και μια μαλακία να τραβάνε μόνο οκ είναι για να ζήσεις τη φάση με την καθαρίστρια.
Ε ρε τι θυμήθηκα τώρα.. Την καθαρίστρια που είχα εγώ μικρός. Τον είχα λιώσει στις μαλακίες και μια μέρα έτσι όπως την έπαιρνα μάτι από την κλειδαρότρυπα και τον έπαιζα (εγώ στο μπάνιο, αυτή απέξω με κάτι σορτσάκια κοντά), ξαφνικά βλέπω το μάτι της στην κλειδαρότρυπα, κοκαλώνω και συνεχίζω και τον παίζω με μανία μπροστά στην κλειδαρότρυπα. Αγχωμένος εγώ τότε αλλά και με μια χαρά για το τι γίνεται (όντας και γυμνασιόπαιδο τότε), λέω θα ανοίξω την πόρτα και καλά να βγώ, με την πούτσα έξω και να πέσω πάνω της. Σημειώνω η μάνα μου ήταν σπίτι αλλά δεν κρατιόμουν με τίποτα. με το που πιάνω το πόμολο και πάω να ανοίξω ακούω..... τη μάνα μου να τη φωνάζει.
Από τότε το τι κασκαντεριλίκια έκανα δε μπορείτε να φανταστείτε. Είχα πάρει και θάρος επειδή με πήρε εκείνη μάτι και δεν το πίστευα τι είχε συμβεί.
Τον έπαιζα μπροστά της και καλά με τρόπο, έβγαινα από το δωμάτιο γυμνός να πάω στο μπάνιο και με είχε δεί πόσες φορές, αλλά δεν έκανε και εκείνη τίποτα. Βέβαια όταν τον έπαιζα μπροστά της δεν έφευγε. καθόταν εκεί.
Σαν μικρός που ήμουν είχα τη λάθος νοοτροπία να περιμένω κίνηση από εκέινη... α ρε εμπειρία να σε είχα τότε...