Νέα

Καβάλα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γαμησέ τα φίλε.Εγώ σπουδάζω τώρα ούτε νυχτερινή ζωή έχει,ούτε πουθενά να γαμήσουμε τίποτα.Γι αυτό παρακαλάμε κανένα συν-αγωνιστή να μας βοηθήσει

iwsidiro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το καλύτερο είναι αν έχεις αμάξι να πας Δράμα-Σέρρες!!

Επίσης κάτι μπορεί να γίνει στα διάφορα πάρτυ άλλα μην περιμένεισ και πάρα πολλά!

Όταν πήγα εγώ καβάλα να φαναστείς κάτω στο λιμάνι τα καφέ που έχει τώρα ήταν πιτσαρίες και καφενεία και μετά τισ 12:00 δεν κυκλοφορούσε ούτε ένα αμάξι!

Επισκέπτης
Το θέμα είναι να κάνουμε οτι κάνουμε στην Καβάλα να μην τρέχουμε απο εδώ και απο κει.Άυτό που λες για τα αυτοκίνητα γίνεται ακόμα δεν κουνιέται φύλλο μετά τις 23:00-24:00.Ξέρει κανείς τίποτα για Καβάλα;

golden_boy

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε patriarcha,
Εχω ακούσει οτι ο "μαγαζάτορας" του μαγαζιού έχει πεί οτι πρέπει να κεράσεις και κάποια ποτά πρίν απο οτιδύποτε, αλλα αυτό δεν συνέυει σε μένα, το γνώρισα απο καλό "πελάτη" του και όλα ήταν εύκολα.
Δηλ. χωρίς καν να πάς, παίρνεις τηλ. και λές θέλω μία με κρεμύδι και καυτερό (που λέει ο λόγος) εκεί στην τάδε ώρα. τώρα σαν καινούριος, έτσι ξεκάρφωτα, σίγουρα θα πρέπει να πάς και να κεράσεις κανένα ποτό, απλά γιατί έχει και 3-4 που δουλεύουν μόνο για κονσομασιών, ρώτα την κόπελα πρώτα αν "δουλεύει" και έξω η μόνο μες το μαγαζί για να ξέρεις αν μπορείς να την ζητήσεις για "πακέτο" δυστυχός το ποτό το χρεώνουν 15 ευρο τελευταία φορα που πήγα αλλα να δεις την Laura αξίζει τον κόπο

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Γεια χαρα, αν και έχω ρίζες από Καβάλα, δε ντρέπομαι να πω ότι είναι από τις χειρότερες πόλεις σε θέματα νυχτερινής ζωής και μπουρδέλων.
Πριν λίγα χρόνια είχαμε τα μπουρδέλα 100 μέτρα από το σπίτι μας και τώρα δεν έχει τίποτα.
Ένα Σάββατο είχα πάει στο barfly κατά τη 1. Δε χορούσαμε να περάσουμε και τελικά βγήκαμε στο μπαλκόνι από πίσω.
1 ώρα μετά (δλδ στις 2) το μπαλκόνι είχε αδειάσει και καθόμασταν άνετα μέσα στο μαγαζί.
Η del mare κλείνει από τις 23:30 κλπ κλπ
Ένα στέκι για φοιτητές το καλοκαίρι ήταν ένα καφενείο χαμηλά στα αστικά (δε θυμάμαι πως το λέγαν) το οποίο ήταν ανοιχτό μέχρι τις 5.
Μπύρα μεγάλη 2 ευρώ κι άγιος ο θεός. Εγώ την έβρισκα και στα Μπερεκέτι και Μυροβόλο άνοιξη. Στο δεύτερο άμα πας πρέπει να πάρεις
σίγουρα Ρακόμελο.

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Faustio, αν σου έρθουν ξαφνικά κάτι γκάβλες, (και είναι μετά τις 11 το βράδυ) πάνε στο Exodos απέναντι απο την εκκλησία του Αγ. Νικολάου έχει 3 με 4 ανα πάσα στιγμί που τις κάνει και Delivery... (εχει και 1 τώρα που είναι Θεά δες το συννημένο)

Φιλε που κοντα ειναι αυτο??

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε που κοντα ειναι αυτο??

νομίζω ότι είναι στην σε ένα δρόμο Γαλλικής και Ελληνικής Δημοκρατίας. Δλδ από τις καμάρες ευθεία και κάπου θα κάνεις αριστερά, αλλά δεν θυμάμαι που. είναι αρκετά κάτω όμως. Μπορεί να είναι και πίσω από τα δικαστήρια...

Επισκέπτης
Απέναντι απο τον άγιο νικόλαο είναι στην σπετσών αν θυμάμαι καλα.τώρα πήγαινε και πες μας.εγώ πήγα και μου είπαν δεν έρχονται σπίτι τώρα...

Επισκέπτης
Άκουσα ότι θα ανοίξουν στουντιο μάλλον στην άσπρη άμμο.κάτι άκουσα για γενάρη ή φλεβάρη οτι ανοίγουν.ας πάει κάποιος να δει και να μας πει

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειχε ξανακουστει για την ασπρη αμμο αλλα πιπες, τιποτα δεν υπαρχει. Επισης για το "εξοδος " εχει "κλεισε" πολυ το πραγμα γιατι εδω και λιγο καιρο εως αρκετο θα ελεγα στην καβαλα ειναι διοικητης στις μπασκινες ενας ΑρχιΜαλακαρος κομπλεξαρας που τα κυνηγαει σας πουστης αυτα , πουτανες , βιζιτες κτλ κ μιλαμε και ολο τον νομο... σας το λεω γιατι εχω 3-4 "πουλακια" απο μεσα κ μου τα λενε. Οποτε απο οτι ακουσα παιζει πολυ ντελιβερι και γεινα πολυ τηλεφωνο, αλλα μονο αν πεις την μαγικη λεξουλα του τυπου " απο τον ταδε". Δυστιχως δεν εχω καταθερει να βρω καποιο ακομα. Και όντως να πατε για ρακομελο στη μυροβολο. Αυτα.

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Faustio, αν σου έρθουν ξαφνικά κάτι γκάβλες, (και είναι μετά τις 11 το βράδυ) πάνε στο Exodos απέναντι απο την εκκλησία του Αγ. Νικολάου έχει 3 με 4 ανα πάσα στιγμί που τις κάνει και Delivery... (εχει και 1 τώρα που είναι Θεά δες το συννημένο)

αν αυτη δουλευει εκει εγω ειμαι ο μπατμαν...

golden_boy

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τότε γεία σου ρε Μπάτμαν, faustio
Δεν κατάλαβα, πήγες και δεν την βρήκες?
Μέχρι και φωτογραφίες απο αυτήν και 2-3 άλλες είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook...
Και μιάς και είσαι προφανός δίσπιστος ιδού και η φώτο με μιά αλλη που δουλεύει μέσα μέσα στο μπαράκι
Μέσα στο μπαράκι

Συνημμένα

• 46790_155907754421111_100000056622821_511505_7041881_n.jpg
    46790_155907754421111_100000056622821_511505_7041881_n.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 87

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τότε γεία σου ρε Μπάτμαν, faustio
Δεν κατάλαβα, πήγες και δεν την βρήκες?
Μέχρι και φωτογραφίες απο αυτήν και 2-3 άλλες είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook...
Και μιάς και είσαι προφανός δίσπιστος ιδού και η φώτο με μιά αλλη που δουλεύει μέσα μέσα στο μπαράκι
Μέσα στο μπαράκι

αρα εγω τωρα πρεπει να σωσω την καβαλα απο το εγκλημα ? την γαμησαμε... δουλεια δεν ειχαμε... Αρα ειχες δικιο λοιπον, θα περασω καμια βολτα και θα σου πω τυπε. Ευχαριστω για την πληροφορια αν ειναι ετσι. Παω να βαλω την μασκα κ την μπερτα μου τωρα.

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Άκουσα ότι θα ανοίξουν στουντιο μάλλον στην άσπρη άμμο.κάτι άκουσα για γενάρη ή φλεβάρη οτι ανοίγουν.ας πάει κάποιος να δει και να μας πει
Xρονια πολλά ...
Άκουσα ότι άνοιξε.
Ας μας πει καποιος τι γινεται ...

Επισκέπτης
Ας μας ενημερώσουν οι Καβαλιώτες τι έγινε αν ανοιξε.Εγώ άκουγα Δεκέμβρη με Γενάρη του 11.Πείτε γιατί σπουδάζω Καβάλα και πρέπει κάπου κάπου να αδειάζει το ντεπόζιτο

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Για Καβάλα περιμένω νεοτέρα .
Κανε μια βόλτα στη Δράμα να καλοπεράσεις.

Επισκέπτης
Δράμα έχω πάει.Είναι κουραστικό να κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να γαμήσεις ενώ μπορεις να το έχεις μες τα πόδια σου.Περιμένω νεότερα απο άσπρη άμμο

Επισκέπτης
Κανένα νέο απο άσπρη άμμο;Καλή χρονιά να χουμε συνμπουρδελιάρηδες :kissass2:

Επισκέπτης
Παίδες τι έγινε;Έχουμε κανένα νέο από άσπρη άμμο; :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom