... Πολυ γλυκια η νεαρη ξανθια τσατσα της Διδυμου 27 , ειναι η 24χρονη κορη της τσατσας και μετα απο καιρο δινει και το fubu της , Και η δευτερη πιο καυλερη τσατσα που ανακαλυψα τυχαια εδω και 2 βδομαδες ειναι η νεαρη τσατσα απο Εξηκιου 18 Γ , αδυνατη με γυαλακια ωραια ψηλα ποδια και απιστευτη κωλαρα στα τεσσερα , δεν μπορω να πω το ονομα της δημοσια , και δεν μπορω να αναρτησω τι εκανα μαζι της την Παρασκευη που μας περασε , ειναι καυλα απιστευτη και γουσταρα για οτι εγινε εκει περα στις 1¨30 το βραδυ , αυτα τα ολιγα οποιοι εχουν περασει απο εκει ξερουν για ποια λεω , αυτα απο Chicha τυχεροι οσοι γυριζουν τις νυχτες
... Πολυ γλυκια η νεαρη ξανθια τσατσα της Διδυμου 27 , ειναι η 24χρονη κορη της τσατσας και μετα απο καιρο δινει και το fubu της , Και η δευτερη πιο καυλερη τσατσα που ανακαλυψα τυχαια εδω και 2 βδομαδες ειναι η νεαρη τσατσα απο Εξηκιου 18 Γ , αδυνατη με γυαλακια ωραια ψηλα ποδια και απιστευτη κωλαρα στα τεσσερα , δεν μπορω να πω το ονομα της δημοσια , και δεν μπορω να αναρτησω τι εκανα μαζι της την Παρασκευη που μας περασε , ειναι καυλα απιστευτη και γουσταρα για οτι εγινε εκει περα στις 1¨30 το βραδυ , αυτα τα ολιγα οποιοι εχουν περασει απο εκει ξερουν για ποια λεω , αυτα απο Chicha τυχεροι οσοι γυριζουν τις νυχτες
Ωραιος.Η κοπελα του οικου που εργαζοταν μαζι της εκεινη την ωρα πως το πηρε;Το δεχτηκε και εκτελουσε εκεινη χρεη τσατσας για λιγο;Εκλεισε το σπιτι μεχρι να βγεις απ το δωματιο;πως εγινε;
Σχετικά με καυλιάρες τσατσάδες. Επίσκεψη στο Κωσταντινουπολεως 116Α αρχές Δεκεμβρίου πρωϊνή βάρδια.Προσωπική γνωμη τέλεια στην αρχή την πέρασα για την πουτάνα που μολις έιρθε για δουλειά. Υψος 1,60 περόπου ωραίο γλυκό προσωπάκι, σώμα οχι αδύνατο με λίγα πιασιματάκια, γύρω στα 45. Φορούσε ένα ωραίο φορεμα μέχρι τα γόνατα πολύ κομψό. Χωρίς δεύτερη κουβέντα πήγενα μαζί της.
Λοιπον συναγωνιστες σας εχω καλα νεα!Η νεαρη τσατσα απο το δυδυμου 27 περναει στο δωματιο!! Τις προαλες,επισκευτικα το σπιτι. Σε ερωτηση μου αν περναει στο δωματιο , απαντησ娴 ''Εγω δεν περναω στο δωματιο για 20 ευρο!!''. Της προτεινα 40 ευρο, και μετα απο μικρο δισταγμο, δεχτηκε!!! Το τι επακολουθησε μεσα στο δωματιο,αφηστε καλητερα. Φαση, δεν περιγραφω αλλο!!!
Λοιπον συναγωνιστες σας εχω καλα νεα!Η νεαρη τσατσα απο το δυδυμου 27 περναει στο δωματιο!! Τις προαλες,επισκευτικα το σπιτι. Σε ερωτηση μου αν περναει στο δωματιο , απαντησ娴 ''Εγω δεν περναω στο δωματιο για 20 ευρο!!''. Της προτεινα 40 ευρο, και μετα απο μικρο δισταγμο, δεχτηκε!!! Το τι επακολουθησε μεσα στο δωματιο,αφηστε καλητερα. Φαση, δεν περιγραφω αλλο!!!
Ξαν8ιά τσατσά από το γνωστό αριστερό (από τα 2) στη Κολοκυν8ούς, μετά το σούπερ-μάρκετ...
Την είχα πάρει με 20ρικάκι μετά από δικιά της πρόταση γιατί είχε μπεί ο φίλος με τη κοπέλα κ εγώ έξυνα παπάρι στο σαλόνι!
Πολύ ωραίο γαμήσι κ μάλιστα φοβόταν μη σπάσει η καπότα.
Αν κάποιος γνωρίζει, να μας ''δώσει'' τα φώτα του
Για την επόμενη στουντελότσαρκά μου (24/04/2017), αναζητώ α-καπέλο τσατσά με τα κάτωθι χαρακτηριστικά:
1) Να είναι γυναίκα ηλικίας άνω των 65.
2) Να φοράει φούστα.
3) Να φοράει χρυσά τρικ-τρικ, τα οποία κάνουν αντανάκλαση στο φως του ηλίου/του τρένου/του πλοίου Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Αγκόνα, και στη συνέχεια μέσω της κοραλιογένεσης να προκαλούν στατιστικώς σημαντική αύξηση στο μήκος του πέους μου και των καρδιακών παλμών μου.
4) Να έχει ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ και να κάνει ένα τεράστιο εύρος από αστείες γκριμάτσες (π.χ. Inverted grimace of Dubai resident).