Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.507
- Πόντοι
- 8.346
Μαρεσει ο τρόπος που σκέφτονται χαχα
Μαρεσει ο τρόπος που σκέφτονται χαχα
ναι παίζει αχαχαχΑυτός σε λίγο θα ζητήσει να τον πληρώσεις εσύ για να σε γαμήσει
έτσι πως βλέπω εδώ τη φάση αγάπη κοντά είμαι στο να πάρω την απόφαση..
Λοιπον δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει εδώ και αρκετά. το ξαναπα σε όποιον αρέσει οι άλλοι δρόμο. εσύ γιατί παρεξηγείσαι; μήπως έχει δίκιο ο φίλος από πάνω που κάτι είπε αλλά δεν ανακατεύτηκα στη συζήτηση; είπαμε αν δεν σας αρέσει δεν πειράζει κάποιοι άλλοι είναι ικανοποιημένοι και μάλιστα πολύ! Οποτε στοπ εδω και φτάνει.Καλά Βανεσακι κατέβασε λίγο ταχύτητα... 140 στα 150 με email συν ξενοδοχείο συν 40 για GFE ρόλο, είπαμε η Θεσσαλονίκη έχει θάλασσα αλλά δεν είναι γεμάτη ψαρακες.
Φιλικά από σκορπιό σε σκορπίνα. Άσε που αυτοί που σου λένε για δώρα και σκηνικά πάνε και κοιτάνε καμια ώρα το ψυγείο με το τυρί που πήγε στα 12€ επίμονα μπας και πεσει η τιμή του. Μην κάνεις όνειρα.
Έλα πάρε αυτό από μένα για την ώρα που είναι και δωρεάν
Λοιπον δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει εδώ και αρκετά. το ξαναπα σε όποιον αρέσει οι άλλοι δρόμο. εσύ γιατί παρεξηγείσαι; μήπως έχει δίκιο ο φίλος από πάνω που κάτι είπε αλλά δεν ανακατεύτηκα στη συζήτηση; είπαμε αν δεν σας αρέσει δεν πειράζει κάποιοι άλλοι είναι ικανοποιημένοι και μάλιστα πολύ! Οποτε στοπ εδω και φτάνει.
Μη λες τέτοια γτ θα πάει στην Αθήνα κ δεν θα ξαναπατήσει εδωΌχι αγάπη μου, τα στοπ στις φίλες σου. Έκανα μια πολύ σωστή και καθόλου επιτηδευμενη παρατήρηση η οποία δικαιολογεί την δυσαρέσκεια σου σχετικά με το εύρος πελατείας που εσύ ή ίδια εξέφρασες πριν. Επειδή παρακολουθώ το νήμα, εκτός από το ότι θεωρώ αστοχία το κλείσιμο ραντεβού μέσω email, η αύξηση τιμών και η προσπάθεια για 40ευρο καπέλο παραπέμπει σε αρπαχτή. Δικαίωμα σου να ψυρισεις ότι θες, απλά μην αφήνεις να εννοηθεί ότι εδώ είμαστε άφραγκοι ή κατωτεροι των περιστάσεων. Όταν κοπέλες σαν την Ντασα και την Σάσα στην Αθήνα κάνουν παπάδες ακόμα και άυπνες στα 140-160, με το 50% να πηγαίνει στο γραφείο, δε μπορείς να έρχεσαι φουριοζα και να απαιτείς να σου δώσει μια πόλη 200 για να κάνεις γρρρρ στο κρεβάτι.
Φιλικά πάντα και καλό είναι να ακούς ακόμα και αυτά τα σχόλια.
εσύ καλέ μου Αρούκο, τη Σάσα και τη Ντασα δεν τις έχεις δει, ούτε θα τις δεις ούτε στον ύπνο σου... έλα φτάνει αρρωστακι είσαι και εσύ... μην με παρακολουθείς άμα δε σαρέσει τι ζόρια τραβας; αντε θα ανέβουν και τα μακαρόνια τρέχα να ψωνισεις και άσε μας εμάς στη δουλειά μας! όσο για τα υπόλοιπα αγόρια μου, να ξέρετε δε θα ξαναμαλωσω εδω με οποιονδήποτε, προτιμώ να κάνω αλλα πράγματαΌχι αγάπη μου, τα στοπ στις φίλες σου. Έκανα μια πολύ σωστή και καθόλου επιτηδευμενη παρατήρηση η οποία δικαιολογεί την δυσαρέσκεια σου σχετικά με το εύρος πελατείας που εσύ ή ίδια εξέφρασες πριν. Επειδή παρακολουθώ το νήμα, εκτός από το ότι θεωρώ αστοχία το κλείσιμο ραντεβού μέσω email, η αύξηση τιμών και η προσπάθεια για 40ευρο καπέλο παραπέμπει σε αρπαχτή. Δικαίωμα σου να ψυρισεις ότι θες, απλά μην αφήνεις να εννοηθεί ότι εδώ είμαστε άφραγκοι ή κατωτεροι των περιστάσεων. Όταν κοπέλες σαν την Ντασα και την Σάσα στην Αθήνα κάνουν παπάδες ακόμα και άυπνες στα 140-160, με το 50% να πηγαίνει στο γραφείο, δε μπορείς να έρχεσαι φουριοζα και να απαιτείς να σου δώσει μια πόλη 200 για να κάνεις γρρρρ στο κρεβάτι.
Φιλικά πάντα και καλό είναι να ακούς ακόμα και αυτά τα σχόλια.
εσύ καλέ μου Αρούκο, τη Σάσα και τη Ντασα δεν τις έχεις δει, ούτε θα τις δεις ούτε στον ύπνο σου... έλα φτάνει αρρωστακι είσαι και εσύ... μην με παρακολουθείς άμα δε σαρέσει τι ζόρια τραβας; αντε θα ανέβουν και τα μακαρόνια τρέχα να ψωνισεις και άσε μας εμάς στη δουλειά μας! όσο για τα υπόλοιπα αγόρια μου, να ξέρετε δε θα ξαναμαλωσω εδω με οποιονδήποτε, προτιμώ να κάνω αλλα πράγματα
αδερφε τωρα που θα κατεβει το βανεσσακι κατω καντε τα κουμαντα σας και να πατε ε? ολοι εσεις που εισασταν ελα κατω να πλουτισεις κλπ κλπΕΙρήνη υμίν παιδιά.. όπως στο supermarket άλλος παίρνει το ακριβό τυρί και άλλος το φθηνό (μιας μαι μιλήσατε για τυριά και μακαρονια), έτσι και εδώ... όποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ή θεωρεί υπερτιμημένο το "προϊόν" , δεν αγοράζει... απλά τα πράγματα... ο καθένας εκτιμάει το προϊόν του, στην τιμή που θεωρεί εκείνος σωστή... η επιλογή όμως, πάντα, είναι του αγοραστή...
Ρε αγάπη πες τα έχουν μπερδευτεί εδω εγω δεν έκανα το νήμα για να σκοτώνονται ούτε για κανένα τέτοιο λόγο, άλλοι είναι οι λόγοι και τους ξέρουμε όλοι. όποιος θέλει λοιπόν να μαλώσει ας πάει αλλού, δίκιο δεν εχω;ΕΙρήνη υμίν παιδιά.. όπως στο supermarket άλλος παίρνει το ακριβό τυρί και άλλος το φθηνό (μιας μαι μιλήσατε για τυριά και μακαρονια), έτσι και εδώ... όποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ή θεωρεί υπερτιμημένο το "προϊόν" , δεν αγοράζει... απλά τα πράγματα... ο καθένας εκτιμάει το προϊόν του, στην τιμή που θεωρεί εκείνος σωστή... η επιλογή όμως, πάντα, είναι του αγοραστή...
Αγορινα την άποψη μου είπα , δεν έκανα μάθημα σε κανέναν και ειλικρινά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου... επίσης, δεν είπα ότι οι τιμές της μικρής είναι αυτές που θα έπρεπε ή ότι συμφωνώ και θα κλείσω ραντεβού... απλα ξαναλέω, θεωρω ότι ο καθένας επιλέγει την τιμή που θέλει εκείνος για το προϊόν του... δεν ξέρω πόσα κορίτσια έχετε επάνω και πόσες επιλογές... εδώ, δόξα τον Θεό οι επιλογές είναι πολλές και ενδεχομένως ο ανταγωνισμός να κανει τα κορίτσια μα σκέφτονται τις τιμές τους διαφορετικά... πάντως, όταν μια 50αρα θέλει κανα 100αρικο περίπου, πόσο θα πρέπει να ζητήσει ένα κορίτσι 20-25 ετών? Αυτά από εμένα και ξαναλέω δεν κάνω μάθημα σε κανέναν ούτε έχω πρόθεση να αβανταρω καμία ούτε και να μαλώσω και με κανέναν..αδερφε τωρα που θα κατεβει το βανεσσακι κατω καντε τα κουμαντα σας και να πατε ε? ολοι εσεις που εισασταν ελα κατω να πλουτισεις κλπ κλπ
τα μαθηματα σας ομως αυτα κρατηστε τα για εσας δεν μας χρειαζονται
εδω ξερουμε τα δικα μας λιγο καλυτερα
Ρε αγάπη πες τα έχουν μπερδευτεί εδω εγω δεν έκανα το νήμα για να σκοτώνονται ούτε για κανένα τέτοιο λόγο, άλλοι είναι οι λόγοι και τους ξέρουμε όλοι. όποιος θέλει λοιπόν να μαλώσει ας πάει αλλού, δίκιο δεν εχω;
μια χαρα ειναι και εδω δοξα τον θεο κατι βρισκουμεΑγορινα την άποψη μου είπα , δεν έκανα μάθημα σε κανέναν και ειλικρινά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου... επίσης, δεν είπα ότι οι τιμές της μικρής είναι αυτές που θα έπρεπε ή ότι συμφωνώ και θα κλείσω ραντεβού... απλα ξαναλέω, θεωρω ότι ο καθένας επιλέγει την τιμή που θέλει εκείνος για το προϊόν του... δεν ξέρω πόσα κορίτσια έχετε επάνω και πόσες επιλογές... εδώ, δόξα τον Θεό οι επιλογές είναι πολλές και ενδεχομένως ο ανταγωνισμός να κανει τα κορίτσια μα σκέφτονται τις τιμές τους διαφορετικά... πάντως, όταν μια 50αρα θέλει κανα 100αρικο περίπου, πόσο θα πρέπει να ζητήσει ένα κορίτσι 20-25 ετών? Αυτά από εμένα και ξαναλέω δεν κάνω μάθημα σε κανέναν ούτε έχω πρόθεση να αβανταρω καμία ούτε και να μαλώσω και με κανέναν..
Κ κανονικά αν κατέβει κάτω και εχει δικο της χώρο (Airbnb) φαντάζομαι η τιμη θα ειναι λιγο πιο ανεβασμένη απο ότι εδώ.. για να δούμε πως θα παειμια χαρα ειναι και εδω δοξα τον θεο κατι βρισκουμε
ουτε εγω μαλωνω απλα λεω να πατε οταν κατεβει (μην ερθει πισω και χρεωμενη σαν αλλες περιπτωσεις που ακουσα)
γιατι απο εδω ησασταν λαλιστατοι "ελα στο παραδεισο" "στους καλους" "εδω ειναι τα λεφτα" κλπ κλπ
για να δουμε κοντος ψαλμος δεν λενε?
στηριζουμεΚ κανονικά αν κατέβει κάτω και εχει δικο της χώρο (Airbnb) φαντάζομαι η τιμη θα ειναι λιγο πιο ανεβασμένη απο ότι εδώ.. για να δούμε πως θα παει
Το γοργόν και χάριν έχει... θα δείξει όταν και αν κατέβει...μια χαρα ειναι και εδω δοξα τον θεο κατι βρισκουμε
ουτε εγω μαλωνω απλα λεω να πατε οταν κατεβει (μην ερθει πισω και χρεωμενη σαν αλλες περιπτωσεις που ακουσα)
γιατι απο εδω ησασταν λαλιστατοι "ελα στο παραδεισο" "στους καλους" "εδω ειναι τα λεφτα" κλπ κλπ
για να δουμε κοντος ψαλμος δεν λενε?
μόνο τραβελια και πουτσες βλέπει αυτη η ανακουφιστρα της τραβελιακης ψωλης.εσύ καλέ μου Αρούκο, τη Σάσα και τη Ντασα δεν τις έχεις δει, ούτε θα τις δεις ούτε στον ύπνο σου... έλα φτάνει αρρωστακι είσαι και εσύ... μην με παρακολουθείς άμα δε σαρέσει τι ζόρια τραβας; αντε θα ανέβουν και τα μακαρόνια τρέχα να ψωνισεις και άσε μας εμάς στη δουλειά μας! όσο για τα υπόλοιπα αγόρια μου, να ξέρετε δε θα ξαναμαλωσω εδω με οποιονδήποτε, προτιμώ να κάνω αλλα πράγματα
Παρακολουθώ το νήμα Βανεσακι, όχι εσένα. Μάλωσε όσο θες μαζί μου, συνηθισμένος είμαι. Το πολύ πολύ να με ερωτευτείς και συ στο τέλος. Ούτε η πρώτη θα είσαι ούτε η τελευταία.
καλά η αλήθεια είναι πως και εγώ γέλασα αρκετά με το "όταν με ερωτευτείς και εσύ όπως και οι άλλες" αλλά έδωσα όρκο βαρύ να μη μαλώνω εδω μέσαμόνο τραβελια και πουτσες βλέπει αυτη η ανακουφιστρα της τραβελιακης ψωλης.
από κανονικές γυναίκες 0 (πλην παλάμης) και σε όσες έχει πάει να χωθεί, μόνο καρπαζα και δούλεμα τρώει, επειδή τον καταλαβαίνουν τι παπατζης και παραμυθας είναι... όπως έκανες και εσύ αμέσως.
έχω ποστακια από άλλα κλωναροπροφίλ του, να κλάσεις στο γελιο, από τις μαλακίες που γράφει και έγραφε.
Ααααα αλλιώς το είπε, "στο τέλος λέει θα με ερωτευτείς, ούτε η πρώτη θα σαι ούτε η τελευταία" ΑΧΧΑΧΑΧΑ και δες και τα πιο πάνω θα ψωφισεις στο γέλιο... έχει χάρη σου λέω που είπα ότι δε ξαναμαλωνωκαλά η αλήθεια είναι πως και εγώ γέλασα αρκετά με το "όταν με ερωτευτείς και εσύ όπως και οι άλλες" αλλά έδωσα όρκο βαρύ να μη μαλώνω εδω μέσα