Νέα

Καθρεφτάκια των ΙΧ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 146
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πώς σας φαίνεται φίλοι, που μέσα στην κίνηση της Αθήνας, περνούν (ΠΑ-ΡΑ-ΝΟ-ΜΑ) ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας και στις ουρές των αυτοκινήτων, μηχανάκια που χτυπούν με τα τιμόνια τους τα καθρεφτάκια των αυτοκινήτων μας και οι αλήτες οι αναβάτες ους δεν στέκουν καν να δούν αν προκάλεσαν ζημιά και τι μεγέθους;

Υ.Γ. Εμένα μου 'χει τύχει να περάσει μηχανή, να μου γυρίσει με χτύπημα ανάποδα τον καθρέφτη συνεχίζοντας, να του κορνάρω του τύπου και να κάνει ΤΙ το καθήκι -νομίζετε; Να γυρίζει και να μου λέει και "άι γαμήσου από 'κεί ρε μαλάκα" :headbang: :uglystupid: :helpplea: :jerking: :crazy: :cussing: :knuppel: :thefinge: :uzi: :hammer:

Μαζέψτε τα καθρεφτάκια γιατί θα βγω με φαλαινοθηρικό για Ιουλιανού 71. Με ειδοποίησαν ότι παίζει φάλαινα με πολύ λίπος.

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε το φλας δεν συμαινει οτι οταν το αναβεις ο αλλος πρεπει να σταματησει για να περασεις αλλα απλως δειχνει την προθεση σου να στριψης συνεπως κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να σταματησει για να περασεις.

Γι'αυτό αναφέρω την απόσταση που βρίσκονται τα μηχανάκια ΑΛΛΑ δυστυχώς κάποιοι οδηγοί δικύκλων δε βλέπουν την οθόνη του υπολογιστή τους, περιμένω να δουν αυτοκίνητο στα +30 μέτρα;

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
ρε τι μαλακιες λεγονται εδω μεσα .. οι αλλοι περνανε τα κοκκινα φαναρια για να μην τους χτυπησουν απο πισω .. τι αλλο 8α ακουσουμε απο τους μηχανοβιους ..οσο για τα τυφλα σημεια των αυτοκινητων οτι ειναι πολυ μικρα .. μαλλον δεν εχεις οδηγησει ποτε αυτοκινητο .. οποιοδηποτε οδηγος αυτοκινητου 8α σου πει οτι μπορει να κοιτας ολους τους κα8ρεφτες σου και να μην βλεπεις ολοκληρο αυτοκινητο που ειναι λιγο πισο σου και αριστερα η δεξια σου ..οχι τα μηχανακια .. ..ολα τα μηχανακια ειδικα τα παπακια δεν σεβονται τιποτα ..σου πεταγονται απο στοπ σου πεταγονται ενω εχουν κοκκινο ..κανουν σφηνες συνεχεια ..μην μιλησω για ορια ταχυτητας ...και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα ..μεσα στην πολη δεν περναω τα 120 .. γιατι δηλαδη οι μηχανες πρεπει να πηγαινουν με 200 ..τι να προλαβει ο αλλος να δει .. γιατι τα παπακια που πανε με 60 και δεν ειναι και κα8ολου στα8ερα ..πρεπει να εινα αριστερη λοριδα .. οσο για τον κοκ το λεει ξεκαθαρα οτι απαγορευετε να περνανε οι μηχανες αναμεσα απο τα αυτοκινητα ..εκτος και αν εινα σταματημενα ... γιατι δηλαδη για σας δεν ισχυουν οι νομοι ... Σαν αποτελεσμα εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα... αν οδηγουσα εγω μηχανη θα ημουν διπλα προσεχτικος ωστε να προλαβω και το λαθος του αλλου .. γιατι εγω κινδυνευω ..εγω θα χασω την ζωη μου .. αντιθετα ολοι εσεις με αυτα που λέτε αφηνετε την τυχη σας στους αλλους και κανετε και μαλακιες ( φαναρια στοπ σφηνες ).. ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..

grios

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε paykiller πας καλα? τι λες:"ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..¨" ??????????????????????????????
χαλαρωσε

Επισκέπτης
ακια ειδικα τα παπακια δεν σεβονται τιποτα ..σου πεταγονται απο στοπ σου πεταγονται ενω εχουν κοκκινο ..κανουν σφηνες συνεχεια ..μην μιλησω για ορια ταχυτητας ...και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα ..μεσα στην πολη δεν περναω τα 120 .. γιατι δηλαδη οι μηχανες πρεπει να πηγαινουν με 200 ..τι να προλαβει ο αλλος να δει .. γιατι τα παπακια που πανε με 60 και δεν ειναι και κα8ολου στα8ερα ..πρεπει να εινα αριστερη λοριδα .. οσο για τον κοκ το λεει ξεκαθαρα οτι απαγορευετε να περνανε οι μηχανες αναμεσα απο τα αυτοκινητα ..εκτος και αν εινα σταματημενα ... γιατι δηλαδη για σας δεν ισχυουν οι νομοι ... Σαν αποτελεσμα εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα... αν οδηγουσα εγω μηχανη θα ημουν διπλα προσεχτικος ωστε να προλαβω και το λαθος του αλλου .. γιατι εγω κινδυνευω ..εγω θα χασω την ζωη μου .. αντιθετα ολοι εσεις με αυτα που λέτε αφηνετε την τυχη σας στους αλλους και κανετε και μαλακιες ( φαναρια στοπ σφηνες ).. ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..

[/quote]
ρε τι μαλακιες λεγονται εδω μεσα .. οι αλλοι περνανε τα κοκκινα φαναρια για να μην τους χτυπησουν απο πισω .. τι αλλο 8α ακουσουμε απο τους μηχανοβιους ..οσο για τα τυφλα σημεια των αυτοκινητων οτι ειναι πολυ μικρα .. μαλλον δεν εχεις οδηγησει ποτε αυτοκινητο .. οποιοδηποτε οδηγος αυτοκινητου 8α σου πει οτι μπορει να κοιτας ολους τους κα8ρεφτες σου και να μην βλεπεις ολοκληρο αυτοκινητο που ειναι λιγο πισο σου και αριστερα η δεξια σου ..οχι τα μηχανακια .. ..ολα τα μηχανακια ειδικα τα παπακια δεν σεβονται τιποτα ..σου πεταγονται απο στοπ σου πεταγονται ενω εχουν κοκκινο ..κανουν σφηνες συνεχεια ..μην μιλησω για ορια ταχυτητας ...και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα ..μεσα στην πολη δεν περναω τα 120 .. γιατι δηλαδη οι μηχανες πρεπει να πηγαινουν με 200 ..τι να προλαβει ο αλλος να δει .. γιατι τα παπακια που πανε με 60 και δεν ειναι και κα8ολου στα8ερα ..πρεπει να εινα αριστερη λοριδα .. οσο για τον κοκ το λεει ξεκαθαρα οτι απαγορευετε να περνανε οι μηχανες αναμεσα απο τα αυτοκινητα ..εκτος και αν εινα σταματημενα ... γιατι δηλαδη για σας δεν ισχυουν οι νομοι ... Σαν αποτελεσμα εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα... αν οδηγουσα εγω μηχανη θα ημουν διπλα προσεχτικος ωστε να προλαβω και το λαθος του αλλου .. γιατι εγω κινδυνευω ..εγω θα χασω την ζωη μου .. αντιθετα ολοι εσεις με αυτα που λέτε αφηνετε την τυχη σας στους αλλους και κανετε και μαλακιες ( φαναρια στοπ σφηνες ).. ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..
Επεσα περυσι φιλε με ενα hayabusa και εμεινα παραλυτος απο την μεση και κατω... ικανοποιηθηκες? Ευτυχως εισαι απο τους λιγους μαγκες....

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ρε τι μαλακιες λεγονται εδω μεσα
τι αλλο 8α ακουσουμε απο τους μηχανοβιους
Σαν αποτελεσμα εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα
ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας .

Τέτοιο καραγκιόζη είχαμε καιρό να δούμε.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

[/quote]
Παράθεση από: paykiller στις Σήμερα στις 03:06
ρε τι μαλακιες λεγονται εδω μεσα .. οι αλλοι περνανε τα κοκκινα φαναρια για να μην τους χτυπησουν απο πισω .. τι αλλο 8α ακουσουμε απο τους μηχανοβιους ..οσο για τα τυφλα σημεια των αυτοκινητων οτι ειναι πολυ μικρα .. μαλλον δεν εχεις οδηγησει ποτε αυτοκινητο .. οποιοδηποτε οδηγος αυτοκινητου 8α σου πει οτι μπορει να κοιτας ολους τους κα8ρεφτες σου και να μην βλεπεις ολοκληρο αυτοκινητο που ειναι λιγο πισο σου και αριστερα η δεξια σου ..οχι τα μηχανακια .. ..ολα τα μηχανακια ειδικα τα παπακια δεν σεβονται τιποτα ..σου πεταγονται απο στοπ σου πεταγονται ενω εχουν κοκκινο ..κανουν σφηνες συνεχεια ..μην μιλησω για ορια ταχυτητας ...και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα ..μεσα στην πολη δεν περναω τα 120 .. γιατι δηλαδη οι μηχανες πρεπει να πηγαινουν με 200 ..τι να προλαβει ο αλλος να δει .. γιατι τα παπακια που πανε με 60 και δεν ειναι και κα8ολου στα8ερα ..πρεπει να εινα αριστερη λοριδα .. οσο για τον κοκ το λεει ξεκαθαρα οτι απαγορευετε να περνανε οι μηχανες αναμεσα απο τα αυτοκινητα ..εκτος και αν εινα σταματημενα ... γιατι δηλαδη για σας δεν ισχυουν οι νομοι ... Σαν αποτελεσμα εχω βγαλει οτι οι περισσοτερο ι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα. .. αν οδηγουσα εγω μηχανη θα ημουν διπλα προσεχτικος ωστε να προλαβω και το λαθος του αλλου .. γιατι εγω κινδυνευω ..εγω θα χασω την ζωη μου .. αντιθετα ολοι εσεις με αυτα που λέτε αφηνετε την τυχη σας στους αλλους και κανετε και μαλακιες ( φαναρια στοπ σφηνες ).. ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..    το τελευταιο που γραφεις εδω να το παρει τωρα πεισω και να ζιτισης συγνωμη αμεσω γιατι κσερουμε και εμεις να ευχομαστε , και εαν αρχισω δεν τηα σταματησω ποτε , να σου στελνω ευχες , λοιπον περιμενω εχεις 12 ωρες , μετα θα αρχισουν η ευχες , και πιστεψεμαι δεν θα το ηθελες .......  :tickedoff:  :tickedoff: :knuppel: :knuppel:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
και εαν νομιζεις το paykiller που εχεις βαλει με ντρομαζη δεν εχεις παρα να δοκιμασης , ( σου μενουν  11 . 50 λεπτα ακομα )

Επισκέπτης
Όταν θα μάθουν οι Έλληνες να οδηγούν ΣΩΣΤΑ (δεν θα μπω στην διαδικασία να εξηγήσω τι σημαίνει το σωστά, όσοι δεν πληρώσατε για να πάρετε το δίπλωμα τουλάχιστον ξέρετε (ασχέτως αν δεν το εφαρμόζετε), οι υπόλοιποι δεν πρόκειται να μάθουν ποτέ), τότε δεν θα υπάρχουν παρά ελάχιστα ατυχήματα/δυστυχήματα. Κι επειδή διακρίνω μια κόντρα μεταξύ μηχανόβιων/αυτοκινητόβιων, εγώ που οδηγώ και τα δύο έχω να πω τα εξής: Το 90% των οδηγών αυτοκινήτων είναι ΑΣΧΕΤΟΙ εντελώς. Από την άλλη πλευρά το 10-15% των μηχανόβιων είναι ΕΠΙΣΗΣ άσχετοι (οι delivery-boys και οι πιτσιρικάδες).

Όσο για αυτόν που κάνει τέτοιες "ευχές"... εγώ σου εύχομαι να μην σου τύχει να αφήσεις κανέναν μηχανόβιο παράλυτο, φταις δεν φταις, γιατί μετά θα σε πηγαίνουν πίπα-κώλο-εμπλοκή, φταις δεν φταις, για πολλά χρόνια στα δικαστήρια, φταις δεν φταις.

Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως και για αυτό ελπίζω να κατάλαβες την μαλακία που κουβαλάει ο εγκέφαλός σου. Εύχομαι να σου περάσει.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.944
Πόντοι
12.056
Tο paykiller μπορει να ειναι:φραγκοφονιας!! :2funny:
μπορει και πουτσοφονιας(πεηκιλερ) :2funny: :2funny: :2funny

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
.. ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..

στο χωριο μου λενε μια παροιμια...μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μην λες...σου ευχομαι μερα που ειναι αν δεν εισαι πατερας να κανεις κορη γιατι αν κανεις αρσενικο και γουσταρει στα 15-16 του χρονια να καβαλησει μηχανη ισως και να πιασει η ευχη σου...α οσο και για την κορη σου(αν εχεις ή αποκτησεις καποτε) ευχομαι ΠΟΤΕ να μην βρει κανα μαλακακο με κανα παπακι γιατι σιγουρα δεν θα εισαι παρον και με την ευχη που εδωσες....ισως κατι να μην παει καλα.Αμαρτιες γονεων λενε...Χρονια πολλα και απο μενα φιλε...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε τι μαλακιες λεγονται εδω μεσα ..
.. ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..

.....φιλε paykiller δεν ξερω αν εχεις ακουσει αυτο που θα πω, αλλα νομιζω ειναι γνωστο, τουλαχιστον στον περισοτερο κοσμο.....
....''η βλακεια-μαλακία ειναι η μοναδικη ασθενεια, απ την οποια δεν κινδυνευει ποτέ ο πασχων, αλλα ο περιγυρος του''.......
.....και μη βιαστεις να χαρεις....
.....για σενα το λεω....!!!!

ΒΛΑΜΕΝΕ..

ευλογησον

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον ας βαλουμε καποια πραγματα στην θεση τους ...
  Mikros.gr : paykiller ειναι απλα ενα ψευδονημο που ειχα οταν επαιζα ΜοΗΑ ..δεν ειναι για να φοβιζω κανεναν.. αλωστε η ανωνυμια που δινει το ιντερνετ ειναι και ο λογος που μπορεις να πεις και πραγματα που αλλιως δεν θα ελεγες ..
  λοιπον τι 8ελετε συγνωμη ? και τι θα γινει αν σας την δωσω θα σταματησετε να σκοτωνεστε ? θα σταματησετε να μπλέκετε και αθωους με τις δικες μαλακιες ? δουλευω σε μεγαλο νοσοκομειο . δεν ειμαι ιατρος ουτε νοσοκομος αλλα βλεπω τι μπαινει και τι βγαινει εξω μερικες φορες γιατι καποιες δεν βγαινει ....
  δεν ξερω που τα βρισκετε τα στατιστικα σας αλλα 4 χρονια που δουλευω στο νοσοκομειο χωρις υπερβολες στο 95/100 φταιει ο μηχανοβιος που εσπασε το ποδι του ,που εμεινε παραλυτος ,που επεσε σε κωμα η που του μαζευανε με διχτυ τον εγκεφαλο ...
στον αδελφο μου του καρφωθηκε ενα μηχανοβιος σαν εσας ...στο πλαι ενω εκανε τις σφηνες στου .. αποτελεσμα το χερι του μετα απο 2 χειρουργικες επέμβασεις χερι για πεταμα το ποδι ισως οκ μετα απο καποια 
χρονια φυσικοθεραπειας ... τι πρεπει να κανω να τον λυπηθω ?
που εχει μπλεξει και τον αδελφο μου ...
  Lioma καλα τα στατιστικα σου ,,, φυσικα δεν ξερω που τα στηριζεις ,,μαλον θεσ να δικαιολογεις τον εαυτο σου..και εγο οδηγω ΧΤ τα καλοκαιρια ..ειδικα αν παω σε κανα νησι .. γιατι ποτε δεν εχω χτηπησει ? ? και γιατι ακομα και οταν οδηγω μηχανη παλι οι μηχανοβιοι κανουν τις περισσοτερες μαλακιες  και φιλοι μου σοβαροι ανθρωποι .. που σεβονται την ζωη τους ,οχι σαν εσας ,, γιατι ποτε δεν ειχαν σοβαρο ατυχημα ??
  το ξαναλεω δεν σεβεστε την ζωη σας ..με αυτα που κανετε ,,, γιατι να λυπη8ω καποιον που δεν ενδιαφερετε αυτος για την ζωη του ...
επιμενω να μεινετε παραλυτοι η (προτιμοτερο ) να βαλετε μυαλο .. αλλα απο αυτα που βλεπω και ακοω εδω μεσα δεν το πιστευω οτι ειναι δυνατο ..  παντως οτι και να γινει πρωτο εσεις θα βγειτε απο τουσ δρομους
μπορειτε να με 8εωρητε οσο μαλακα θελετε .. και να πειτε για μενα οτι γουσταρετε ... αλλα οταν βρεθειτε ανασκελα .. θα ειναι πολυ αργα για εσας
Υ.Γ. σαν Bike Driver και εγω να σας πω οτι υπαρχουν μαλακες  οδηγοι αυτοκινητων αλλα αν πιστευα ολα αυτα που εσεις λετε οτι πιστευετε απλα
θα παραταγα την μηχανη ,, γιατι βαζω την ζωη μου πανω απολα .. εσεις γιατι δεν κανετε το ιδιο και απλα περιμενετε ποτε θα ερθει η σειρα σας να σκοτωθειτε απο τον επομενο κακο οδηγου αυτοκινητου

grios

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
λογικα ο paykiller πρεπει να έχει ο ίδιος καποιο ατυχημα γιατι αλλιως δεν δικαιολογείτε η εγκεφαλικη κάκωση που έχει!
και μια ερώτηση :
Τι φταίω εγώ που η καριόλα βγήκε από το STOP και έβαλα λάμες και βίδες???????????????

και μία άλλη :
ρε paykiller θες να μας πεις ότι όταν είσαι στον δρόμο με την μηχανή πιο πολυ φοβασε τις μηχανές από τα αμάξια?
πόσα θες να μας τρελλάνεις?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ειναι πολυ μαλακια αυτο που λεει ο paykiller το να μεινουν παραλυτοι!
Ειπες μεγαλη μαλακια φιλε μου................

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
μεγαλε paykiller και ολα τα δικια του κοσμου να ειχες, με μια ασυλληπτης καφριλας μαλακια που ειπες τα γαμησες ολα.

δε θα σε χαρακτηρησω, απλα θα σου πω οτι δεν μπορεις εκμεταλλευομενος την ανωνυμια που σου προσφερει το διαδικτυο να λες οτι σου κατεβει στη γκλαβα. σκεψου μονο οτι μπορει να διαβαζει καποιος παθων..

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
paykiller σε οτι ειπες ειχες 100% δικιο , αλλα με την μαλακια που ειπες , οντως τα γαμησες ολα...

Τωρα θα βγουν 50 ποστ να σε βριζουν για την μαλακια που πεταξες και κανενας δεν θα ασχοληθει/απαντησει στα σωστα που εγραψες...

Οποτε δεν προσεφερες τπτ με το ποστ σου...

Οσο για την μαλακια που εγραψες καποια πραγματα δεν λεγονται ουτε με την ανωνυμια και ακομα περισσοτερο δεν τα ευχομαστε ουτε στους εχθρους μας!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μιλαμε οτι ο τυπος ειναι πολυ  :jerking: :jerking: :jerking: μα παρα πολυ ομως!!!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
paykiller σε οτι ειπες ειχες 100% δικιο , αλλα με την μαλακια που ειπες , οντως τα γαμησες ολα...

Τωρα θα βγουν 50 ποστ να σε βριζουν για την μαλακια που πεταξες και κανενας δεν θα ασχοληθει/απαντησει στα σωστα που εγραψες...

που τα ειδες ολα σωστα?στο οτι π.χ στην πολη δεν παει πανω απο 120?που τον βρηκε τον δρομο στην αθηνα για να παει με 120?
μηπως ειναι σωστο οτι οι μηχανες δεν επιτρεπεται να περνουν αναμεσα στα αμαξια  εκτος αν αυτα ειναι σταματημενα?ας μαθει οτι η διηθηση απαγορευεται παντοτε,αλλο αν γινεται ανεκτη απο την τροχαια...μην τρελαθουμε τωρα...δινεται και δικιο,εστω περιορισμενο, στον μονο που καταφερε να ξεπερασει σε μαλακια τον παραγωγο

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]ρε τι μαλακιες λεγονται εδω μεσα .. οι αλλοι περνανε τα κοκκινα φαναρια για να μην τους χτυπησουν απο πισω .. τι αλλο 8α ακουσουμε απο τους μηχανοβιους ..οσο για τα τυφλα σημεια των αυτοκινητων οτι ειναι πολυ μικρα .. μαλλον δεν εχεις οδηγησει ποτε αυτοκινητο .. οποιοδηποτε οδηγος αυτοκινητου 8α σου πει οτι μπορει να κοιτας ολους τους κα8ρεφτες σου και να μην βλεπεις ολοκληρο αυτοκινητο που ειναι λιγο πισο σου και αριστερα η δεξια σου ..οχι τα μηχανακια .. ..ολα τα μηχανακια ειδικα τα παπακια δεν σεβονται τιποτα ..σου πεταγονται απο στοπ σου πεταγονται ενω εχουν κοκκινο ..κανουν σφηνες συνεχεια ..μην μιλησω για ορια ταχυτητας ...και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα ..μεσα στην πολη δεν περναω τα 120 .. γιατι δηλαδη οι μηχανες πρεπει να πηγαινουν με 200 ..τι να προλαβει ο αλλος να δει .. γιατι τα παπακια που πανε με 60 και δεν ειναι και κα8ολου στα8ερα ..πρεπει να εινα αριστερη λοριδα .. οσο για τον κοκ το λεει ξεκαθαρα οτι απαγορευετε να περνανε οι μηχανες αναμεσα απο τα αυτοκινητα ..εκτος και αν εινα σταματημενα ... γιατι δηλαδη για σας δεν ισχυουν οι νομοι ... Σαν αποτελεσμα εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα... αν οδηγουσα εγω μηχανη θα ημουν διπλα προσεχτικος ωστε να προλαβω και το λαθος του αλλου .. γιατι εγω κινδυνευω ..εγω θα χασω την ζωη μου .. αντιθετα ολοι εσεις με αυτα που λέτε αφηνετε την τυχη σας στους αλλους και κανετε και μαλακιες ( φαναρια στοπ σφηνες ).. ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ..[/size]

1) "οποιοδηποτε οδηγος αυτοκινητου 8α σου πει οτι μπορει να κοιτας ολους τους κα8ρεφτες σου και να μην βλεπεις ολοκληρο αυτοκινητο που ειναι λιγο πισο σου". Αμα είναι μαλάκας σαν και σένα, όχι αυτοκίνητο, ούτε άρμα μάχης δε θα βλέπει.

2) "και μενα το αυτοκινιτο μου πιανει τα 220 ευκολα" Τα 223 πιάνει. Ξέχασες να υπολογίσεις και τα τρία τα δικά μου.

3) "μεσα στην πολη δεν περναω τα 120" Μπράβο ρε μεγάλε! Δηλαδή στη Πατησίων, στην Αλεξάνδρας, ή στην Εγνατία (αν είσαι Θεσ/ κη), δε περνάς τα 120 ε? Τι 120 όμως, δε μας λές! Μίλια την ώρα?

4) "εχω βγαλει οτι οι περισσοτεροι πασχουν απο ανιατη ηλιθιοτητα"  Ενώ εσύ... είσαι απο τους έξυπνους. Μπράβο σου!

5) "ευχομαι να μεινετε παραλητοι ολοι σας ." Και μείς για σένα το ίδιο ευχόμαστε, αρχίδι. Και αν δε τρακάρεις (που θα τρακάρεις με το μυαλό που κουβαλάς), σου ευχόμαστε να μείνεις παράλυτος απο πολυομυελίτιδα.
Και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε παραπάνω απο σένα (που είσαι ΕΝΑΣ τόσο μαλάκας), άρα οι δικές μας ευχές θα έχουν μεγαλύτερη "ισχύ".

6) Το username σου άλλωστε αποδεικνύει και το μυαλό που κουβαλάς...

7) ?δεν ξερω που τα βρισκετε τα στατιστικα σας αλλα 4 χρονια που δουλευω στο νοσοκομειο...?  Α, μάλιστα.  Και τι είσαι, αδερφή?

8) ?που εχει μπλεξει και τον αδελφο μου ...?  Αν ο αδερφός σου κουβαλάει τα ίδια μυαλά με σένα, μάλλον σωστά έχει μπλέξει...

9) ?τι πρεπει να κανω να τον λυπηθω ??  Όχι. Και μια που δουλεύεις και στο νοσοκομείο, ρίξ?του λίγη φορμόλη στη φλέβα. Στον ορό.

10) ?μπορειτε να με 8εωρητε οσο μαλακα θελετε ..?  Ευχαριστούμε που μας δίνεις την άδεια. Χρωστάμε κάτι?

ʼντε μπράβο, χρονιάρες μέρες.

Ντενεκέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom