[size=8pt]ρε τι μαλακιες λεγονται εδω μεσα .. οι αλλοι περνανε τα κοκκινα φαναρια για να μην τους χτυπησουν απο πισω .. τι αλλο 8α ακουσουμε απο τους μηχανοβιους ..οσο για τα τυφλα σημεια των αυτοκινητων οτι ειναι πολυ μικρα .. μαλλον δεν εχεις οδηγησει ποτε αυτοκινητο .. οποιοδηποτε οδηγος αυτοκινητου 8α σου πει οτι μπορει να κοιτας ολους τους κα8ρεφτες σου και να μην βλεπεις ολοκληρο αυτοκινητο που ειναι λιγο πισο σου και αριστερα η δεξια σου ..οχι τα μηχανακια .. ..ολα τα μηχανακια ειδικα τα παπακια δεν σεβονται τιποτα ..σου πεταγονται απο στοπ σου πεταγονται ενω εχουν κοκκινο ..κανουν σφηνες συνεχεια ..μην μιλησω για ορια ταχυτητας ...και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα ..μεσα στην πολη δεν περναω τα 120 .. γιατι δηλαδη οι μηχανες πρεπει να πηγαινουν με 200 ..τι να προλαβει ο αλλος να δει .. γιατι τα παπακια που πανε με 60 και δεν ειναι και κα8ολου στα8ερα ..πρεπει να εινα αριστερη λοριδα .. οσο για τον κοκ το λεει ξεκαθαρα οτι απαγορευετε να περνανε οι μηχανες αναμεσα απο τα αυτοκινητα ..εκτος και αν εινα σταματημενα ... γιατι δηλαδη για σας δεν ισχυουν οι νομοι ... Σαν αποτελεσμα εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα... αν οδηγουσα εγω μηχανη θα ημουν διπλα προσεχτικος ωστε να προλαβω και το λαθος του αλλου .. γιατι εγω κινδυνευω ..εγω θα χασω την ζωη μου .. αντιθετα ολοι εσεις με αυτα που λέτε αφηνετε την τυχη σας στους αλλους και κανετε και μαλακιες ( φαναρια στοπ σφηνες ).. ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..[/size]
1)
"οποιοδηποτε οδηγος αυτοκινητου 8α σου πει οτι μπορει να κοιτας ολους τους κα8ρεφτες σου και να μην βλεπεις ολοκληρο αυτοκινητο που ειναι λιγο πισο σου". Αμα είναι μαλάκας σαν και σένα, όχι αυτοκίνητο, ούτε άρμα μάχης δε θα βλέπει.
2)
"και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα" Τα 223 πιάνει. Ξέχασες να υπολογίσεις και τα τρία τα δικά μου.
3)
"μεσα στην πολη δεν περναω τα 120" Μπράβο ρε μεγάλε! Δηλαδή στη Πατησίων, στην Αλεξάνδρας, ή στην Εγνατία (αν είσαι Θεσ/ κη), δε περνάς τα 120 ε? Τι 120 όμως, δε μας λές! Μίλια την ώρα?
4)
"εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα" Ενώ εσύ... είσαι απο τους έξυπνους. Μπράβο σου!
5)
"ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ." Και μείς για σένα το ίδιο ευχόμαστε, αρχίδι. Και αν δε τρακάρεις (που θα τρακάρεις με το μυαλό που κουβαλάς), σου ευχόμαστε να μείνεις παράλυτος απο πολυομυελίτιδα.
Και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε παραπάνω απο σένα (που είσαι ΕΝΑΣ τόσο μαλάκας), άρα οι δικές μας ευχές θα έχουν μεγαλύτερη "ισχύ".
6) Το username σου άλλωστε αποδεικνύει και το μυαλό που κουβαλάς...
7)
?δεν ξερω που τα βρισκετε τα στατιστικα σας αλλα 4 χρονια που δουλευω στο νοσοκομειο...? Α, μάλιστα. Και τι είσαι, αδερφή?
8)
?που εχει μπλεξει και τον αδελφο μου ...? Αν ο αδερφός σου κουβαλάει τα ίδια μυαλά με σένα, μάλλον σωστά έχει μπλέξει...
9)
?τι πρεπει να κανω να τον λυπηθω ?? Όχι. Και μια που δουλεύεις και στο νοσοκομείο, ρίξ?του λίγη φορμόλη στη φλέβα. Στον ορό.
10)
?μπορειτε να με 8εωρητε οσο μαλακα θελετε ..? Ευχαριστούμε που μας δίνεις την άδεια. Χρωστάμε κάτι?
ʼντε μπράβο, χρονιάρες μέρες.
Ντενεκέ.