Νέα

Κάτι περίεργο ίσως συμβαίνει με μια φίλη μου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Άκουσε . Το να ψάχνεται δε θα μου έκανε εντύπωση . Μαθήματα ηθικής δεν θα παραδώσω εγώ. Δικαίωμα της.

Όσο και να ψάχνεσαι όμως δε στέλνεις απόλυτα γυμνές φωτογραφίες σε κάποιον που αρχικά δε ξέρεις τι φρούτο είναι..

Θα μπορούσα πχ να τις δείξω στον σύζυγο της..

Το θέμα είναι σοβαρό . παρακαλώ σκεφτείτε το σαν να είσασταν στη θέση μου..

Τι μπορεί να παίζει ;

με τα μπατηρηματα που πεφτουν,μπορει να την εβγαλε στο κουρμπετι ο ιδιος της ο αντρας,για να πηδηχτει μαζι σου,και με αλλους,και μετα να σε εκβιαζουν.αλλωστε ειναι γνωστο οτι τα social media ειναι γεματα απο αλτρουϊστες ανθρωπους,με ευγενικες προθεσεις  :2funny:

OP
OP
K

kinikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν εξελιχθει σε ραντεβου  εσυ δεν εκτιθεσαι πουθενα
Αν βεβαια γινει κατι τετοιο , μπαινειs σε δυσκολα μονοπατια
Να υποθεσω οτι αντιστοιχα εσυ δεν εχειs στειλει φωτογραφιεs ε??

όχι δεν έχει δικές μου φωτογραφίες.

OP
OP
K

kinikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
με τα μπατηρηματα που πεφτουν,μπορει να την εβγαλε στο κουρμπετι ο ιδιος της ο αντρας,για να πηδηχτει μαζι σου,και με αλλους,και μετα να σε εκβιαζουν.αλλωστε ειναι γνωστο οτι τα social media ειναι γεματα απο αλτρουϊστες ανθρωπους,με ευγενικες προθεσεις  :2funny:

Ο εκβιασμός είναι κάτι που πέρασε απο το μυαλό μου αλλά το θέμα είναι ότι όποτε θα βγούμε είναι σε γνώση του άνδρα της..επίσης τον έχω συναντήσει μια φορά..δεν φαίνονται να έχουν οικονομικά προβλήματα..

Αυτό που με τρελαίνει είναι πως στέλνει φωτογραφίες σε κάποιον που ΔΕΝ ήξερε και πως γίνεται αυτές να είναι επαγγελματικές..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τύπε κανε ότι καταλαβαινεις..δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς..ακολούθησε την καρδιά σου...
ετσι την ακολουθησε κι αλλος και τον βρηκαν κρεμασμενο στο σπιτι του και τον ειχαν και ληστεψει γκομενα και γκομενος......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
όχι δεν έχει δικές μου φωτογραφίες.
Περιφημα............Σ αυτη τη περιπτωση και αφου δεν εχειs δωσει ουτε στοιχεια/φωτο κτλ   κι ουτε υπαρχει συναισθηματικο κολλημα, μιαs και εισαι αλλου δοσμενοs ,  απλα παρατηρειs τα τεκταινομενα
Σε μενα ειχε στειλει μια απο επαρχιακη πολη,   εκτοs απο το κορμι τηs και φωτο απο το σπιτι τηs....Φυσικα, φυσικοτατα δεν πηγα ποτε εκει κι εληξε το θεμα

OP
OP
K

kinikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ετσι την ακολουθησε κι αλλος και τον βρηκαν κρεμασμενο στο σπιτι του και τον ειχαν και ληστεψει γκομενα και γκομενος......

Γεγονός . πρέπει να προσέχουμε. Το θέμα είναι πως αν ήταν θα είχε γίνει 2 χρόνια τώρα..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ο εκβιασμός είναι κάτι που πέρασε απο το μυαλό μου αλλά το θέμα είναι ότι όποτε θα βγούμε είναι σε γνώση του άνδρα της..επίσης τον έχω συναντήσει μια φορά..δεν φαίνονται να έχουν οικονομικά προβλήματα..

Αυτό που με τρελαίνει είναι πως στέλνει φωτογραφίες σε κάποιον που ΔΕΝ ήξερε και πως γίνεται αυτές να είναι επαγγελματικές..

μήπως σε θέλουν για τριο  ?  :zfuck:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε τελικα με τα social media γινεσαι πλουσιος.κοιτα που τα ειχα παρεξηγησει   :sunglasses:

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Mηπως ασχολεισαι με μαλακιες????,sorry... Αφου εισαι αραβωνιασμενος τι σε νοιαζει...?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παρακαλώ. Είναι μουνάρα γι αυτό :)

Eκει  ειναι ολη η παγιδα  μαν.....Επειδη ξερουν οτι επηρεαζει την κριση μαs το...."κατω"  κεφαλι,  φροντιζουν να το κρατουν  ξυπνιο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αγαπητα μελη του φορουμ η ιδια γκομενα μου στελνει και εμενα φωτογραφιες ,  θα ηθελα την γνωμη των ειδικων για το ποιος ειναι ο αμφοτερος σκοπος της ???? Σας παραθετω μια φωτογραφια της

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    293,4 KB · Εμφανίσεις: 33

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλησπέρα.
Είμαι αρραβωνιασμένος και σε σχετικά ώριμη ηλικία.
Εδώ και δύο έτη έχω αναπτύξει φιλικές σχέσεις με μια κοπέλα που γνώρισα μέσα από social media.
Η κοπέλα είναι παντρεμένη έχει και δυο παιδάκια μια νορμάλ οικογένεια.
Τα παράξενα ξεκινάνε από την στιγμή της προσέγγισης μου αλλά μέχρι σήμερα δεν είχα μπει στον κόπο να το ψάξω πέραν από συζητήσεις με φίλες μου χωρίς ποτέ να αναφέρω το όνομα της .
Κύριοι χωρίς να με έχει συναντήσει από κοντά ποτέ ,  άρχισε να μου στέλνει αισθησιακές φωτογραφίες της  και έπειτα όλο και πιο «σκληρές» χωρίς εγώ να το έχω ζητήσει άμεσα ή έμμεσα.
Οι φωτογραφίες αυτές όμως δεν είναι αυτό που λέμε ερασιτεχνικές . Είναι απόλυτα επαγγελματικές σύμφωνα με αξιολόγηση από φίλο μου επαγγελματία φωτογράφο.
Έδειξα ορισμένες χωρίς το πρόσωπο της και μου είπε χαρακτηριστικά «στις φωτογραφίες αυτές έχει ληφθεί υπόψη ο φωτισμός , η γωνία εστίασης καθώς και η μηχανή παίζει να είναι κι αυτή επαγγελματική»
Μέχρι την στιγμή της πρώτης μας συνάντησης πίστευα πως δεν πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο.
Βρεθήκαμε όμως και διαπίστωσα πως έκανα λάθος..
Το ερώτημα μου είναι πως νομίζω πως τρέχει κάτι με την κοπέλα..είτε το παρελθόν της είτε η δουλειά της..
Πιστεύω πως κάτι κάνει πικάντικο τώρα ή στο παρελθόν της.  Πως θα μπορούσα να το ανακαλύψω ;
Μήπως όλα είναι της φαντασίας μου ;
Παρακαλώ αν θέλετε παραπάνω περιγραφές να τις παραθέσω.
ΥΓ: Δεν θα απαντήσω σε κανένα personal message (PM) και δε θα παραθέσω φωτογραφίες για ευνόητους λόγους ηθικής και νομιμότητας.

Ε και τι να σου πουμε τωρα εμεις ρε συ? Αμα δεν την ψαρεψεις εσυ εμεις που να ξερουμε ?????????
την ρωτησες για ποιο λογο βγαινει μαζι σου?

OP
OP
K

kinikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ε και τι να σου πουμε τωρα εμεις ρε συ? Αμα δεν την ψαρεψεις εσυ εμεις που να ξερουμε ?????????
την ρωτησες για ποιο λογο βγαινει μαζι σου?

Ξέχνα ότι συμβαίνει σε εμένα. Σα περιστατικό πως το βλέπεις ; νορμάλ ; επικίνδυνο ; αυτό θέλω να μάθω.

Οι λόγοι που βγαίνει πηγαίνουν πρός το τριό όπως είπε ο φίλος πρίν..μου έχει κάνει έμμεσα κουβέντα για κάτι τέτοιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom