You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καβλιάρες τσατσάδες 2016;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cuckold
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η ευα ειδικα στα νιατα της ηταν μεγαλη καυλα ακομα και σημερα ομως θα την εκανα την αμαρτια μου
??????
η ευα ειδικα στα νιατα της ηταν μεγαλη καυλα ακομα και σημερα ομως θα την εκανα την αμαρτια μου
κάπου διάβαζα ένα παλιό thread του 2013 εδώ και έλεγαν για μια Εύα.. Την ίδια θα λέτε.. Σε πιο σπιτάκι εργάζεται;
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Η ξανθια νεαρη Ρωσιδα απο Διδυμου 27! Δεν ξερω πως την λενεΠαίδες έχω καιρό να συναντήσω σε τσάρκα καυλιάρα τσατσά .. Έχετε δει τίποτα καλό; και αν ναι που;
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
φωκαιας 17 φίλε από παλιά στο κουρμπετικάπου διάβαζα ένα παλιό thread του 2013 εδώ και έλεγαν για μια Εύα.. Την ίδια θα λέτε.. Σε πιο σπιτάκι εργάζεται;
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
κάπου διάβαζα ένα παλιό thread του 2013 εδώ και έλεγαν για μια Εύα.. Την ίδια θα λέτε.. Σε πιο σπιτάκι εργάζεται;
Γι'αυτήν πρόκειται :
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.177
- Πόντοι
- 506
αν η Ευα περνουσε δωματιο θα ειχε καλη πελατιατο θεμα ειναι καμια εδτω κ λιγο εμφανισιμη να περναει δωματιο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
καλη ειναι και στο φωκαιας 27 στην δευτερη βαρδεια στο ισογειο η μαρια η ξανθια η τσατσα
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.137
- Πόντοι
- 1.936
Η ξανθια νεαρη Ρωσιδα απο Διδυμου 27! Δεν ξερω πως την λενε
Λανα!Αλλα εχει γκομενο και ειναι και ανενδοτη σε προτασεις.Επισης γκομενο εχει και η Φωτεινη απο το εν λογο οικο.Και καθε Κυριακη δουλεια γιοκ για να περναει χρονο με το αγορι της.Αυτη που ριχνει σωτα και θελει προσοχη ειναι η Ριτα.Κανει κρουσεις για πιρφοροαγαπουληδες και οποιος ατυχος τσιμπησει.
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
ειναι σιγουρο οτι δεν περναει ??? που το ξερεις εσυ φιλαρακι???αν η Ευα περνουσε δωματιο θα ειχε καλη πελατια
ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.177
- Πόντοι
- 506
εσυ δηλαδη ξερεις κατι αλλο με αυτο το υφακι που απαντας?ειναι σιγουρο οτι δεν περναει ??? που το ξερεις εσυ φιλαρακι???
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Η κοντη ξανθια απο Φωκαιας 25 και Φ84Α γαμιεται;
Η κοντη ξανθια απο Φωκαιας 25 και Φ84Α γαμιεται;
γιατί ρωτάς θείε;;;μπας και τον χώσεις;;;;
μέχρι να πάρεις απάντηση ζέστανέ το
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εσυ ως τι ρωτας ανηψια; του επαγγέλματος η απλως Ελλεηνιδα;γιατί ρωτάς θείε;;;μπας και τον χώσεις;;;;
μέχρι να πάρεις απάντηση ζέστανέ το
Εσυ ως τι ρωτας ανηψια; του επαγγέλματος η απλως Ελλεηνιδα;
κι εσύ εισαι του Θείου ο καβαλάρης ή ο Θείος είναι ο δικός σου;;;
Οτι και να είναι δικός σας είναι ο κωλαρίνος όπου θέλετε τον δίνετε, εγώ στο Θείο απάντησα -ξέρει αυτός- εσύ πετάχτηκες σαν την......βούρτσα!!!!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Μ αρεσει να ανακατεύομαι,ειναι το χομπυ μου.Και που σαι,επειδη τα χεις παρεξηγησει,γυναικα δεν είναι να βαζεις πλαστικη πουτσα και να πηδας τους φιλους σου.Ξερεις,υπαρχουν και κανονικοι αντρες που τους αρεσει να πηδανε αυτοι τις γυναικες.Τα θυληκα εννοω,οχι εσενα.Αλλιως κανεις κατευθείαν μια επεμβαση αλλαγης και εισαι ετοιμη.Αυτο βεβαια είναι δικο σου θεμα.Δεν υπεισέρχομαι σε προσωπικα θεματα.κι εσύ εισαι του Θείου ο καβαλάρης ή ο Θείος είναι ο δικός σου;;;
Οτι και να είναι δικός σας είναι ο κωλαρίνος όπου θέλετε τον δίνετε, εγώ στο Θείο απάντησα -ξέρει αυτός- εσύ πετάχτηκες σαν την......βούρτσα!!!!
ΖΟΡΜΠΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2007
- Like
- 246
- Πόντοι
- 26
εσυ εχεις παει ποτε σε μπουρδελο η γραφεις οτι διαβαζεις απο τους αλλους???Η κοντη ξανθια απο Φωκαιας 25 και Φ84Α γαμιεται;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις