Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Ιδανικο σεναριο να φυγει καμια ψευτομεσοτοιχια με ενα 4ακι ριχτερ και να πλακωσει τον τσιπη απο την ολλανδια την ωρα που κανει πως πηδαει (αργα και τρυφερα μην κατηγορηθει για βιαστης) την ετερη ολλανδεζα που κουβαληθηκε μαζι του για την εμπειρια να μενει/παραθεριζει στο κεντρο μιας μεγαλης πολης μακρυα απο ξενοδοχεια και μεγαλα συμφεροντα, να στηριξει τον ιδιωτη, να δοκιμασει την τοπικη πολυεθνικη κουζινα (κάρι=τσιρλα), κτλ μπλα μπλα μπλα. Πιο ιδανικο, να φυγει το πατωμα ολο να σκασει στον αποκατω ιδιοκτητη που οταν γινοταν η ανακαινιση και γενικα χωθηκε στο κτιριο airbnb εκανε τον αλεκο. Ολα εδω πληρωνονται.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Πάμε ένα στοίχημα ότι η Αθήνα και συνάμα η Αττική είναι «η γη της επαγγελίας» και σε μερικά χρόνια θα έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες από Αίγυπτο, Ισραήλ, Παλαιστίνη και Ιράν;

Ότι θα εξελιχθούμε σε ένα κομβικό σημείο για την ειρηνική συνύπαρξη αρχαίων λαών από Αφρική και Μέση Ανατολή; Αιγύπτιοι, Έλληνες, Εβραίοι, Πέρσες και Φιλισταίοι μαζί, σε μια μεγαλούπολη με ευρωπαϊκό πρόσωπο και τριτοκοσμική λογική;

Φυσικά άλλοι θα ζουν σε τσαντίρια από οικολογικά δομικά υλικά, και άλλοι σε κυριλέ εγκαταστάσεις.

Και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως πόλος έλξης τουριστικής κίνησης από όλον τον κόσμο. Θα πάρουμε σίγουρα και εξαιρέσεις στο carbon flight limitations pass για πολιτικούς λόγους.

Το «έλα να δεις» , δηλαδή. Το αύριο είναι το ίδιο, αλλά αλλιώς.

:—)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.919
Πόντοι
3.656
Πάμε ένα στοίχημα ότι η Αθήνα και συνάμα η Αττική είναι «η γη της επαγγελίας» και σε μερικά χρόνια θα έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες από Αίγυπτο, Ισραήλ, Παλαιστίνη και Ιράν;

Ότι θα εξελιχθούμε σε ένα κομβικό σημείο για την ειρηνική συνύπαρξη αρχαίων λαών από Αφρική και Μέση Ανατολή; Αιγύπτιοι, Έλληνες, Εβραίοι, Πέρσες και Φιλισταίοι μαζί, σε μια μεγαλούπολη με ευρωπαϊκό πρόσωπο και τριτοκοσμική λογική;

Δεν είναι ήδη; :tooth:

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.474
Πόντοι
446
o πειραιας ειναι χειροτερος παντως ακομα και απο το κεντρο της αθηνας..εκτος αν εννοεις κεντρο απο πατησια μεχρι παγκρατι..ακριβως εξω απο αυτη την μεγαλη περιοχη μια χαρα ειναι

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
H αστυνομία γτ δεν γαμάει την μάνα των πούστηδων που πουλάνε ναρκωτικά;;;
Πούτσα και ξύλο όποιον πετυχαίνουν. Βάζεις και καλά υποψήφιους αγοραστές και τους βρίσκεις και τους γαμάς.
Δεν είναι τόσο απλά διότι τα πάντα είναι μοιρασμένα.. παρόλα αυτά οι μπάτσοι κάνουν ότι μπορούν

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.384
Πόντοι
3.656
γαμιουντε με τον άνεργο..Πόντιο..
Οι Πόντιοι είναι δουλευταράδες. Δουλεύουν όλοι .

Κάποιοι άλλοι .. παίρνουν επιδόματα ...... και εξτρά τετραγωνικά με αυξημένους συντελεστές .....

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Εγω που ξεκινησα αυτο το νημμα οφειλω να ενημερωσω οτι μετα απο σχεδον 1,5 μηνα που ξεκουμπιστηκα απο αυτη την κωλοπεριοχη της Βικτωριας, βλεπω ηδη αλλαγες σε εμενα. Ερχομαι για δουλεια εδω και ειμαι ηδη μεσα στα νευρα, ολα με ενοχλουν, βλεπω γυρω μου ψεκασμενους, κτλ κτλ. Γυρναω σπιτι και ηδη με το που κατεβαινω απο το λεωφορειο ηρεμω. Και μονο που ΔΕΝ βλεπω μπουργκες, αντρες με σεντονια αντι για ρουχα και φακιόλια στα κεφαλια, lgbt φασιστακια, κατι "με το ενα ποδι στον ταφο αλλα θα παω φυλης να χαιδεψω" τυπους, ψωναρες "θεατρο/σινεμα"φιλους, τσιπιδες τουριστες της κακιας ωρας με το κινητο στο χερι και την τροχηλατη βαλιτσα του 1 κιλου να ψαχνουν που ειναι το airbnb, κτλ κτλ κτλ. Και μονο που δεν ακουω κορνες, εξατμισεις, φωνες/καυγαδες, φωνες απο μεταναστες διοτι δεν ξερουν να μιλουν αλλα να φωναζουν ο ενας στον αλλον, τρυπανια, νταπαντουπα απο τον καγκουρα με το smart με 30 ηχεια μεσα, κτλ κτλ κτλ. Καταλαβα οτι αυτος ο τροπος ζωης μεσα σε τετοιο οικιστικο και μη περιβαλλον σε τρελλαινει και αν δεν αφομοιωθεις, αν δεν γινεις σαν και ολα αυτα που σε ενοχλουν, στο τελος θα παλαβωσεις. Οποτε επιμενω, σε τετοια μερη ζεις ειτε απο αναγκη ειτε στο τσαμπε ειτε γιατι εισαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ (σωματικα και ψυχικα).

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Τύπε δίκιο έχεις. Αλλά γτ σε επηρέαζε τόσο πολύ όλο αυτό;;
μερα με την μερα σε αργοτρωει χωρις να το καταλαβεις, εισαι μεσα στα πιτουρα κρυμμενος και καποια στιγμη σκανε μυτη οι κοτες και τοτε τρεχεις. εγω εκανα υπομονη λογω οτι ημουν κοντα στην δουλεια, αλλοι κανουν υπομονη λογω οτι μενουν σε ιδιοκτητο και πιπιλανε την καραμελα "τουλαχιστον δεν πληρωνω νοικι" για να καταπιουν τα οσα ολα γυρω τους. η τριτη κατηγορια ειναι απλα στο στοιχειο της

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Τύπε κι εγώ λίγο παρακάτω έμενα 7-8 χρόνια. Από 18 χρονών αρχίδι.
Αν έχεις ασχολίες, χρήματα και προχωράς που΄σε επηρεάζει όλο αυτό;
Σε επηρεάζει σίγουρα όταν υπάρχει η προδιάθεση και έχεις ήδη βεβαρημένη ψυχολογία.
υπαρχει μια μεγαλη διαφορα τυπε. εσυ ειχες παραστασεις απο 18 χρονων οπως ειπες οπου τα μυαλλα μας δεν εχουν πηξει ακομα οποτε δεν δινουμε σημασια στην ΖΩΗ γυρω μας. πχ γιατι να ενοχληθεις απο τις εξατμισεις, σε τετοια ηλικια ηδη καβαλαγες το παπι με τι=ην μπουκα και εκανες εσυ θορυβο ο ιδιος. εγω πηγα εκει 40φευγα... οποτε μην υποννοεις (κομψα) περι προδιαθεσης ή βεβαρημενης ψυχολογιας. πηγα εκει νορμαλ και εφυγα σχεδον βλαμμενος (κομψα).

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.884
Πόντοι
736
μερα με την μερα σε αργοτρωει χωρις να το καταλαβεις, εισαι μεσα στα πιτουρα κρυμμενος και καποια στιγμη σκανε μυτη οι κοτες και τοτε τρεχεις. εγω εκανα υπομονη λογω οτι ημουν κοντα στην δουλεια, αλλοι κανουν υπομονη λογω οτι μενουν σε ιδιοκτητο και πιπιλανε την καραμελα "τουλαχιστον δεν πληρωνω νοικι" για να καταπιουν τα οσα ολα γυρω τους. η τριτη κατηγορια ειναι απλα στο στοιχειο της
καταλαβαίνω απολυτα την ανακούφιση......
Οταν ηρθε ο κορεσμος απο ολο αυτο το χαλι απο τη μια στεναχωρήθηκα γιατι ειχα ωραίες δραστηριότητες γιατι ως γνωστο στο κεντρο της αθηνας μπορεις να εχεις ενα γεματο προγραμμα απο τεχνες αθλητισμο και δομές κοινωνικοποίησης γενικοτερα....απο την αλλη ομως ανήκω σε μια γενια που το σημερα εχει φασαρια χωρις νοημα ...βαβελ αυτη ειναι η λεξη που μου βγαίνει αυθόρμητα για το κεντρο...
Οποτε καλύτερα μια ωρα δρομο και αθηνα μονο για δουλειες και επιλεκτικά καπου για διασκεδαση ....

OP
OP
Lemmy13!!!!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Το ειδα και αυτο...κεντρο Αθηνας γαρ. Ιμαμης τι σκατα ειναι αυτοι με τα σεντονια αντι για ρουχα, καπελακι της "θρησκειας" του που ειναι σαν σεμεδακι, σανδαλια και μουσι πορτοκαλι να περναει σφαιρα( γιαυτο δεν εχω φωτο ντοκουμεντο) πανω σε πατινι ηλεκτρικο....θεαμα σουρεαλ

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Σχετικα με τα airbnb πετυχα προχτες στο κεντρο, για τριτη φορα, κινεζο ιδιοκτητη κοκκινο απο τα νευρα να τα ακουει απο τουριστες επειδη δεν μπορουσαν να μπουν στο διαμερισμα.
Καποιος τσιφτης ειχε βαλει κολλα στο locker και του το 'χε μπλοκαρει.
Αν πω οτι δεν το χαρηκα θα πω ψεματα
Θέμα χρόνου είναι να τελειώσουν όλα αυτά.
Και μετά, τα σούπερ ανακαινισμένα ντελούξ λάουντζ ρουφ τέρας κλπ, θα αδειάσουν και θα γίνουν όλα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ
:cheesy::cheesy::cheesy:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Τύποι, φίλος με χαμηλό μπάτζετ δυστυχώς (γύρω στα 300€) αναζητά διαμέρισμα και έχει βρει ένα δυάρι, κάπου στη μέση της Μιχαήλ Βόδα.
Και τώρα στις παρυφές του κέντρου μένει, δεν είναι εντελώς άμαθος από τις κρατούσες συνθήκες.
Τι λέτε, θα αντέξει;

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.055
Πόντοι
216
Τύποι, φίλος με χαμηλό μπάτζετ δυστυχώς (γύρω στα 300€) αναζητά διαμέρισμα και έχει βρει ένα δυάρι, κάπου στη μέση της Μιχαήλ Βόδα.
Και τώρα στις παρυφές του κέντρου μένει, δεν είναι εντελώς άμαθος από τις κρατούσες συνθήκες.
Τι λέτε, θα αντέξει;
Τίποτα το σπουδαίο.Εγώ που έμενα στην Λεωφόρο Ιωνίας κοντά στο Μετρό αλλά που επισκέπτομαι σε εβδομαδιαία βάση την περιοχή λόγω της θειας μου για να της κάνω διάφορες δουλειές,η κατάσταση είναι οκ!
Ψωνιζω από τα Λιντλ (Αγίου Μελετίου και Λιοσίων) ενώ λίγο παρακάτω (τρία-τέσσερα λεπτά περπάτημα) στον Άγιο Μελέτη έχει πολλά μαγαζιά για ότι θες και ο κόσμος είναι Έλληνες και Αλβανοί και λίγοι σκούροι.
Το πρόβλημα για το χρώμα των κατοίκων είναι από Αχαρνών και μετά προς Πατησίων.Κυρίως Αραβικός πληθυσμός.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Το διαμέρισμα, απ' όσο έχω καταλάβει, είναι στη μέση της Μιχαήλ Βόδα και προς τα πάνω, προς τον Άγιο Νικόλαο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Το διαμέρισμα, απ' όσο έχω καταλάβει, είναι στη μέση της Μιχαήλ Βόδα και προς τα πάνω, προς τον Άγιο Νικόλαο.
Είναι λιγάκι καλή η εκεί περιοχή. Αν δεν υπάρχει θέμα με το Ινδοαραβικό ποσοστό, που τελευταία είναι αυξανόμενο, μια χαρά θα του κάτσει. Φτηνό (σχετικά) νοίκι, εύκολη πρόσβαση σε μπουρδέλα, όχι το χάλι που έχει το "βαθύ" κέντρο (απο Δεριγνύ/Παρασίου και κάτω δηλαδή), αλλά, αν έχει θέμα με μαύρους, άραβες, πακιστανούς, ινδούς και τσιγγάνους, δεν τον βλέπω να την παλεύει τον τυπάκο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ ΕΚΕΙ;;
Δυστυχώς ναι. Όχι τόσους που να κάνουν την περιοχή Ζεφύρι, αλλά αρκετούς ώστε, σύμφωνα με συνάδελφό μου που μένει 100 μέτρα απο το σταθμό του Ηλεκτρικού στον Άγιο Νικόλαο, να είναι ορατό ποσοστό.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.852
Πόντοι
3.556
Υπέροχη η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες στο ιστορικό κέντρο, τώρα που ξεκουμπίστηκαν τα πλήθη για το πενθήμερο. :-)

Η πλατεία Μητροπόλεως και η γύρω περιοχή σε εορταστική φάση για την Ανάσταση, και παντού μόνο τουρίστες.

Σούπερ κατάσταση.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.454
Πόντοι
456
Παιδιά, αν και δεν είναι ακριβώς στο θέμα της συζήτησης...Ποιές περιοχές ενδείκνυνται για φοιτητές;
Εννοείται με ενοίκια σε λογικά πλαίσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom