Νέα

Καθρεφτάκια των ΙΧ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ποσο μαλακια στον εγκεφαλο πρεπει να χει καποιος για να περναει με κοκκινο ρε γμτ???δεν σκεφτεται καθολου το γαμωμυαλο του???
ειμαστε μπουρδελολαος..ο καθενας κανει οτι γουσταρει..

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μηπως σας διαφευγει μια μικρη -τοση δα- λεπτομερεια του ΚΟΚ (εστω κι αν ειναι του 1900..) που λεει οτι τα πασης φυσεως  δικυκλα κυκλοφουν μονο ΔΕΞΙΑ?

Εκτος ενα δεν ξερετε γραφη και αναγνωση εαν κρινω απο το "σημειοτεων"

Καλοιμαιρα σασ!
Ριχνω περισσοτερο βαρος στον ειρμο των σκεψεων μου, και προφανως καποια "ορθογραφικα λαθη" τα οποια εγω φυσικα θα τα ονοματιζα "ο δαιμων του πληκτρολογιου" να μην πεφτουν στην αντιληψη μου. Τουλαχιστον ομως, οτι αναφερω ειναι εμπεριστατωμενο και μπορει να αποδειχθει ανα πασα στιγμη. Αν κυριε χατζηαβατη, αντι να ψαχνετε να βρειτε ενα "ορθογραφικο" λαθος, δινατε βαση στο συνολο των λεγομενων μου θα μπαινατε σε καποιες σκεψεις αντι να λετε μαλακιες. Το αρθρο το οποιο ισως καποτε να σας ειχε πει καποιος αλλος εξυπνος σαν κι εσας και απλα εχει μεινει καπου στα κατακαθια της μνημης σας, παρεα με το στοκο που κουβαλατε στην κρανιακη σας κοιλοτητα, αναφερε οτι επισης δεξια υποχρεουται να κινουνται και τα ζωα, καθως και τα οχηματα που κινουνται απο ζωα. Σε μια παραφραση θα ελεγα τα οχηματα που οδηγουνται απο ζωα, τα οποια δυστηχως για ολους τους μοιραζομενους το δρομο ειναι πολλα!!! Επισης να σας ενημερωσω οτι πολλα απο τα αρθρα του αρχικου ΚΟΚ που αναφερεστε, εχουν τροποποιηθει πολλακις με διαφορα Π.Δ. κατα καιρους.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες εγω οδηγω 6 χρονια περιπου εχω κανει λιγα χιλιομετρα(30,000),αλλα προσεκτικο οδηγο μηχανης...ακομα δεν εχω δει.αλλα και για να λεμε του στραβου το δικιο το 60-70 % των οδηγων αυτοκινητου ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!,κατα τη γνωμη μου παντα.εγω ειμαι πολυ-πολυ συντηρητικος οδηγος.ακομα δεν εχω τρακαρει,με εχουν τρακαρει.μια φορα μου τη φυτεψε ενας απο πισω στο φαναρι του ηλεκτρικου στον πειραια και μια επεσε ενα παπακι επανω μου στο αριστερο φτερο,μου εσπασε και τον καθρεφτη και μου αφησε και ενα σημαδακι μισο μετρο επανω.για να καταλαβετε τι οδηγος ειμαι,στην εθνικη μια φορα στα εξι χρονια ειχα πιασει 150 και κατα μεσο ορο σε αυτοκινιτοδρομους παω με 90.για ζωνη και τετοια δεν συζηταμε...

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.101
Πόντοι
10.413
μήπως βοηθανε σε αυτό και οι mature συνεπιβάτες σου?...::)))

Grover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ριχνω περισσοτερο βαρος στον ειρμο των σκεψεων μου, και προφανως καποια "ορθογραφικα λαθη" τα οποια εγω φυσικα θα τα ονοματιζα "ο δαιμων του πληκτρολογιου" να μην πεφτουν στην αντιληψη μου.
Αν κυριε χατζηαβατη, αντι να ψαχνετε να βρειτε ενα "ορθογραφικο" λαθος, δινατε βαση στο συνολο των λεγομενων μου θα μπαινατε σε καποιες σκεψεις αντι να λετε μαλακιες. Το αρθρο το οποιο ισως καποτε να σας ειχε πει καποιος αλλος εξυπνος σαν κι εσας και απλα εχει μεινει καπου στα κατακαθια της μνημης σας, παρεα με το στοκο που κουβαλατε στην κρανιακη σας κοιλοτητα,

Κατ' αρχας θα ζητησω συγνωμη εαν το δηκτικο μου σχολιο περι αγραμματοσυνης σε εθιξε.
Ελπιζω μονον η κεκτημενη ταχυτητα των γραφομενων σου, να μην επηρεαζει και τον τροπο που οδηγεις.
Εννοειται βεβαια πως παρακαμπτω και αγνοω τους παραπανω χαρακτηρισμους ("χατζηαβατης", "μαλακιες") και τους αντιστοιχους του φιλου "kokolongos" .
Πιστευω πως απλως αντικατοπτριζουν νεανικο ενθουσιασμο χωρις σοβαρα επιχειρηματα και τους αντιπαρερχομαι.
Το αρθρο του ΚΟΚ παρεμπιπτοντως ΚΑΙ υπαρχει ΚΑΙ ισχυει.

Στο κατω-κατω εδω μεσα ειμαστε για πουτανες.
Ας μην κανουμε και την ζωη μας μπουρδελο....

Grover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν αντεχω...  :headbang:      θα στο πω.... :tickedoff:

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ :jerking:

σε παρακαλω να μου πεις που το ειδες αυτο που λες για να το βρω και εγω

Εσεις αγαπητε, μαλλον δεν θα μπορεσετε να ξεφυλλισετε τον ΚΟΚ.
Εχετε τοσο υγρα χερια...

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε grover, αν και εψαξα εκτενω τον ΚΟΚ, δε μπορεσα να εντοπισω το αρθρο. Θα μπορουσες σε παρακαλω να με ενημερωσεις σχετικα. Οσο για τους προαναφερομενους χαρακτηρισμους μου, οχι, δεν ηταν νεανικος ενθουσιασμος, αλλα αγανακτηση, (οχι φυσικα προς το ατομο σου, καθοτι δε σε γνωριζω προσωπικα, ουτε εχω προηγουμενα μαζι σου) μετα αρκετες (αποτυχημενες ευτυχως) προσπαθειες εν ψυχρω δολοφονιας απο τετρατροχους δολοφονους. Να σου αναφερω ενδεικτικα την πιο προσφατη και ισως εαν εισαι ανοικτομυαλος να αντιληφθεις την αγανακτηση μου. Κινουμενος σε λεωφορο και εχοντας σαφως προτεραιοτητα, εκτοξευεται ενας *(&(*$^@&*(* μπροστα μου μπαινοντας στο ρευμα κυκλοφοριας. Πλακωνομαι στα φρενα με αποτελεσμα να πλαγιολισθισει η μοτοσυκλετα μου, να πεσω κατω μαζι με τον γιο μου που ηταν συνεπιβατης και να τραυματιστουμε (ευτυχως ελαφρα) και το οχημα μου να καταστραφει ολοσχερως απο διερχομενο φορτηγο (παλι καλα που ηταν μονο η μοτοσυκλετα) Ο ακατανομαστος ουτε που σταματησε (ο οδηγος του φορτηγου συγκρατησε τον αριθμο κυκλοφοριας). Το αποτελεσμα; Εγω με ζημια μερικων χιλιαδων ευρω, που κανεις δε προκειται να μου απωζημιωσει, καθοτι η ασφαλιστικη εταιρεια δε δεχεται το συμβαν, διοτι δεν υπηρξε επαφη, (επρεπε να πεσω επανω του και να σκοτωθω μαλλον) καθως και το ψυχολογικο πατατρακ που επαθα κι εγω και το παιδι μου. Οσο για τον οδηγο του αυτοκινητου; Η κλασσικη ατακα... "Δε σε ειδα..." Αν ειχα νταλικα θα με εβλεπες; Φυσικα, γιατι εκει δε σε παιρνει μαγκα μου... Και δεν ειναι το μονο περιστατικο. Γενικα η &#9
60;λειονοτητα των οδηγων τετρατροχων ειναι ζωα! Δεν σεβονται τιποτα... Μπορει οπως λες καποιοι κακοι οδηγοι μοτοσυκλετων να μη σεβονται τη περιουσια του αλλου, ομως πολλοι περισσοτεροι οδηγοι αυτοκινητων δε σεβονται την ανθρωπινη ζωη... Και σε ρωτω. Τι εχει μεγαλυτερη αξια;

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Η κλασικη απαντηση << δεν σε ειδα >> δυστηχως ισχυει ... το αυτοκινιτο εχει πολλα τυφλα σημεια ... θεωρω τον εαυτο μου πολυ προσεχτικο οδηγο ... παρολα αυτα πολες φορες υπηρχαν μηχανακια απο πισο μου για πολη ωρα χωρις να το το εχω αντιληφθει ...... το μεγαλο μου ερωτηματικο με τα μηχανακια ειναι οταν παω σε αλλη λωριδα ... κανονικα με το φλασακι μου και κρατωντας καποιες λογικες αποστασεις ...... // εε 1 στα 2 μηχανακια προτιμαει να κορναρει αντι να κοπσει ταχυτητα ... μαλιστα μερικοι γαζονουν κιολας .. με αποτελεσμα να σταματαω το περασμα μου στην αλλη λωριδα γιατι αλλιως 8α τους πατησω ...ε δεν μπορω να το καταλαβω .. και αν δεν σταματησω .. θα χασουν την ζωη τους για να μην κοπσουν ???? θυμαμαι μια περιπτωση που στην κηφισιας γινεται ενα ατυχημα και αναγκαστικα επρεπαι  να παω στην αριστερη λωριδα ... σταματημενος τωρα .. βγαινω σιγα σιγα εκσω κοιτω πισω κανεις .. αρχιζω να βγαινω σιγα σιγα .. το τονιζο αυτο .. και αρχιζετε να ακουω μια κορνα απο μακρια .. συνεχιζω να βγαινω αργα μπαινω στην λωριδα μου .. η κορνα ακουγετε ακομα .. αρχιζω να πηγαινω κανονικα .. και τοτε περναει ξυστα μια μηχανη απο τα αριστερα μου  :cheesy:  με τουλαχιστον 70 χλμ /ωρα ...  και συνεχιζοντας να κορναρει .. δηλαδη ο τυπος με ειδε απο μακρια και στα @@ του ... εγω ημουν ο μαλακας .. εγω επραιπε να σταματησω ... πιστευω οτι οι περισσοτεροι πανε γυρευοντας ... σφηνες απο παντου ..αυτα .

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Εσεις αγαπητε, μαλλον δεν θα μπορεσετε να ξεφυλλισετε τον ΚΟΚ.
Εχετε τοσο υγρα χερια...
αφου εσυ που τον γνωριζεις τοσο λεπτομερως δεν μπορεις να με διαφωτισει ς ποσταροντας μια παραπομπη θα τον βρω μονος μου,θα τον διαβασω ολοκληρο και θα τα ξαναπουμε...
εστω ομως οτι ισχυει αυτο που λες,θεωρεις το να το επικαλεισαι ως επιχειρημα για να ισχυριστεις οτι οι οδηγοι μοτοσυκλετας δεν οδηγουν νομιμα και σωστα στεκει με βαση την κοινη λογικη?και ο νομος περι τεντιμποισμου δεν εχει καταργηθει ακομα,να τον επικαλεστω σε καμμια συζητηση για την συγχρονη νεολαια?

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
paykiller όντως υπάρχουν τυφλά σημεία σε ένα αυτοκίνητο.

Είναι όμως πολύ μικρό ποσοστό του συνολικού οπτικού πεδίου.

Το "δε σε είδα" το ακούμε  -

όταν κάποιος θυμάται ότι ξέχασε το αρνάκι στο φούρνο και κάνει αναστροφή απότομα, χωρίς προειδοποίηση και εκεί που απαγορεύεται

όταν κάποιος στο stop όταν βλέπει ότι έρχεται μηχανή αντι να σταματήσει πατάει γκάζι

όταν περάσει με κόκκινο

Για όλα υπάρχουν δικαιολογίες, για όλα φταίνε "οι άλλοι"

Όταν κάποιος σε βλέπει ότι έρχεσαι, και προσπαθεί ανεπιτυχώς να σε δολοφονήσει, άραγε εκεί...είναι δικαιολογημένη η αυτοδικία;

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Κάντε ένα τεστ και ελάτε πείτε μου μετά:
είστε αριστερή λωρίδα και στη δεξιά λωρίδα πίσω σας στα 30 μέτρα και βάλε έρχονται 3-4 μηχανάκια. Βγάζετε φλας και κόβετε σιγά σιγά για δεξιά. Πείτε μου την αντίδραση τους? Πολύ απλά ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝ !!!!!!!!

Φιλε το φλας δεν συμαινει οτι οταν το αναβεις ο αλλος πρεπει να σταματησει για να περασεις αλλα απλως δειχνει την προθεση σου να στριψης συνεπως κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να σταματησει για να περασεις.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Κατ' αρχας θα ζητησω συγνωμη εαν το δηκτικο μου σχολιο περι αγραμματοσυνης σε εθιξε.
Ελπιζω μονον η κεκτημενη ταχυτητα των γραφομενων σου, να μην επηρεαζει και τον τροπο που οδηγεις.
Εννοειται βεβαια πως παρακαμπτω και αγνοω τους παραπανω χαρακτηρισμους ("χατζηαβατης", "μαλακιες") και τους αντιστοιχους του φιλου "kokolongos" .
Πιστευω πως απλως αντικατοπτριζουν νεανικο ενθουσιασμο χωρις σοβαρα επιχειρηματα και τους αντιπαρερχομαι.

Στο κατω-κατω εδω μεσα ειμαστε για πουτανες.
Ας μην κανουμε και την ζωη μας μπουρδελο....

οσον αφορα τους χαρακτηρισμους αυτοι οφειλονται στην αγανακτηση που μου προκαλεσε η επικληση εκ μερους σου νομων περασμενων δεκαετιων,αναξαρτητως αν ισχυουν η οχι.οι νομοι αυτοι γραφτηκαν για να ιανοποιησουν τις αναγκες της εποχης και εχουν τεθει εκτος ισχυς απο την κοινη λογικη και πρακτικη.ελπιζω να το συνειδητοποιησεις συντομα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Μηπως σας διαφευγει μια μικρη -τοση δα- λεπτομερεια του ΚΟΚ (εστω κι αν ειναι του 1900..) που λεει οτι τα πασης φυσεως  δικυκλα κυκλοφουν μονο ΔΕΞΙΑ?
Εκτος ενα δεν ξερετε γραφη και αναγνωση εαν κρινω απο το "σημειοτεων"
Καλοιμαιρα σασ![/size]

Cαλειμαίρρα κε σαι σαίννα γκρόβερ.

Ξέρεις τι είναι Hayabusa? Είνει ένα suzuki που έχει περί τα 320 τελική, και 0-100 γύρω στα 3,4 sec.
ΑΥΤΟ θέλεις να πηγαίνει δεξιά?
Ή το R1?
"Δίκυκλα" είναι κι αυτά!

Υπάρχει και ένας άλλος νόμος: Που λέει ότι "Όσοι χρησιμοποιούν "ασυρμάτους", ή άλλες συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, διώκονται σύμφωνα με τις διατάξεις περί κατασκοπείας".

ʼρα όλοι όσοι έχουν κινητό τηλέφωνο, πρέπει να πάνε μέσα...

Κάπως έτσι μας τα λές τώρα, γκρόβερ...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...ακομα δεν εχω τρακαρει, με εχουν τρακαρει. μια φορα μου τη φυτεψε ενας απο πισω στο φαναρι του ηλεκτρικου στον πειραια...

Σου εύχομαι να μη τρακάρεις ποτέ, Mature... Μη χάσουν και οι θείες τη χαρά τους δηλαδή!

Πέραν αυτού:

Είχα γράψει νωρίτερα ότι ο μοτο πρέπει να προστατεύει τον εαυτό του μόνος του, κανενας ΚΟΚ, νόμος, φανάρι ή πινακίδα προτεραιότητας δεν μπορεί να τον προστατέψει (απ τον ιλίθιο).
Δεν είχα δώσει παράδειγμα όμως.
Αυτό που έγραψες εδώ, mature, μου έδωσε λαβή.
Πάρε δυό περιπτώσεις. Ίδιες κατ αρχήν:
Πας νύχτα σε λεωφόρο (2-3 λωρίδες), κόκκινο μπροστά σου, κανείς πουθενά, νομοταγής εσύ, δεν τρέχεις, κόβεις απο νωρίς, και σταματάς στο φανάρι της λεωφόρου περιμένοντας να γίνει πράσινο, να ξεκινήσεις πάλι.
Κανείς πουθενά.
Εδώ χωρίζουμε τις περιπτώσεις.
Στη μια είσαι με αμάξι.
Στην άλλη με moto.
Έρχεται λοιπόν ο περίεργος (μεθυσμένος, απρόσεχτος, στο κέφι) απο πίσω, ΔΕ βλέπει μες τη σούρα του τα κόκκινα μπροστά του, και στη χώνει με 50 (να μη πω περισσότερα) απο πίσω καθώς εσύ περιμένεις στο φανάρι.
Σαφώς, φταίει. Σαφώς, σε πληρώνει.
Ο εσύ στο αυτοκίνητο, τι έκανες? Μίλαγες, κοίταζες το γκομενάκι δίπλα σου, έπαιζες με το ραδιόφωνο, ή  κοίταγες το φανάρι σκαλίζοντας τη μύτη σου. Και την τρώς από πίσω. Μη μου πείτε ότι δε συμβαίνει, έχει συμβεί πολλές φορές.
Ο εσύ στη moto τι έπρεπε να κάνεις? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να έκανες ΤΙΠΟΤΑ, χωρίς ΚΑΘΕ δευτερόλεπτο το μάτι σου να μην παίζει και μια προς τον καθρέφτη. Γιατί αν δείς τα φώτα τού περίεργου που σού ρχεται απο πίσω, έχεις πιθανότητα να την γλυτώσεις.
Στην πρώτη περίπτωση, αλλάζεις όλο το πίσω σύστημα (μέχρι και πίσω παρπρίζ). Και στα πληρώνουν.
Στην δεύτερη (αν δεν τον δείς έγκαιρα), τί αλλάξεις? Σπονδυλική στήλη?

Εγώ, μετά τα άπειρα χιλιόμετρα που έχω κάνει, εφαρμόζω άλλο σύστημα: Το περνάω το κόκκινο. ΑΦΟΥ βεβαίως έχω ελέγξει 5 φορές τι έρχεται απο παντού, τι υπάρχει γύρω, και αν βέβαια με βλέπει κανένας "όργανος". Αλλά το να κάθομαι 50-60 δευτερόλεπτα περιμένοντας τον περίεργο να μου τη χώσει από πίσω, καλύτερα να περάσω με κόκκινο. Σε περιπτώσεις άδειων δρόμων δίνω στο κόκκινο την αξία του "STOP", όχι του "περιμένω να αλλάξει".

Καινομίζω με έχει γλυτώσει κάποιες φορές.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.102
Πόντοι
12.056
Συμφωνω με το stavros51,και εγω το κοκκινο του γαμω το κερατο!! :dancing: Με την μηχανη μονο.Το BUSA στα φαναρια δεν πιανετε....
Σε αντιθεση με το αυτοκινητο το οποιο το οδηγω εντελλως αμυντικα καθοτι γραφει BABY ON BOARD απο πισω και εχει 2 παιδικα καθισματα μεσα....και γιατι το εχω μολις 2 μηνες και το πληρωσα και 26.000 χαχαχαχαχ :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Cαλειμαίρρα κε σαι σαίννα γκρόβερ.

Ξέρεις τι είναι Hayabusa? Είνει ένα suzuki που έχει περί τα 320 τελική, και 0-100 γύρω στα 3,4 sec.
Ή το R1?
"Δίκυκλα" είναι κι αυτά!

Υπάρχει και ένας άλλος νόμος: Που λέει ότι "Όσοι χρησιμοποιούν "ασυρμάτους", ή άλλες συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, διώκονται σύμφωνα με τις διατάξεις περί κατασκοπείας".

.....τι να λεμε τωρααααααα.......!!!!!!!!

Grover

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε grover, αν και εψαξα εκτενω τον ΚΟΚ, δε μπορεσα να εντοπισω το αρθρο.

[quote author=kokolongos]
αφου εσυ που τον γνωριζεις τοσο λεπτομερως δεν μπορεις να με διαφωτισει ς ποσταροντας μια παραπομπη θα τον βρω μονος μου,θα τον διαβασω ολοκληρο και θα τα ξαναπουμε.. .
εστω ομως οτι ισχυει αυτο που λες,θεωρεις το να το επικαλεισαι ως επιχειρημα για να ισχυριστεις οτι οι οδηγοι μοτοσυκλετα ς δεν οδηγουν νομιμα και σωστα στεκει με βαση την κοινη λογικη?και ο νομος περι τεντιμποισμ ου δεν εχει καταργηθει ακομα,να τον επικαλεστω σε καμμια συζητηση για την συγχρονη νεολαια?
[/quote]

Αφου ενδιαφερεσθε τοσο για το τυπικο του πραγματος, την Δευτερα θα σας στειλω την ακριβη σελιδα του ΚΟΚ

Ή το R1?
"Δίκυκλα" είναι κι αυτά!

Υπάρχει και ένας άλλος νόμος: Που λέει ότι "Όσοι χρησιμοποιούν "ασυρμάτους", ή άλλες συσκευές ασύρματης επικοινωνία ς, διώκονται σύμφωνα με τις διατάξεις περί κατασκοπεία ς".

Το συγκεκριμενο "κομματι" το γνωριζω. Αριστουργημα πραγματι.
Λυπαμαι ομως, δεν ειμαι εγω ο νομοθετης....

Ολα τα υπολοιπα ειναι ασχετα.

Να σας ξεκαθαρισω κατι ομως:
Δεν καταφερομαι εναντιον των δικυκλων, προς Θεου αλλωστε.
ΠΡΩΤΟΣ εγω θα ειμαι μαζι σας εναντιον ολων των ταξιτζηδων,φορτηγατζηδων,ΙΧηδων, κυριων ΒΠ με μαλλι καουκα (!) και κινητο προσαρμοσμενο στο αυτι, ηλικιωμενων, νεων και λοιπων συγγενων που κυκλοφορουν στους δρομους με σκοπο το -εστω, εξ αμελειας- εγκλημα.

Κανεις, μα κανεις ομως, επικαλουμενος ολες αυτες τις φυλες που κυκλοφορουν δεν δικαιουται -και δεν πρεπει νομιζω- να προσπαθει να τους μοιασει.
Ειτε οδηγουμε Hayabusa ειτε Ηummer ειτε ενα καταφρονημενο YUGO, πρεπει να εφαρμοζουμε τους νομους.
Ποιος ξερει, εαν εμεις ειμαστε καλοι μπορει να παρασυρουμε και τους αλλους
(οχι στην ασφαλτο φυσικα!!)
Θυμαστε τι ελεγε καποτε στην TV αυτος ο αχαρακτηριστος Μικρουτσικος?
Xαμογελατε, ειναι μεταδοτικο!

Αντε τωρα, καλο ΣΚ (σαββατοκυριακο) σε ολους!

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αφου ενδιαφερεσθε τοσο για το τυπικο του πραγματος, την Δευτερα θα σας στειλω την ακριβη σελιδα του ΚΟΚ

Το συγκεκριμενο "κομματι" το γνωριζω. Αριστουργημα πραγματι.
Λυπαμαι ομως, δεν ειμαι εγω ο νομοθετης....

Ολα τα υπολοιπα ειναι ασχετα.

Να σας ξεκαθαρισω κατι ομως:
Δεν καταφερομαι εναντιον των δικυκλων, προς Θεου αλλωστε.
ΠΡΩΤΟΣ εγω θα ειμαι μαζι σας εναντιον ολων των ταξιτζηδων,φορτηγατζηδων,ΙΧηδων, κυριων ΒΠ με μαλλι καουκα (!) και κινητο προσαρμοσμενο στο αυτι, ηλικιωμενων, νεων και λοιπων συγγενων που κυκλοφορουν στους δρομους με σκοπο το -εστω, εξ αμελειας- εγκλημα.

Κανεις, μα κανεις ομως, επικαλουμενος ολες αυτες τις φυλες που κυκλοφορουν δεν δικαιουται -και δεν πρεπει νομιζω- να προσπαθει να τους μοιασει.
Ειτε οδηγουμε Hayabusa ειτε Ηummer ειτε ενα καταφρονημενο YUGO, πρεπει να εφαρμοζουμε τους νομους.
Ποιος ξερει, εαν εμεις ειμαστε καλοι μπορει να παρασυρουμε και τους αλλους
(οχι στην ασφαλτο φυσικα!!)
Θυμαστε τι ελεγε καποτε στην TV αυτος ο αχαρακτηριστος Μικρουτσικος?
Xαμογελατε, ειναι μεταδοτικο!

Αντε τωρα, καλο ΣΚ (σαββατοκυριακο) σε ολους!

Η νομολατρεία είναι το θέμα ρε παιδιά;;; Το θέμα είναι να μη σκοτωθούμε. Το 2003 έκανα 10 τρακαρίσματα. Σε όλα με πληρώσανε οι ασφαλιστικές. Για το νόμο δεν έφταιγα. Ξέρω όμως πως αν δεν έτρεχα δε θα είχαν γίνει. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι μαλάκες που το ΙΧ έχει γίνει επέκταση της μαλακίας τους ( είναι και το ελληνικό όνειρο, μην ξεχνάμε). Εμείς οφείλουμε να είμαστε ένα κλικ μπροστά και να προλαβαίνουμε την κατάσταση. Όσο για τους κολλημενους με το νόμο... Τι να σας πω; Αν το φάτε το παλικάρι τι να τον κάνεις το νόμο; Μάγκας είναι αυτός που έχει την ικανότητα να κοζάρει τι παίζει και να πράττει αναλόγως. Μαλάκας είναι αυτός που λέει τον σκότωσα αλλα ο νόμος 1234/56  λέει οτι δεν έφταιγα. Αυτά.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

εγω ενδιαφερομαι απλα να την δω με τα ματια μου για το πιστεψω.μαλλον εσυ που την παρεθεσες ως επιχειρημα ενδιαφερεσαι για το τυπικο του πραγματος.
σου ζητω συγγνωμη για το αρχικο υβριστικο μου ποστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom