papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.484
- Πόντοι
- 27.261
τη σβηνωπαίζεις με τη φλογααααα
τη σβηνωπαίζεις με τη φλογααααα
τη σβηνω
ετσι μπραβο, να τσιμπας θελω σαν πουστοψαρο που εισαι.Αφού δεν έχεις φράγκο, τι την πιλαλάς ρε σκια;
Άσε εμάς που είμαστε νέοι, ωραίοι και σκορπιοί να βγάλουμε τα γούστα μας τα τρελά, εσύ κάτσε παίξε με την κιθάρα σου.
Έλα εσύ με το καλό κορίτσι μου και όλα θα γίνουν,μη ξεχνάς έχω καπαρωσει το δεύτερο ραντεβούΘέλω να με τιμωρήστε όλοι οι Αθηναίοι "φιλοι" μου για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου... τάζω και δεν έρχομαι; Σφαλιαριτσες εδω!!!
ετσι μπραβο, να τσιμπας θελω σαν πουστοψαρο που εισαι.
εσυ ρε πολυκλωνε τραβελοπουστρα, γιορμαλακα απο το σαΛΟνικα, τι ζητας ?
αφου δεν εχει πουτσα να χτυπαει στην κοιλια σου, ουτε να την πιπωσεις για να γεφτεις τα υγρα της ?
"αυτήν από πάνω με κάθισμα επαγγελματία ενώ η πουτσα της χτυπούσε πάνω μου έχοντας καυλωσει."Vivian Almirou τρανσέξουαλ γυναίκα (Ανεξάρτητη)
Vivian Almirou τρανσέξουαλ γυναίκα Ανεξάρτητη, φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, ανταλλαγές απόψεων από τα μέλη του site.www.bourdela.com
" την εγλυψα μέχρι που άδειασε τα υγρά της στο στόμα μου."
τα καταπιες κιολας μαρη φλορανς πολυκλωνου ?
ελα και ερχεται και σε αυτο το κλωνοπροφιλ σου η πουτσα σιχαμενη τραβελοπουστρα...
Φαίνεται όμορφο και ταυτόχρονα άρρωστο μωρακι.Έτσι είμαστε εμείς οι σκορπιοί, κουκλάκια με άρρωστο μυαλό και μες στη καυλα γιατί έτσι μας αρέσει, γι'αυτο περναμε καλά. Ρώτα το Βανεσακι να σε πει.
αργησες αλλα το παραδεχτηκες μαρη κλωνου τραβελοπουστρα.Έτσι είμαστε εμείς οι σκορπιοί, κουκλάκια με άρρωστο μυαλό και μες στη καυλα γιατί έτσι μας αρέσει, γι'αυτο περναμε καλά. Ρώτα το Βανεσακι να σε πει.
Βανεσακι αφιερωμένο.....
Με φωναξε κανείς?παιδιά τι πάθατε γιατί μαλωνετε τι συμβαίνει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάντως η Αθήνα δίκιο έχει, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
ΕΓΩ ΑΧΑΧΜε φωναξε κανείς?
Αυτο το η Αθήνα δικιο εχει με πλήγωσε πολυ να ξέρεις..ΕΓΩ ΑΧΑΧ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΟΧΙ!!!!Αυτο το η Αθήνα δικιο εχει με πλήγωσε πολυ να ξέρεις..
Μην σε φλομωνουν οι γλειφτες του σαιτ.. στα παρουσιάζουν ροδινα κ ωραια κ μολις πας κάτω θα σ αρχίσουν τα παζαρια
Υπάρχουν και τέτοιοι.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΟΧΙ!!!!
Υπάρχουν και τέτοιοι.
Εδώ φαντάσου άλλος ζητούσε σκόντο με αντάλλαγμα αποθεωτική κριτική
Να ηρεμήσουν λίγο δύσκολο σε τέτοιο ενδεχόμενοΒάλε μια ολόσωμη φωτογραφία να καυλωσουμε όλοι να ηρεμήσουν τα πνεύματα
Ότι ναναι είμαστε... αν δεν σου φτάνουν τα μπικικινια, μην πας... ετσι απλά... συμφωνώ μαζί σου Ραγκναρ..Υπάρχουν και τέτοιοι.
Εδώ φαντάσου άλλος ζητούσε σκόντο με αντάλλαγμα αποθεωτική κριτική