alex88
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
το καταλαβα...Ανατριχιασα.
το καταλαβα...Ανατριχιασα.
Αυτη ειναι η βατραχω μαν ....Σας παραθετω μια φωτογραφια της
Ξέχνα ότι συμβαίνει σε εμένα. Σα περιστατικό πως το βλέπεις ; νορμάλ ; επικίνδυνο ; αυτό θέλω να μάθω.
Οι λόγοι που βγαίνει πηγαίνουν πρός το τριό όπως είπε ο φίλος πρίν..μου έχει κάνει έμμεσα κουβέντα για κάτι τέτοιο..
Αγαπητα μελη του φορουμ η ιδια γκομενα μου στελνει και εμενα φωτογραφιες , θα ηθελα την γνωμη των ειδικων για το ποιος ειναι ο αμφοτερος σκοπος της ???? Σας παραθετω μια φωτογραφια της
τυπε ο μαρης εισαι :S :Smipws to onoma tis einai Eleni?
Κοιτα να δεις νορμαλ ακριβως δεν ειναι. Συνηθως τυπισσες που παιζουν ετσι ειναι ξεβγαλμενες και απελευθερωμενες και μια απελευθερωμενη γυναικα - ξεβγαλμενη μπορει να γινει ευκολοτερα αδιστακτη απο μια πιο μαζεμενη η λογικη αυτο λεει. Προσεξε δεν λεω την ωρα του σεξ λεω την γενικοτερη συμπεριφορα της. Εσυ πως το βλεπεις δηλαδη? βεβαια μιλατε και 2 χρονια καθε μερα μιλατε? ποσες φορες εχετε βγει?
Αρα η κοπελα θέλει τριο... δηλαδη να την γαμησεις μαζι με τον αντρα της. Νομιζω τωρα γινεται πιο ξεκαθαρο τωρα τι προθεσεις αλλες μπορει να έχουν αυτοι κανεις δεν μπορει να ξέρει
δεν μπορει κανεις να πει κατι με σιγουρια
Δεν περιμένω να μου πείτε τι να κάνω αλοίμονο . Πως το ερμηνεύεται θέλω να ακούσω . Αν σου συνέβαινε εσένα πχ τι θα σκεφτόσουνα ;
Μιλάμε πολύ συχνά. Και βγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα σχεδόν. Γιατί δε το προτείνει ευθέως τότε ;
Δηλαδή καθαρά σεξουαλικό το βλέπεις εσύ ε ; κάτι επικίνδυνο δε βλέπεις ;
Τις φωτογραφίες ποιος τις βγάζει τι νομίζεις ;
Μιλάμε πολύ συχνά. Και βγαίνουμε μια φορά την εβδομάδα σχεδόν. ..... κάτι επικίνδυνο δε βλέπεις ;
εγω θα βαζα again και θα την πεθενα την καριολινα να μαθει αλλη φορα να τα βαζει με ατομα του bou.com
ετσι ακριβως ;)Esy den φοβασαι και τους νομους ομως φιλε
όποτε θα βγούμε είναι σε γνώση του άνδρα της..επίσης τον έχω συναντήσει μια φορά..δεν φαίνονται να έχουν οικονομικά προβλήματα..
τυπε χωρις να παρουμε ματι ειναι σαν να μην το ανοιξες το θρεντ :-Καλησπέρα.
Είμαι αρραβωνιασμένος και σε σχετικά ώριμη ηλικία.
Εδώ και δύο έτη έχω αναπτύξει φιλικές σχέσεις με μια κοπέλα που γνώρισα μέσα από social media.
Η κοπέλα είναι παντρεμένη έχει και δυο παιδάκια μια νορμάλ οικογένεια.
Τα παράξενα ξεκινάνε από την στιγμή της προσέγγισης μου αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα μπει στον κόπο να το ψάξω πέραν από συζητήσεις με φίλες μου χωρίς ποτέ να αναφέρω το όνομα της .
Κύριοι χωρίς να με έχει συναντήσει από κοντά ποτέ , άρχισε να μου στέλνει αισθησιακές φωτογραφίες της και έπειτα όλο και πιο «σκληρές» χωρίς εγώ να το έχω ζητήσει άμεσα ή έμμεσα.
Οι φωτογραφίες αυτές όμως δεν είναι αυτό που λέμε ερασιτεχνικές . Είναι απόλυτα επαγγελματικές σύμφωνα με αξιολόγηση από φίλο μου επαγγελματία φωτογράφο.
Έδειξα ορισμένες χωρίς το πρόσωπο της και μου είπε χαρακτηριστικά «στις φωτογραφίες αυτές έχει ληφθεί υπόψη ο φωτισμός , η γωνία εστίασης καθώς και η μηχανή παίζει να είναι κι αυτή επαγγελματική»
Μέχρι την στιγμή της πρώτης μας συνάντησης πίστευα πως δεν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο.
Βρεθήκαμε όμως και διαπίστωσα πως έκανα λάθος..
Το ερώτημα μου είναι πως νομίζω πως τρέχει κάτι με την κοπέλα..είτε το παρελθόν της είτε η δουλειά της..
Πιστεύω πως κάτι κάνει πικάντικο τώρα ή στο παρελθόν της. Πως θα μπορούσα να το ανακαλύψω ;
Μήπως όλα είναι της φαντασίας μου ;
Παρακαλώ αν θέλετε παραπάνω περιγραφές να τις παραθέσω.
ΥΓ: Δεν θα απαντήσω σε κανένα personal message (PM) και δε θα παραθέσω φωτογραφίες για ευνόητους λόγους ηθικής και νομιμότητας.
...ποσο περιεργο μπορει να ειναι ?....0 στα 10...σημερα τα μανουλακια εχουν τα περισσοτερα απο αυτα νταλαβερια με την οποια καλλιτεχνια γιατι τους τη βαραει η φωτογραφικη λαμπα και τα ''ανοιγματα'' σε χωρους...ή πανω στην τρελα τους να την βρουνε στο ετσι με τον φωτογραφο...και ενα σωρο καταστασεις και αιτιες...το να κανεις τολμηρο book ειναι το πλεον ευκολο...απλα τα γυναια δεν το πληρωνουν κιολαα λογω πιασοκωλ φασης...αυτα._ μην απορεις..ειναι κατι συνηθισμενο πλεον.Καλησπέρα.
Είμαι αρραβωνιασμένος και σε σχετικά ώριμη ηλικία.
Εδώ και δύο έτη έχω αναπτύξει φιλικές σχέσεις με μια κοπέλα που γνώρισα μέσα από social media.
Η κοπέλα είναι παντρεμένη έχει και δυο παιδάκια μια νορμάλ οικογένεια.
Τα παράξενα ξεκινάνε από την στιγμή της προσέγγισης μου αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα μπει στον κόπο να το ψάξω πέραν από συζητήσεις με φίλες μου χωρίς ποτέ να αναφέρω το όνομα της .
Κύριοι χωρίς να με έχει συναντήσει από κοντά ποτέ , άρχισε να μου στέλνει αισθησιακές φωτογραφίες της και έπειτα όλο και πιο «σκληρές» χωρίς εγώ να το έχω ζητήσει άμεσα ή έμμεσα.
Οι φωτογραφίες αυτές όμως δεν είναι αυτό που λέμε ερασιτεχνικές . Είναι απόλυτα επαγγελματικές σύμφωνα με αξιολόγηση από φίλο μου επαγγελματία φωτογράφο.
Έδειξα ορισμένες χωρίς το πρόσωπο της και μου είπε χαρακτηριστικά «στις φωτογραφίες αυτές έχει ληφθεί υπόψη ο φωτισμός , η γωνία εστίασης καθώς και η μηχανή παίζει να είναι κι αυτή επαγγελματική»
Μέχρι την στιγμή της πρώτης μας συνάντησης πίστευα πως δεν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο.
Βρεθήκαμε όμως και διαπίστωσα πως έκανα λάθος..
Το ερώτημα μου είναι πως νομίζω πως τρέχει κάτι με την κοπέλα..είτε το παρελθόν της είτε η δουλειά της..
Πιστεύω πως κάτι κάνει πικάντικο τώρα ή στο παρελθόν της. Πως θα μπορούσα να το ανακαλύψω ;
Μήπως όλα είναι της φαντασίας μου ;
Παρακαλώ αν θέλετε παραπάνω περιγραφές να τις παραθέσω.
ΥΓ: Δεν θα απαντήσω σε κανένα personal message (PM) και δε θα παραθέσω φωτογραφίες για ευνόητους λόγους ηθικής και νομιμότητας.
Αγαπητα μελη του φορουμ η ιδια γκομενα μου στελνει και εμενα φωτογραφιες , θα ηθελα την γνωμη των ειδικων για το ποιος ειναι ο αμφοτερος σκοπος της ???? Σας παραθετω μια φωτογραφια της