την απόφαση..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αααα δεν ξέρω εγώ για τους ταυρους σκορπιούς ξέρω...
αν δε χτυπούσε το δικό μου μωρό μου θα του έλεγα ναιΔεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ο λαός της συμπρωτεύουσας?
Εε τότε προς τι οι δεύτερες σκέψεις για Αθήνα.. μοίρασε χαρά κ καβλα στην δυσμοιρη αυτή πόληαν δε χτυπούσε το δικό μου μωρό μου θα του έλεγα ναι
Μαρεσει ο τρόπος που σκέφτονται χαχαΕε τότε προς τι οι δεύτερες σκέψεις για Αθήνα.. μοίρασε χαρά κ καβλα στην δυσμοιρη αυτή πόλη
Αυτός σε λίγο θα ζητήσει να τον πληρώσεις εσύ για να σε γαμήσειΠατε καλά ρε;