Νέα

Καβλιάρες γειτόνισες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boulgaropoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
φιλε LEFTY2 θα βρουμε και τον μπελα μας γιατι ξενοπηδαμε.....
Μην ανησυχεις υπαρχουν ελαφρυντικα.Ειναι στο DNA μας!Βεβαια ως παντρεμενοσ και εγω ανησυχω τι παιζετε με το dna των γυναικων μας!!!

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μην ανησυχεις υπαρχουν ελαφρυντικα.Ειναι στο DNA μας!Βεβαια ως παντρεμενοσ και εγω ανησυχω τι παιζετε με το dna των γυναικων μας!!!
και ξερεις ε αμα γινει θα το μαθουμε και τελευταιοι.κανω οτι μπορω να μην αφηνω κενα...και περιθωρια για περιεργες σκεψεις απο κει και περα ο θεος κι ψυχη τους.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Γιατί να σε πειράζει; Μπορεί σε κάποιον να έχει λείψει μια μικροπαντρεμένη.
να παει αλλου στην δικια μου θα ρθει χαχαχα.και μην λες οτι δεν εχει κοπελες του μουνιου το πανηγυρι γινεται εξω.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Άμα θες να πάρεις αυτό που ανήκει στους άλλους (αδέσμευτους) τότε να μη σε πειράζει να πάρει και κάποιος άλλος αυτό που ανήκει σε σένα (τη γυναίκα σου). Στο κάτω κάτω κι αυτή μέρος του πανηγυριού είναι.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Άμα θες να πάρεις αυτό που ανήκει στους άλλους (αδέσμευτους) τότε να μη σε πειράζει να πάρει και κάποιος άλλος αυτό που ανήκει σε σένα (τη γυναίκα σου). Στο κάτω κάτω κι αυτή μέρος του πανηγυριού είναι.
εχεις φαει μεγαλη συνχυση μου δινεις την εντυπωση οτι εκτος απο πουτανα δεν εχεις παει με αλλη γυναικα. πως ειναι δυνατον να σου ανηκει καποια επειδη μονο και μονο ειναι ελευθερη.και σου ειπα επειδη το ψαξα πριν παντρευτω δεν πηρα καμμια ξεκολη ειναι σπιτι μεγαλωνει τα παιδια και οταν θα παει να κατουρισει με περνει τηλ.να μου το πει στην δουλεια.και ουτε δικαιομα της εχω δωσει ποτε.εγω με  πανυγηριτζου  δεν εβγαινα ελευθερος.τωρα αμα εσυ δεν σταυρωνεις γκομενα τι να σου κανω μην χρεωνεις τους αλλους δεν φταινε.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φιλε αν παντρευτηκες για να ξενοπηδας, τοτε να μη σε πειραξει αμα κανει το ιδιο και η γυναικα σου.

Αυτο θελει να πει ο Todοk υποθετω.

Να ειναι η αλλη σπιτι στα παιδια και εσυ να γαμας απο εδω και απο εκει.

Και οταν σου ξενοπηδηχτει αυτη θα ειναι η πουτανα ε?  :2funny:

Γιατι αν ειναι 23 και ειναι παντρεμενη με παιδια, ειναι μαθηματικα απιθανο να μην ξενοπηδηχτει.

Καλη τυχη με την γειτονισσα. Εχω και εγω κατι μουνια γειτονισσες αλλα δεν παιζει κατι δυστυχως, τρελα καβλετα αλλα δεσμευμενες οι καριολες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Από τη στιγμή λοιπόν που θες να δεσμεύεις μία γυναίκα, κάτσε μ'αυτήν, αλλιώς να συμμετέχεις στην ελεύθερη κατανομή του μουνιού.

Αν και έτσι κι αλλιώς έχουμε δει αρκετές που ήταν σπίτι και όχι ξέκωλες αλλά τον τρώγαν που και που  :boobies:

Και μερικές από αυτές ήταν και πολύ γλυκιές κοπέλες  :dancing:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε Anal_Hunter οσο περιεργο και να ακουγεται εγω με το σπιτι μου ειμαι αψογος και την γυναικα μου την εχω στα οπα οπα.κατι πρεπει να κανουμε με αυτες τις γειτονισσες χαχαχα

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Από τη στιγμή λοιπόν που θες να δεσμεύεις μία γυναίκα, κάτσε μ'αυτήν, αλλιώς να συμμετέχεις στην ελεύθερη κατανομή του μουνιού.

Αν και έτσι κι αλλιώς έχουμε δει αρκετές που ήταν σπίτι και όχι ξέκωλες αλλά τον τρώγαν που και που  :boobies:

Και μερικές από αυτές ήταν και πολύ γλυκιές κοπέλες  :dancing:
σιγανοπαπαδιτσες ε;  :2funny: :2funny: :2funny: πηγα τσεκαρισα κοιματε τωρα ενταξει :2funny: :2funny: :2funny:

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε Todok θα βοηθησεις να βρουμε μια λυση με το μωρο απεναντι;

Επισκέπτης
Να ρουφηξεις μια τζουρα απο τον φραπε που σου εφτιαξε πριν λιγο η γυναικα σου επειδικτικα...

Μπα. Αν είναι αθλήτρια και ρουφήξει φραπέ θα την χαλάσει. ΟΙ αθλήτριες γουστάρουν να σε δουν να ρουφάς κανένα καροτόζουμο, ραδικόζουμο, ντοματοαγγουρόζουμο, πατάτες στον ατμό , σπαράγγια και άλλα πεντανόστιμα!

Εμένα π.χ. με τους καφέδες και τα ξύδια που πίνω οι healthy-diet/αθλήτριες και άλλες δεν με πλησιάζουν πιο κοντά από τα 15 μέτρα για να μη μεθύσουν ή πάθουν αυπνίες από την καφείνη (ανάλογα την ώρα).

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Οι ʼνδρες είμαστε μονογαμικά όντα.ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΜΕ !! :dancing: :dancing: :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρεεε δεν ντρεπεσαι? :P  23 χρονων πιπινι εχεις κ θες κ 18χρονο? τετοια πρεπει να σας κανουν κ οι γυναικες σας να δειτε τη γλυκα... αμα ειναι να τις κανετε ταρανδους γιατι παντρευεστε?

καλα τα λεει ο τοντοκ μπαι δε γουει...

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
τι να κανουμε αφου μας τρελενετε...και μας σηκωνεται...το ηθικο