You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καβάλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 374
- Εμφανίσεις 108K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
lover_boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Στο στούντιο Rose βρίσκεται αυτό το διάστημα η Γκαμπριέλα, όπως την σύστησε η τσατσά, γύρω στα 30 όπως την έκοψα εκ Ρουμανίας. Αν και είναι εμφανίσιμη, προσωπικά δε μου άρεσε γι αυτό δεν κατέθεσα. Χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι είναι κοντούλα, με ξανθό μαλλί και αρκετά μεγάλα και περιφέρεια. Από 30 ξεκινάνε τα προγράμματα του εν λόγω στούντιο και ανεβαίνουν.
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Επίσκεψη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε δύο στούντιο :
- Studio Rose : δουλεύει η Βικτώρια απ' τη Βουλγαρία, η οποία εμφανίστηκε topless.Κοντή, αδύνατη, μελαχρινή με μακρυά μαλλιά, 2άρι στήθος, τατουάζ στη μέση, μεσαίο στάτους.Τ
Τα προγράμματά της από 30 το απλό, 40 το 69 και 50 το πρωκτικό.
- Sex House (μετά τον Αμυγδαλεώνα προς Δράμα) : η Αμαλία βγήκε φορώντας μαύρα εσώρουχα.Είναι μελαχρινή με μακρυά μαλλιά, μάλλον ανατολικοευρωπαικής καταγωγής, με γλυκό πρόσωπο, χαμογελαστή κι άνετη.3άρι φυσικό στήθος με ωραίο κι αφράτο πισινούλη.
Κι εδώ το απλό 30 ευρώ, 60 ακάποτη πίπα και 100 πρόγραμμα μιας ώρας.
- Studio Rose : δουλεύει η Βικτώρια απ' τη Βουλγαρία, η οποία εμφανίστηκε topless.Κοντή, αδύνατη, μελαχρινή με μακρυά μαλλιά, 2άρι στήθος, τατουάζ στη μέση, μεσαίο στάτους.Τ
Τα προγράμματά της από 30 το απλό, 40 το 69 και 50 το πρωκτικό.
- Sex House (μετά τον Αμυγδαλεώνα προς Δράμα) : η Αμαλία βγήκε φορώντας μαύρα εσώρουχα.Είναι μελαχρινή με μακρυά μαλλιά, μάλλον ανατολικοευρωπαικής καταγωγής, με γλυκό πρόσωπο, χαμογελαστή κι άνετη.3άρι φυσικό στήθος με ωραίο κι αφράτο πισινούλη.
Κι εδώ το απλό 30 ευρώ, 60 ακάποτη πίπα και 100 πρόγραμμα μιας ώρας.
patriarcha
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστούμε και εγώ προσωπικά για την ενημέρωση σύντροφε as.manager
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Ευχαριστούμε και εγώ προσωπικά για την ενημέρωση σύντροφε as.manager
Ευχαρίστησή μου συναγωνιστή.
Επισκεψη σημερα στο σεξ χαουζ στο πολυστηλο.Νεα κοπελα ονόματι Στέλλα από Σερβία μεριά.Ωραίο κορμάκι (λίγο βυζακι παραπανω να ειχε μονο) μελαχρινή και ευχαριστη.Ξερει Ελληνικα (μου παρουσιασε τα προγραματα η ιδια). Πηρα το απλο προγραμα στα 30 ευρω.Πολυ καλη πιπα και "ζεστή" στο κρεβατι. Από ότι μου ειπε θα ειναι καμια 10ρια μερες ακομη σιγουρα.
patriarcha
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Μόλις γύρισες;Μέχρι τι ώρα θα είναι;Τι άλλα προγράμματα είχε;Τηλέφωνο πήρες;
psyckokid82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Kαλησπερα συντροφοι τπτ κανενα νεο απο
Ροουζ ???
Ροουζ ???
Manager69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 111
- Like
- 906
- Πόντοι
- 3.465
Μοναχική τσάρκα χθες το βράδυ στα στούντιο της περιοχής.Για υπηρεσίες δε μπορώ να σας πω, αφού δεν τιμήθηκε κάποια δεσποινίδα, παρόλο που οι δύο απ΄ αυτές μου άρεσαν πολύ.
- Studio Rose : η Αλίνα απ΄τη Ρουμανία.Αδύνατη, κανονικό ύψος, μελαχρινή με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.Εμφανίστηκε με το 2,5άρι προς 3άρι, μάλλον φυσικό, στήθος της σε κοινή θέα, να με προκαλεί να παίξω μαζί του.Όμορφη, με γλυκό πρόσωπο, σφιχτό κωλαράκι κι ωραία πόδια.
Τα προγράμματά της : 30 το απλό, 40 το ακάπωτο και 50 το πρωκτικό.Ωράριο μέχρι τις 01:30.
- Στο Sex House (ανάμεσα Πολύστυλο-Αμυγδαλεώνα) : η Νικόλ, μια όμορφη, νεαρή, κοπέλα απ'την Τσεχία.Ξανθιά με καρέ μαλλί, θηλυκό και ζουμερό σώμα (σε καμία περίπτωση ευταφής ή γεμάτη), 2,5άρι φυσικό στήθος, τσουπωτό κωλαράκι, όπως μπόρεσα να διακρίνω κάτω απ΄το fishnet, που φορούσε.Βγήκε στο σαλόνι πολύ αεράτη, χαλαρή και χαμογελαστή.
Όπως μου ανακοίνωσε η υπηρεσία 30 το απλό, 40 σεξ σε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, 60 το ακάπωτο, 70 η στάση 69, 80 ευρώ η μισή ώρα και 100 η μία ώρα και το πρωκτικό.Ανοιχτά μέχρι τις 03:00.
- Studio Rose : η Αλίνα απ΄τη Ρουμανία.Αδύνατη, κανονικό ύψος, μελαχρινή με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.Εμφανίστηκε με το 2,5άρι προς 3άρι, μάλλον φυσικό, στήθος της σε κοινή θέα, να με προκαλεί να παίξω μαζί του.Όμορφη, με γλυκό πρόσωπο, σφιχτό κωλαράκι κι ωραία πόδια.
Τα προγράμματά της : 30 το απλό, 40 το ακάπωτο και 50 το πρωκτικό.Ωράριο μέχρι τις 01:30.
- Στο Sex House (ανάμεσα Πολύστυλο-Αμυγδαλεώνα) : η Νικόλ, μια όμορφη, νεαρή, κοπέλα απ'την Τσεχία.Ξανθιά με καρέ μαλλί, θηλυκό και ζουμερό σώμα (σε καμία περίπτωση ευταφής ή γεμάτη), 2,5άρι φυσικό στήθος, τσουπωτό κωλαράκι, όπως μπόρεσα να διακρίνω κάτω απ΄το fishnet, που φορούσε.Βγήκε στο σαλόνι πολύ αεράτη, χαλαρή και χαμογελαστή.
Όπως μου ανακοίνωσε η υπηρεσία 30 το απλό, 40 σεξ σε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, 60 το ακάπωτο, 70 η στάση 69, 80 ευρώ η μισή ώρα και 100 η μία ώρα και το πρωκτικό.Ανοιχτά μέχρι τις 03:00.
psyckokid82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ροουζ ???
Ροουζ ???
psyckokid82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ροουζ ???
Ροουζ ???
psyckokid82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ροουζ ???
Ροουζ ???
psyckokid82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ψαξε κ διαβασε λιγο μην περιμενεις μασημενη τροφη....
patriarcha
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Εχθές έκανα μια βόλτα στα στούντιο της Καβάλας και ήταν και τα 2 κλειστά!Τι παίζει ξέρει κανείς;Ειδικά αυτό στο πολύστυλο είναι κλειστό μέρες ως βδομάδες
psyckokid82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ροουζ ???
Ροουζ ???
up-load-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα.......
patriarcha
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω για το στούντιο ΡΟΖ τι παίζει.Μπορεί κάποιος να μάθει τι παίζει με το SEX house στο πολυστυλο;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 381
- Εμφανίσεις
- 26K