Νέα

Καθηγητρια Λυκειο!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CoreyFuckingTaylor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Καλησπέρα αλανια λοιπον μπαίνω κατευθείαν στο ψητό καταρχήν ειμαι 18 τριτη λυκειου απο επαρχεία σχετικα μικρη περιοχη και ημασταν για εκδρομη στης 16/4 οταν λεω εκδρομη εννοω εδω στην περιοχη απλα μας αφησαν δηλαδη και οι μισοί πήγαμε για καφεδάκι τελος παντον πήγα και εγω και καφεδάκι μετα απο καμια ωρίτσα ανεβένω στο σχολειο να παρω την τσαντα αδειο το σχολειο και οι καθηγητες για καφε κατο μικρη αποσταση απο το σχολειο η καφετεριες παω στην ταξη περνω τσαντα και οπως παω να φυγω ακουω φωνες απο την βιβλιοθήκη παω να μπω μήπως είναι κανένας καθηγητής να κανω λιγο χαβαλέ κλειδωμενη η πορτουλα κοιταω απο το παραθυρο και βλεπω κατι ρουχα πανω στην καρεκλες επαθα πλακα επειδη ψιλιαστηκα τι μπορει να γίνεται αλλα λεω θα ειναι καμια απο τα κοριτσια αν και μου φανηκε περιεργο μεσα στο σχολειο τοσο βουρλα δεν ειναι :cheesy: τελος παντον μετα απο λιγο βγαίνει ενας τυπος που δεν το ηξερα με την καθηγητρια(θεολόγος η καθηγητρια btw:P) αγκαλιά και βασικά οχι απλα αγκαλιά την πηδούσε στα όρθεια οπως την ειχε αγκαλιά εμεινα ΑΓΑΛΜΑ μολις το ειδα το σκηνικο ηθελα να φυγω ειπα μην τυχει και τιποτα και με δει κανεις και εχουμε αλλα δεν γινετε να φυγεις ετσι απλα οταν βλεπεις κατι τετοιο:cheesy: btw μετα βγενει και ενας καθηγητης πισω απο τα ραφια τα εχω δει ολα εκεινη την στιγμη:O παρεμπιπτόντως θεογκομενα η γεωργια ετσι λενε την καθηγητρια(δεν θελω να πω επωνυμο) αλλα δεν περιμενα ποτε να το δω αυτο ιδικα την συγκεκριμενη απο οσο ξερω εχει και 2-3 παιδια και μου φενοταν και αρκετα σοβαρη και οκ τυπος αυτααα....και για αυτο εψαχνα λιγο καιρο να βρω κανενα τετοιο site να το πω γιατι οκ σε εναν κολητο το ειπα μονο μην γινει και βουκινο ειπαμε παντος απο τοτε μονο το μαθημα δεν μπορω να προσεξω οταν την εχω :cheesy:DDDDDD

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
:headbang: :headbang: :headbang:  απο ορθογραφια γαμας παντως τυπε

λαθος μερα ανοιξες το νημα τυπε , Κυριακη ειναι η μερα για τις καθηγήτριες

OP
OP
CoreyFuckingTaylor

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
:headbang: :headbang: :headbang:  απο ορθογραφια γαμας παντως τυπε

λαθος μερα ανοιξες το νημα τυπε , Κυριακη ειναι η μερα για τις καθηγήτριες

σορρυ για την ορθογραφεια φιλαρακι εχεις δικιο αλλα τοσα χρονια με greeklish εχουμε ξεχασει και τα ελληνικα που ξεραμε το προσπαθω να μπω στο νιμα παντος θενξ για την παρατηρηση παντος ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Απο Πατρα???

OP
OP
CoreyFuckingTaylor

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
σορρυ για την ορθογραφεια φιλαρακι εχεις δικιο αλλα τοσα χρονια με greeklish εχουμε ξεχασει και τα ελληνικα που ξεραμε το προσπαθω να μπω στο νιμα παντος θενξ για την παρατηρηση παντος ;)
Τυπε σιγουρα πας 3η λυκειου?Θα δωσεις πανελληνιες?Μηπως θες να γινεις φιλολογος?Με τα greeklish αν εγραφες πιο ευκολα θα την καταλαβαιναμε την ιστορια.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945

δηλάδη στο σχολείο τις εργασίες σου τις γράφεις στα greeklish???

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756

τυπε χαρτι και στυλο δεν χρησιμοποιειτε πια στα σχολεια ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
URL]]

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
Γουσταρω κουλτουρα μεσα στο σαιτ για πουτανες που του την λεμε ολοι για την ορθογραφια  :rockon: :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Κυριακη δεν ειναι αρα πρωτο φαουλ και κιτρινη

Αν δεν εγινε και Πατρα οπως λεει και ο παιχτης παραπανω τα φαουλ ζευγαρωνουν  παιρνεις κοκκινη και το thread παει σπιτι του :grin:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε αφηστε τις μαλακίες.Μικρε κανα βιντεακι τραβηξες???

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γουσταρω κουλτουρα μεσα στο σαιτ για πουτανες που του την λεμε ολοι για την ορθογραφια  :rockon: :rockon:
Τυπε δεν του την λεμε οτι ειναι ανορθογραφος.Θα δωσει πανελληνιες για φιλολογος και θελουμε να πετυχει.

OP
OP
CoreyFuckingTaylor

CoreyFuckingTaylor

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Έχετε δίκιο παίδες την διορθώνω οσο μπορώ και σόρρυ και πάλι το γάμησα όντως τώρα που το ξανά βλέπω το έγραψα και γρήγορα είμαι και χάλια με το πληκτρολόγιο τέσπα σόρρυ και πάλι :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom