dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.651
- Πόντοι
- 22.886
Χειλάρες ...Δεν είναι όπως θα έπρεπε αλλά κάτι κάνει, είμαι έξω, καταλαβαίνετε χαχ
Χειλάρες ...Δεν είναι όπως θα έπρεπε αλλά κάτι κάνει, είμαι έξω, καταλαβαίνετε χαχ
Kαυλα ... ολόσωμη φωτογραφία με το νέο μαλλίΔεν είναι όπως θα έπρεπε αλλά κάτι κάνει, είμαι έξω, καταλαβαίνετε χαχ
Χάλια χάλια.. μπλιαξ!! (Τα γράφω για κάποιους που με παρακολουθουν, τι χειλαρες είναι αυτές??!!!)Δεν είναι όπως θα έπρεπε αλλά κάτι κάνει, είμαι έξω, καταλαβαίνετε χαχ
Αν το βρω κερδίζω κάτι?Μωράκιαααα!!! Μαντεψτε ποια επέστρεψε δριμύτερη!!!
Μεγάλη επιστροφή μωρό μου!!Που ´σαι βρεεεε !
Τις παραφουσκωσε.....Χειλάρες ...
Φυσικές όμωςΧειλάρες ...
Όχι ακόμα αλλά οσονουπωΣτο δρόμο για...Αθήνα???
Αν οντως ειναι φυσικες.... παω πασσο και θα πω και εγω χειλαρες. Ενας τροπος υπαρχει να το μαθω! Ποτε ειπαμε ξεκινας τα ραντεβου?Φυσικές όμως
Θα έρθει στην ώρα της μπειμπKαυλα ... ολόσωμη φωτογραφία με το νέο μαλλί
Αγάπη είναι φυσικότατα, όπως και όλα πάνω μουΤις παραφουσκωσε.....
Και εμενα ολα φυσικοτατα ειναι πανω μου.Αγάπη είναι φυσικότατα, όπως και όλα πάνω μου
Δεν είχαν κραγιόν τώρα αγάπη, αλλά κάτι ξέρω από μακιγιάζ χαχα.. έχω ξεκινήσει ήδη και μετά από την αποχή αυτή, ποιος με πιανειιιιιιΑν οντως ειναι φυσικες.... παω πασσο και θα πω και εγω χειλαρες. Ενας τροπος υπαρχει να το μαθω! Ποτε ειπαμε ξεκινας τα ραντεβου?
Μην μου πεις βαζεις κραγιον και πανω απο το χειλος... το εκανε μια καθηγητρια μου στο λυκειο και το εχω απωθημενο.... τι μουναρα ηταν εκεινη η καθηγητρια... μεχρι και τσοντα ειχα γραψει για την παρτυ της.
Ποια ???Μωράκιαααα!!! Μαντεψτε ποια επέστρεψε δριμύτερη!!!
Αααα μια δεν την ξέρεις χαχΠοια ???
Αγάπη, στείλε μου μήνυμα στο μέιλ μου, vanessakikaulaki12@gmail.comΘα ηθελα να ερθω σε επαφη με την πανεμορφη Βανεσσα αλλα λογικα επειδη εχω νεο προφιλ δεν μπορω να τισ στειλω προσωπικο μηνυμα ! αν το δει και υπαρχει τροπος να επικοινωνησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα !
ΠεριμένωΤι υποσχέθηκα στα αγόρια μου;
Φωτογραφιούλα ολόσωμη ξανθιά; Για να δω, τη θέλετε;;;