petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Θα εβαζα και το τραγουδι αλλα αν ακουσετε το τραγουδι μετα απο γευμα
Θα εβαζα και το τραγουδι αλλα αν ακουσετε το τραγουδι μετα απο γευμα
Και η Λάουρα μεγάλο σίχαμα.
Ίσως αν η ζημιά έγινε από κάρφωμα , να έγινε από κανέναν δυσαρεστημένο που πήρε Λάουρα
και δεν τα είχε τα 60€ για πέταμα.
Αν εντοπιστεί σε νέο πόστ , πρέπει να επισημανθεί , μαζί με το νέο της ψευδώνυμο ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ .. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΥΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ........
εχουμε καποια πληροφορια?Χμμμμμμμμ!!
Οι κριτικές λενε καλα λογια , ενδιαφερουσα περίπτωση μου φαινεται το κατερινάκι.
καλημερα παλιοσειρα ολυμ η μαριος καλος σου την φεραμε ρε πατερουλη μπηκας αγρια χαραματα σαν κατερινα να
διαβασεις το πμ
που σου ειπα α ρε μπαγασακο μυαλο δεν βαζεις η καψουρα για την τσουπρα σε εχει παλαβωσει γιαυτο βγηκες και το ομολογησες δημοσια α ρε μορτακο παλιοσειρα τετοιο θες
τι καταλαβαινεις ρε παλιοσειρα θα το κλεισεις και αυτο το μαγαζι που δουλευει η κοπελια????
Ο Κόναν πληροφορείται ότι στην άλλη άκρη του κόσμου υπάρχει ένα πανύψηλο βουνό, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται ένα παλάτι και μέσα στο οποίο κατοικεί ο γέροντας που κατέχει την απόλυτη σοφία της ζωής. Ζαλώνεται, λοιπόν, την ασπίδα, γραπώνει τη σπάθα, φοράει το γούνινο σωβρακάκι του και ξεκινάει για το βουνό.
Περνάει την Έρημο της Δίψας, το Φαράγγι Χωρίς Πάτο, ξυστά απ' το Πηγάδι των Χιλίων Ευχών, και μετά από πορεία εκατό ημερών στην Τούνδρα των Μηδέν Βαθμών Κέλβιν, φτάνει στους πρόποδες του Βουνού της Σοφίας, το οποίο βλέπει να χάνεται μέσα στα σύννεφα.
Αρχίζει την ανάβαση, τα μπράτσα σφίγγονται, οι φλέβες τινάζονται, το γούνινο σωβρακάκι τον προστατεύει απ' το κρύο.
Βρυχάται όταν, κουρασμένος από την ανάβαση, πατάει στο πλάτωμα στην κορυφή και βλέπει το κάστρο του Γέροντα να ορθώνεται απροσπέλαστο μπροστά του.
Η ξύλινη πύλη είναι κλειστή, αλλά την γκρεμίζει βρυχόμενος με ένα χτύπημα της ασπίδας του. Η επόμενη πόρτα, πιο βαριά, απαιτεί πιο δυνατό χτύπημα. Η τρίτη, σιδερένια, πέφτει μετά απ'το δεύτερο χτύπημά του. Η τελευταία βαριά σιδερένια πόρτα πέφτει με θόρυβο καθώς ο βρυχηθμός του Κόναν σπάει τη σιωπή της ψυχρής κυκλικής αίθουσας, στην οποία ο γέροντας συλλογίζεται με τα δάχτυλα ενωμένα κάτω απ'το πηγούνι του καθισμένος στον θρόνο του.
Ο Κόναν πλησιάζει το κέντρο της αίθουσας και ακουμπάει τα όπλα του μπροστά στα πόδια του Σοφού.
- Ρησπέκτ, γέροντα. Μου είπαν ότι κατέχεις το μυστικό των μυστικών.
- Υπάρχουν και τα πόμολα, Κόναν.
- Μιλάς με γρίφους, γέροντα...
αφου δεν εχει βαλει ανακοινωση διαφορετικη μαλλον συνεχιζει να δουλευει εκειΔουλεύει ακόμα Πατησίων 77;
μεγαλε καλημερα νασαι καλα ναι παπουλης ειμαι ,, σε "παραθετω στο μασαζερι αποψεις και αποριες και θα καταλαβεις πολλα" αντε καλο μηνα
εκει ειμαι συγκεκριμενος
Δουλεύει ακόμα Πατησίων 77;
Νομιζω οτι στην σελιδα 1 δινει το τηλεφωνο τηs....Απο κει και περα ειναι ευκολοΚαμία ιδέα για το που βρίσκεται το κορμί ???
Δεχόμαστε και pm. Δεν είμαστε ακατάδεκτοι
Τον χαντακωσες τον ανθρωποΝομιζω οτι στην σελιδα 1 δινει το τηλεφωνο τηs....Απο κει και περα ειναι ευκολο
Τηλεφωνο ζητησε.....οχι κριτικηΤον χαντακωσες τον ανθρωπο
Τον χαντακωσες τον ανθρωπο
τωρα η εσυ το εγραψες αυτο η ο πατερουλης σου η ο γυριστρουλης αγαπητικος σου τσουπρα δεν σε τιμα καθολου αυτο γιατι δεν βριζουμε ποτε κατερινιω απορια βγαλαμε εδω στο δικο σου τσαρδι τσουπρα μου που το βλεπεις το κακο????Ise kargiozi ke vlaka eho hirisi kani nosokomio malaka