Νέα

Καβλιάρες γειτόνισες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boulgaropoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εσυ μωρο τρελενεις κανεναν στο απεναντι σπιτι;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελπιζω πως οχι... γιατι ειναι πολυ πολυ μακρια το απεναντι σπιτι.. κ μονο με κυαλια κ τηλεσκοπια μπορει να με βλεπει :2funny:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
με την τεχνολογια σημερα μην εισαι για τιποτα σιγουρη κοιτα μην σε βλεπω και εγω μεσω δορυφορου  :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ειμαι... αμα σκεφτω ειδικα οτι εχω κ φιλους που πηγανε κ αγορασανε τηλεσκοπιο για να βλεπουν τις γκομενες... φρικαρω :2funny:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
οχι εγω ενταξει την κουρτνα αν τραβηξω παιζει εργο

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ρε παιδια ωραιο θεμα αυτο!!!λιπων εχω ενα καυλακι απεναντη μου ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ 17.5 ετων πολυ αθλητικο σωμα και μου εχει γαμησει την ψηχολογια..με κατι στρινγκακια που κρεμαει ακρυβος διπλα απο το μπαλκονι μου!!!!αχχχχχχχχχχχχ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  εχω σκεφτη να παω κανα βραδυ που κυματε (εχει παντα ανοιχτο το μπατζουρι το καλοκαιρι) απο το μπαλκονι της να βαρισω καμοια φραπα αλλα κολαω αν και με ψηλογουσταρει το ξεκωλακι...τι να κανω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φιλτατε συναγωνιστη και πιπινολατρη ! :2funny:

Επειδη στο προηγουμενο σπιτι που εμενα , ειχα ακριβως μια ιδια περιπτωση (οχι πως δεν εχω τωρα εδω που μενω) που με ειχε τρελλανει  :idiot: , ακου τι θα κανεις :

Θα παρατηρησεις εαν εχει γκομενο , ποσο συχνα βγαινει και με τι φυλου ατομα , καθε ποτε κατεβαινουν οι .....Ρωσσοι (περιοδος δλδ) πραγμα που φαινεται π.χ. απο το αν δεν βγαινει και κλεινεται μεσα (κεφια δλδ) ,και απο το πληθος των κυλοτακιων  που απλωνει....! :P

Θα μαθεις επισης μηπως εχει κανεναν μπαμπα εισαγγελεα  :tickedoff:(ενας φιλος την πατησε καποτε ετσι [πηγε για αποπλανηση] , αλλα κι ενας αλλος γαμουσε την ανηλικη κορη μιας εισαγγελεως , μεχρι που τους τσακωσε , και του επεβαλε την ποινη......να της γλυφει την μουναρα και να την ξεσκιζει καθημερινα  :2funny: :2funny: ....δεν αντεξε για πολυ ο κακομοιρης , τον ξετιναξε η λυσσαρα !  :birdman:)

Αφου βεβαιωθεις λοιπον για τα παραπανω που εγραψα , κανε την κινηση , και οταν βγει στο μπαλκονι μιλησε της , χαμογελασε της , γενικα κανε μια πρωτη επαφη .
Προσοχη ! Οχι σε φιλικους τονους , χωσου στο πορνιδιο , ετσι ωστε να καταλαβει οτι διαθετεις συστημα ικανο να σβησει την ξαναμμενη της μουνιτσα....... :dancing:
Μην το τρομαξεις ομως ,γιατι σε βλεπω να συνεχιζεις αυτο που προφανως ηδη κανεις.. :jerking: (και`γω ειχα προπονηθει αρκετα  :jerking: προτου το φαω!)

Αφου λες οτι σε ψιλογουσταρει , μην μασας !

Οπως θα`λεγε και ο μεγας χυστης Πιτσι , ......πιτσιλα το το σκασμενο ! :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ρε παιδια ωραιο θεμα αυτο!!!λιπων εχω ενα καυλακι απεναντη μου ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ 17.5 ετων πολυ αθλητικο σωμα και μου εχει γαμησει την ψηχολογια..με κατι στρινγκακια που κρεμαει ακρυβος διπλα απο το μπαλκονι μου!!!!αχχχχχχχχχχχχ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  εχω σκεφτη να παω κανα βραδυ που κυματε (εχει παντα ανοιχτο το μπατζουρι το καλοκαιρι) απο το μπαλκονι της να βαρισω καμοια φραπα αλλα κολαω αν και με ψηλογουσταρει το ξεκωλακι...τι να κανω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ρε όρμα στο ψητό και μήν μασάς. Και μετά ξέρεις..."είναι η διαφορά ηλικίας, δεν μπορω να δεσμευτώ, για να μήν στα πολυλογώ δεν μπορεί να γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ μας..."

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ρε όρμα στο ψητό και μήν μασάς. Και μετά ξέρεις..."είναι η διαφορά ηλικίας, δεν μπορω να δεσμευτώ, για να μήν στα πολυλογώ δεν μπορεί να γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ μας..."

Σωστοοοοοοοοοζ ! :grin:

+ 1000

alx_ppd

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Αστε τα παιδια, μενω στον 5ο και στην απεναντι πολυκατοικια στον τριτο εχουν ερθει 2 (μαλλον) φοιτητριες...τωρα το καλοκαιρακι πηρα καλο ματι (με παραθυρα ανοιχτα να κυκλοφορούν, κλπ,κλπ)
Αστε τα!

Αχ και βαχ!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ασε δε λεει η φαση. Την εφαγα τη γειτονισα κ ειναι κ παντρεμενη κ τωρα δε μπορω να την ξεκολλησω!! Χεστα μεσα η φαση με το που βλεπει φως το βραδι πλακωνει τα μηνυματα κ τισ κλησεις ασε που δε τολμαω να φερω γκομενα μιλαμε για αρρωστη κατασταση. Ο αντρας της λειπει [γαμωτο] συνεχεια μονο οταν αυτος γυρναει βρισκω την ηρεμια μου! Εγω ενα λεω καλη κ μουναρα η γειτονισα αλλα αμα πεσεις σε φαση σαν τη δικια μου γαμησετα!! :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom