Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Εκεί ήταν κάποτε.
Μα αυτο λεμε, οτι πηγε απο το 80 % πριν μερικες δεκαετιες, στο κατω του 10%
Εκεί ήταν κάποτε.
Φυσικά.
Τι θα φοβηθώ ;;;;
Κάπου θα έχω αμάξι ... ή θα πάρω ταξί .... αλλά τι να φοβηθώ ;;;;
Απλά γενικά ... προσέχεις κάποια πράγματα .........
Αν βγάλεις να μετράς στη μέση του δρόμου νύχτα ... κανά μάτσο χαρτονομίσματα .... ε είσαι μαλάκας .........
Κοινές είναι μόνον οι γυναίκες τύπεΏπα. Αν γίνεται μάχη .... μιλάς για τελείως διαφορετική φάση .
ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ... ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΤΕ .... ΑΠΟ 15/11 ΜΕΧΡΙ 20/11 ....
ή σε άλλες επετείους .... που είναι όλα τα σκατά στους δρόμους και παίζουν με τις μολότωφ τους ........
Αλλά μια κοινή νύχτα, δεν φοβάμαι τίποτε.
Βγάζει τύπε 25Κ τον χρόνο ο δημόσιος υπάλληλος;Τα νουμερα που παρεθεσες ειναι τελειως λαθος
40% αγροτες σημερα απεχει πολυ απο το πραγματικο νουμερο (νομιζω μονοψηφιο πλεον, ενω το 1990 ητανε πανω απο 20-25%)
Με 50 κατσικια δεν το παιζει κανενας κτηνοτροφος φουλ ταιμ. Εδω μιλαμε οδηγηθηκαν τα τελευταια χρονια κοπαδια των 400 ζωων γαλακτοπαραγωγης (μανες)
ΟΧΙ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΦΑΓΗ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΟΧΙ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΦΑΓΗ
ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ: ΟΧΙ ΣΕ ΠΩΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΦΑΓΗ
Επειδη τετοιες μοναδες εβγαζαν πχ 5-10Κ ευρω με απειρες ωρες δουλειας, υπαλληλους, ζωοτροφες, βενζινες, και γενικα τζιρους αξιολογους, ενω ενας ξυστης της Ω υπηρεσιας του Δημοσιου εβγαζε τα πενταπλασια - εικοσαπλασια, χωρις να κανει τιποτα
Κοιμάται νωρίς ... γιατί ξυπνάει νωρίς ....Να πάρεις και τον Αλεξ κανα βράδυ να περπατήσετε παρέα
Πόσα άτομα πατάς στην πορεία;Με μηχανή τόσο το κάνω χωρίς να τρέχω ιδιαίτερα το GPS λέει 1 ώρα και με αμάξι σε νορμάλ ώρα είναι τόσο
Βγάζει τύπε 25Κ τον χρόνο ο δημόσιος υπάλληλος;
Έλα τώρα με τις κολοσσιαίες αρχιδιες των δημοσιοκάφρων, σε παρακαλώ.
Έλα τώρα με τις κολοσσιαίες αρχιδιες των δημοσιοκάφρων, σε παρακαλώ.
Για την ελληνική κοινωνία είμαι καθυστερημένος.Δυσλεξία τύπε;
Δεν είναι στην φαντασία, όλες οι δυτικές οικονομίες έχουν προβλήματα και στρεβλώσεις.Ενταξει τυπε, οι μισθοι του Δημοσιου ητανε χαμηλοι παντου, δεν υπηρξε ελληνικη κριση, επιδοματα εγκαιρης προσελευσης, μνημονια, τροικες, περικοπες δωρων, κλπ ολα ηταν στη φαντασια μας...
Εννοείται πως αυτά βγαίνουν στην φόρα για να χτιστεί κλίμα υπέρ συγκεκριμένων μέτρων. 14 χρόνια μετά καμία προκοπή δεν είδαμε, καθηλωμένο το ΑΕΠ στα 200 δις και να κονομάνε οι ΕΣΠΑτζήδες.Έλα τώρα με τις κολοσσιαίες αρχιδιες των δημοσιοκάφρων, σε παρακαλώ.
Πήγαινε ρώτησε έναν δάσκαλο, έναν οδηγό των ΟΣΥ, έναν δημοτικό υπάλληλο πόσα παίρνει και μετά έλα να μου πεις για καθαρίστρια των 80.000€ ετησίως το 2024.Ενταξει τυπε, οι μισθοι του Δημοσιου ητανε χαμηλοι παντου, δεν υπηρξε ελληνικη κριση, επιδοματα εγκαιρης προσελευσης, μνημονια, τροικες, περικοπες δωρων, κλπ ολα ηταν στη φαντασια μας...
Πήγαινε ρώτησε έναν δάσκαλο, έναν οδηγό των ΟΣΥ, έναν δημοτικό υπάλληλο πόσα παίρνει και μετά έλα να μου πεις για καθαρίστρια των 80.000€ ετησίως το 2024.
Α καλάΜα δε μιλαμε για το 2024. αλλα για την εποχη των παχιων αγελαδων.
Εκει εγινε η ζημια
Α καλά
Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι ΜΙΑ καθαρίστρια έπαιρνε 80 χιλιάρικα, αλλά δεν το θεωρώ σωστό να γαμήσουν ολόκληρη χώρα και 2 γενιές ανθρώπων επειδή ΜΙΑ καθαρίστρια έπαιρνε τόσα λεφτά!Πήγαινε ρώτησε έναν δάσκαλο, έναν οδηγό των ΟΣΥ, έναν δημοτικό υπάλληλο πόσα παίρνει και μετά έλα να μου πεις για καθαρίστρια των 80.000€ ετησίως το 2024.
Αποκλείεται φίλε μου,όλη η Αθηνα χαλια είναι όπως θέλουν να την βγάλουν έτσι με το ζόρι.. φταίω εγώ μετά να πω για την Θεσσαλονίκη πχ που βρωμοκοπαει όλη η Πόλη από το Θερμαϊκό μετά?Ζωγραφου οσο ανεβαινεις προς Πανεπιστημιουπολη ειναι αλλο πραμμα, και μονο η θεα και ο καθαρος αερας...για το παρκινγκ ισχυει οσο ισχυει σε Γκυζη, Κουκακι, Γουδη, Κυψελη κτλ. Μην ξεχνας οτι στου Ζωγραφου σε ενα τετραγωνο απο τις 3-4 πολυακτοικιες οι δυο ειναι σχετικα νεες με πυλωτη οποτε αυτοματα χανονται 2-3 θεσεις παρκαρισματος εξω.
Αποκλείεται φίλε μου,όλη η Αθηνα χαλια είναι όπως θέλουν να την βγάλουν έτσι με το ζόρι.. φταίω εγώ μετά να πω για την Θεσσαλονίκη πχ που βρωμοκοπαει όλη η Πόλη από το Θερμαϊκό μετά?
Δεν άκουσα έναν να το λέει.Μονο ότι Αθήνα βρωκοπανε όλες οι περιοχές...Ειπε κανεις ότι δε βρωμοκοπάει;