vanessakikaulaki12
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Like
- 2.130
Μουναρα είσαι μωράκιΜε συγχωρείτε που δεν ξέρω να επεξεργαστώ φωτογραφίες χαχα.. Κάπως έπρεπε να κρύψω το πρόσωπο (για τους ρουφιανάκους χαχ) καθώς και τα τατουάζ.. Πάντως πολύ θα ήθελα να την ανεβάσω χωρίς θολούρες!
Και φυσική, δύσκολο να βρεις φυσική ομορφιά νομίζω..Μουναρα είσαι μωράκι
Πες μου τώρα ότι μοιάζω και με τη Σάρον να κάνω πάρτυ
Σου εχω στειλει γλυκια μουΑγάπη, στείλε μου μήνυμα στο μέιλ μου, vanessakikaulaki12@gmail.com
Κορμάρα .... πραγματικά..Με συγχωρείτε που δεν ξέρω να επεξεργαστώ φωτογραφίες χαχα.. Κάπως έπρεπε να κρύψω το πρόσωπο (για τους ρουφιανάκους χαχ) καθώς και τα τατουάζ.. Πάντως πολύ θα ήθελα να την ανεβάσω χωρίς θολούρες!
Κοριτσάρα και σωματαραααα καυλα είσαιΜε συγχωρείτε που δεν ξέρω να επεξεργαστώ φωτογραφίες χαχα.. Κάπως έπρεπε να κρύψω το πρόσωπο (για τους ρουφιανάκους χαχ) καθώς και τα τατουάζ.. Πάντως πολύ θα ήθελα να την ανεβάσω χωρίς θολούρες!
Μουναρα ...στείλε μου σε προσωπικό μύνημα φωτογραφία σου καθαρά να καυλωσω μαζί σουΜε συγχωρείτε που δεν ξέρω να επεξεργαστώ φωτογραφίες χαχα.. Κάπως έπρεπε να κρύψω το πρόσωπο (για τους ρουφιανάκους χαχ) καθώς και τα τατουάζ.. Πάντως πολύ θα ήθελα να την ανεβάσω χωρίς θολούρες!
Κοψε κατι.Και φυσική, δύσκολο να βρεις φυσική ομορφιά νομίζω..
Αμα δεν εχει αραχνες η αλλη στο μουνι της......Σιγά τα μούσμουλα..αν η γυναίκα δεν είμαι matuρι δεν λέει...να έχει κανά κυρσό στο πόδι,πεσμένες βυζάρες,τρίχες στο γατάκι της,η γρία κότα έχει το ζουμί....
Είναι πετιτ αλλά δεν ξέρει να γαμιετε είναι αρτσουμπαλη και γενικά άπειρη θέλει δουλειά αν και βλέπω ότι αρχίζει και κάνει προσθετική με εμφυτεύματα στα χείλη και μάλλον γεννιέται μια δεύτερη IrinaΚοψε κατι.
Πότε ακριβώς με βρήκες είπαμε;Είναι πετιτ αλλά δεν ξέρει να γαμιετε είναι αρτσουμπαλη και γενικά άπειρη θέλει δουλειά αν και βλέπω ότι αρχίζει και κάνει προσθετική με εμφυτεύματα στα χείλη και μάλλον γεννιέται μια δεύτερη Irina
Όχι αγάπη, δεν είμαι, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά από την Αλβανία. Άλλωστε, όντας ελληνοϊταλίδα, έχω νιώσει και εγώ κάποιο ρατσισμό, οπότε θεωρώ πως όλοι είμαστε άνθρωποι και δεν υπάρχει κάποια διαφορά.Βανέσα καλησπέρα.
Θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
Είσαι Αλβανίδα?
Μωράκι δε χρειάζεται να κλείσουν στόματα, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι ισχύει για μένα και όσοι με προτιμούν κάνουν πολύ καλά ;)Η φωτογραφία που έβαλες καλή αλλά λίγο... θέλουμε ολόσωμες με το μακρύ ξανθό μαλλί πόδια ψηλότακουνα...να κλείσει στόματα
Μην παρεξηγήσεις ότι γράφεται μωρό μου για σένα είναι ενημέρωση για τους ανθρώπους που είναι στο νήμα σου και διαβάζουν ώστε να ενημερωθούν σχετικά με εσένα και νά αποκτήσεις πελατεία και ναι μωρό μου σέ έχω συναντήσει 7 φορές μασάζ πολύ καλό αλλά πολύ αρτσουμπαλη στο υπόλοιπο θέμα θες προπόνησηΌχι αγάπη, δεν είμαι, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά από την Αλβανία. Άλλωστε, όντας ελληνοϊταλίδα, έχω νιώσει και εγώ κάποιο ρατσισμό, οπότε θεωρώ πως όλοι είμαστε άνθρωποι και δεν υπάρχει κάποια διαφορά.
7 φορές κι όλας χαχαχα να πάρουν θέση οι υπόλοιποι θέλω και ειδικά αυτοί που με ξέρουν παιδιααα 7 φορές λέειιιιι. Άκου κάτι, οι ψυχολόγοι λένε ότι το 7 είναι ο αριθμός του ψεύτη :')Μην παρεξηγήσεις ότι γράφεται μωρό μου για σένα είναι ενημέρωση για τους ανθρώπους που είναι στο νήμα σου και διαβάζουν ώστε να ενημερωθούν σχετικά με εσένα και νά αποκτήσεις πελατεία και ναι μωρό μου σέ έχω συναντήσει 7 φορές μασάζ πολύ καλό αλλά πολύ αρτσουμπαλη στο υπόλοιπο θέμα θες προπόνηση
σέ έχω συναντήσει 7 φορές μασάζ πολύ καλό αλλά πολύ αρτσουμπαλη στο υπόλοιπο θέμα θες προπόνηση
δηλαδη συμφωνα με τα γραφωμενα σου, την εχεις δει 7 φορες αλλα...Είναι πετιτ αλλά δεν ξέρει να γαμιετε είναι αρτσουμπαλη και γενικά άπειρη θέλει δουλειά αν και βλέπω ότι αρχίζει και κάνει προσθετική με εμφυτεύματα στα χείλη και μάλλον γεννιέται μια δεύτερη Irina