CoreyFuckingTaylor
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα αλανια λοιπον μπαίνω κατευθείαν στο ψητό καταρχήν ειμαι 18 τριτη λυκειου απο επαρχεία σχετικα μικρη περιοχη και ημασταν για εκδρομη στης 16/4 οταν λεω εκδρομη εννοω εδω στην περιοχη απλα μας αφησαν δηλαδη και οι μισοί πήγαμε για καφεδάκι τελος παντον πήγα και εγω και καφεδάκι μετα απο καμια ωρίτσα ανεβένω στο σχολειο να παρω την τσαντα αδειο το σχολειο και οι καθηγητες για καφε κατο μικρη αποσταση απο το σχολειο η καφετεριες παω στην ταξη περνω τσαντα και οπως παω να φυγω ακουω φωνες απο την βιβλιοθήκη παω να μπω μήπως είναι κανένας καθηγητής να κανω λιγο χαβαλέ κλειδωμενη η πορτουλα κοιταω απο το παραθυρο και βλεπω κατι ρουχα πανω στην καρεκλες επαθα πλακα επειδη ψιλιαστηκα τι μπορει να γίνεται αλλα λεω θα ειναι καμια απο τα κοριτσια αν και μου φανηκε περιεργο μεσα στο σχολειο τοσο βουρλα δεν ειναι τελος παντον μετα απο λιγο βγαίνει ενας τυπος που δεν το ηξερα με την καθηγητρια(θεολόγος η καθηγητρια btw) αγκαλιά και βασικά οχι απλα αγκαλιά την πηδούσε στα όρθεια οπως την ειχε αγκαλιά εμεινα ΑΓΑΛΜΑ μολις το ειδα το σκηνικο ηθελα να φυγω ειπα μην τυχει και τιποτα και με δει κανεις και εχουμε αλλα δεν γινετε να φυγεις ετσι απλα οταν βλεπεις κατι τετοιο btw μετα βγενει και ενας καθηγητης πισω απο τα ραφια τα εχω δει ολα εκεινη την στιγμη παρεμπιπτόντως θεογκομενα η γεωργια ετσι λενε την καθηγητρια(δεν θελω να πω επωνυμο) αλλα δεν περιμενα ποτε να το δω αυτο ιδικα την συγκεκριμενη απο οσο ξερω εχει και 2-3 παιδια και μου φενοταν και αρκετα σοβαρη και οκ τυπος αυτααα....και για αυτο εψαχνα λιγο καιρο να βρω κανενα τετοιο site να το πω γιατι οκ σε εναν κολητο το ειπα μονο μην γινει και βουκινο ειπαμε παντος απο τοτε μονο το μαθημα δεν μπορω να προσεξω οταν την εχω DDDDDD