Νέα

Καθαρίστριες στο χώρο σου (φωτός & βιογραφικά)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Η Λία μάλλον είχε πέραση κ έκανε σόλο καριέρα κ αντικαταστάθηκε απο τη Λένα που έχει κλασσική φάτσα παράνομης ΑλβανοΡωσίδας αποκλειστηκής νοσοκόμας...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Η Λία μάλλον είχε πέραση κ έκανε σόλο καριέρα κ αντικαταστάθηκε απο τη Λένα που έχει κλασσική φάτσα παράνομης ΑλβανοΡωσίδας αποκλειστηκής νοσοκόμας...
ναι δε την εχει

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Θα βρήκε τα στανταράκια της. :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
και μια μαλακία να τραβάνε μόνο οκ είναι για να ζήσεις τη φάση με την καθαρίστρια.

Ε ρε τι θυμήθηκα τώρα.. Την καθαρίστρια που είχα εγώ μικρός. Τον είχα λιώσει στις μαλακίες και μια μέρα έτσι όπως την έπαιρνα μάτι από την κλειδαρότρυπα και τον έπαιζα (εγώ στο μπάνιο, αυτή απέξω με κάτι σορτσάκια κοντά), ξαφνικά βλέπω το μάτι της στην κλειδαρότρυπα, κοκαλώνω και συνεχίζω και τον παίζω με μανία μπροστά στην κλειδαρότρυπα. Αγχωμένος εγώ τότε αλλά και με μια χαρά για το τι γίνεται (όντας και γυμνασιόπαιδο τότε), λέω θα ανοίξω την πόρτα και καλά να βγώ, με την πούτσα έξω και να πέσω πάνω της. Σημειώνω η μάνα μου ήταν σπίτι αλλά δεν κρατιόμουν με τίποτα. με το που πιάνω το πόμολο και πάω να ανοίξω ακούω..... τη μάνα μου να τη φωνάζει.

Από τότε το τι κασκαντεριλίκια έκανα δε μπορείτε να φανταστείτε. Είχα πάρει και θάρος επειδή με πήρε εκείνη μάτι και δεν το πίστευα τι είχε συμβεί.
Τον έπαιζα μπροστά της και καλά με τρόπο, έβγαινα από το δωμάτιο γυμνός να πάω στο μπάνιο και με είχε δεί πόσες φορές, αλλά δεν έκανε και εκείνη τίποτα. Βέβαια όταν τον έπαιζα μπροστά της δεν έφευγε. καθόταν εκεί.

Σαν μικρός που ήμουν είχα τη λάθος νοοτροπία να περιμένω κίνηση από εκέινη... α ρε εμπειρία να σε είχα τότε...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.120
Πόντοι
216
Ρε παιδιά οκ καλή η πλάκα, αλλά να...δεν ξέρω...προσωπικά δεν θα μου πήγαινε να την πέσω σε μια τέτοια γυναίκα. Απλά το ψωμάκι της βγάζει. Μπορεί να αναγκάζεται να κάνει αυτή τη δουλειά για να μεγαλώσει λ.χ τα παιδιά της. Θεωρώ κάφρικο να της κάνεις κάποια ανήθικη πρόταση.

το ψωμακι της βγαζει για 10 ευρω την ωρα??? χαχα...
οχι ψωμακι...4 πιτογυρα βγαζει αυτη σε 1 ωρα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν παιζει τετοιο πραγμα......Η αγγελια  δεν γραφει πουθενα ...'κι οτι προκυψει"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για αυγουστο εκλεισε το μαγαζι
γραφει απο σεπτεμβριο και παλι κοντας σας :grin:

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες έχει πέσει στην αντίληψή σας τίποτα παρόμοιο;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Γιατι να εκλεισε η επιχειρηση αραγε;
Και τωρα τι γινεται;

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Έχει κάνει κανένας το κασκαντεριλίκι να δοκιμάσει?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Έχει κάνει κανένας το κασκαντεριλίκι να δοκιμάσει?
Φωνάζει απάτη από εδώ ως το Δέλτα του Κενταύρου. Και μόνο που τους έδωσα κλικ, λυπάμαι για τον εαυτό μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom