Επισκέπτης
Και που να δεις ανάλογο...Live....Είχα δει πρόπερσι στη Θηβών στο Περιστέρι,κι έκανα να κοιμηθώ 3 μέρες...Μάγκες,να φεύγετε με καθυστέρηση στα φανάρια.Δεν είναι πίστα οι δρόμοι.Και αφήστε τους μαλάκες να κορνάρουν.
βαλτε τερμα την φωνη και μετα παιχτε το βιντεακι....και μετα γραψτε μου για το καθε καθρεφτακι ...εγω οταν το βλεπω αυτο το βιντεο μου κοβοντε τα ποδια...
Και καλά κάνουν.Να περιμένεις να φύγουν τα μηχανάκια για να μπείς.
Τα μηχανάκια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κόβουν ταχύτητα και να σταματάνε για τον κάθε ένα που θέλει απο αριστερά να πάει δεξιά γιατί απλούστατα δεν ξέρουν τι θα κάνει ο απο πίσω τους. Αν τους χτυπήσει ο άλλος απο πίσω όταν κόψουν ταχύτητα δεν θα αλλάξουν προφυλακτίρα αλλά θα πάνε στο νοσοκομείο...
τι λες ρε μεγαλε? ποιος σου ειπε οτι μπορεις ειτε με μηχανακι ειτε με αυτοκινητο να προσπερνας απο δεξια?κανονικα τα μηχανακια στη συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να βγαλουν φλας να βγουν και να περασουν απο την αριστερη λωριδα η οποια λεγεται και λωριδα προσπερασης.Και καλά κάνουν.Να περιμένεις να φύγουν τα μηχανάκια για να μπείς.
Τα μηχανάκια ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κόβουν ταχύτητα και να σταματάνε για τον κάθε ένα που θέλει απο αριστερά να πάει δεξιά γιατί απλούστατα δεν ξέρουν τι θα κάνει ο απο πίσω τους. Αν τους χτυπήσει ο άλλος απο πίσω όταν κόψουν ταχύτητα δεν θα αλλάξουν προφυλακτίρα αλλά θα πάνε στο νοσοκομείο...
τι λες ρε μεγαλε? ποιος σου ειπε οτι μπορεις ειτε με μηχανακι ειτε με αυτοκινητο να προσπερνας απο δεξια?κανονικα τα μηχανακια στη συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να βγαλουν φλας να βγουν και να περασουν απο την αριστερη λωριδα η οποια λεγεται και λωριδα προσπερασης.
Συγνωμη για την αυστηροτητα του ποστ μου αλλα κατι τετοια θεματα που εχουν σχεση με κανονες οδικης συμπεριφορας με τρελαινουν.για οδηγα σε ανα γερμανια και πηγαινε να προσπερασεις απο δεξια να δεις τι εχει να γινει
Απο την οδηγικη μου πειρα ειμαι σιγουρος οτι το 80% των ατυχηματων με μοτοσυκλετες φταινε οι οδηγοι των μοτοσυκλετων , απλα επειδη παντα αυτοι την πληρωνουν ασχημα ολοι μας παμε με το μερος τους.