Νέα

Gang Bang Republic

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
τύπε με το μπαρδον να πουμε, εσυ δεν εισαι που εγραφες σε μια δοση οτι γαμουσες ενα τεμάχιο μαζι με ενα φιφα μπουστη και του πέταγες τα κεχριμπαρια στη μάπα; :undecided::undecided::undecided:
Κάτι έχει μπερδέψει φίλε μου, έχω να μπω φόρουμ πάνω από 6 μήνες. Αυτό είναι το δεύτερο θρεντ που ενοίγω εδώ στο Μπού και το προηγούμενο είναι ένα από τα πιο μεγάλα είναι το amateur call girls. Ίσως να με μπερδεύεις με κάποιον άλλο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Υπάρχει χρέωση για να συμμετέχεις;
Δίνετε στοιχεία όπως πόσες θα είναι οι γυναίκες πριν το πάρτι;

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Υπάρχει χρέωση για να συμμετέχεις;
Δίνετε στοιχεία όπως πόσες θα είναι οι γυναίκες πριν το πάρτι;
φυσικά και σε όσους επιβεβαιώσουν στέλνουμε και φωτογραφίες από τις κοπέλες

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Κάτι έχει μπερδέψει φίλε μου, έχω να μπω φόρουμ πάνω από 6 μήνες. Αυτό είναι το δεύτερο θρεντ που ενοίγω εδώ στο Μπού και το προηγούμενο είναι ένα από τα πιο μεγάλα είναι το amateur call girls. Ίσως να με μπερδεύεις με κάποιον άλλο
τυπε συγχωρα με το μπαχαλο με γοητευει :wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
τυπε συγχωρα με το μπαχαλο με γοητευει :wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided:

Νταξ ρε τύπε, έναν μπουστη έχυσε στην μάπα ο ανθρωπος, δεν έκανε και καμία σατανιστικη τελετή για να τον κράξουμε

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.189
Πόντοι
506
Νταξ ρε τύπε, έναν μπουστη έχυσε στην μάπα ο ανθρωπος, δεν έκανε και καμία σατανιστικη τελετή για να τον κράξουμε
Σωστά. Άλλωστε μια φορά έγινε, δεν χρειάζεται να βγάζουμε έτσι συμπεράσματα. Γιατί ο φίλος το γράφει με καημό ότι τώρα που μεγάλωσε δεν τον παίρνουν στα σοβαρά τα πιπινοδιαστροφικά μωρά για να το επαναλάβει

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1

Αρχικά έτσι όπως το παραθέτεις όσοι διαβάζουν αν δεν μπουν στο λινκ πιστεύουν πως αυτό το έχω γράψει εγώ, δεύτερων αναφέρομαι σε μια εμπειρία που είχα πρίν από 27 χρόνια από τώρα που μιλάμε, τρίτων αν εσύ από αυτό συμπέρανες πως είμαι gay και οργανώνω παρτούζες για gay και άντρες sorry αλλά είσαι πολύ μακρυά νυχτωμένος

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Σιγά ρε σεις ο παίκτης είπα ότι η καλύτερή του εμπειρία ήταν μια φορά που μαζί με έναν άλλο άντρα (bi μάλλον) πήραν μαζί μια γυναίκα.
Η υπόθεση ηδονή είναι κάτι πολύ προσωπικό.

Παίκτη 2 ερωτήσεις:
- Πόσο πάει περίπου η συμμετοχή;
- Από ότι κατάλαβα και εσύ δεν είσαι πιτσιρικάς. Μπορείς να μου πεις τι ηλικίες παίζουν συνήθως; Εγώ δηλαδή που είμαι 45 είμαι ευπρόσδεκτος στην παρέα ή θα γελάνε και τα περβάζια;

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλημέρα, να το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο επειδή κάποιοι στέλνουν μήνυμα χωρίς να καταλαβαίνουν την έννοια του "Gangbang" λοιπόν όταν λέμε gangbang εννοούμε ΜΙΑ γυναίκα με πολλούς άντρες, αν ήταν για παράδειγμα ΤΡΕΙΣ γυναίκες και ΠΕΝΤΕ άντρες αυτό δεν θα ήταν Gangbang αλλά ΠΑΡΤΟΥΖΑ ή ΟΡΓΙΟ. Για να περνάμε όλοι καλά με την εμπειρία που έχουμε, έχουμε διαπιστώσει και έχουμε βάλει κάποια όρια. Όταν είναι ΜΙΑ γυναίκα οι προσκεκλημένοι θα είναι maximum ΕΞΙ στις ΔΥΟ γυναικες ΕΝΝΕΑ και στις ΤΡΕΙΣ γυναίκες 12-15. Στους καλεσμένους δεν προσμετράμε τυχών ζευγάρια που θα έρθουν όπως επίσης και η γυναίκα του ζευγαριού η μόνη "υποχρέωση" που έχει ειναι να είναι ενεργή σεξουαλικά κατα την διάρκεια του πάρτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με τον σύντροφό της.
Οπότε: Μην στέλνετε μνμ του στυλ "πολύ θα είμαστε" "Αρχιδολίβαδο" "Ψωλαρία ρε φίλε" "Ποιος θα πρωτογαμήσει;" κλπ, σε όποιον δεν αρέσει το gang bang δεν υποχρεωμένος να πιεστεί μόνο και μόνο για να γαμήσει "φτηνά"
Δεύτερον, οι κοπέλες που συμμετέχουν δεν είναι ούτε βύζιτες ούτε επαγγελματίες, το κάνουν γιατί το γουστάρουν και περνάνε και αυτές καλά, ως εκ τούτου για παράδειγμα μία κοπέλα μπορεί να καταπιεί το σπέρμα κάποιου αλλά όχι το δικό σας ή να δώσει κώλο σε εσάς αλλά όχι σε καποιον άλλο. Μήν ρωτάτε ποιο είναι το πρόγραμμα της κοπέλας λοιπόν.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλησπέρα, το γκρούπ για το αυριανό πάρτι έχει κλείσει όσοι ενδιαφέρεστε για το επόμενο στις 22 του μήνα ημέρα Κυριακή στείλτε μνμ να σας δώσω πληροφορίες

sex+funcpl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2023
Like
3
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα, το γκρούπ για το αυριανό πάρτι έχει κλείσει όσοι ενδιαφέρεστε για το επόμενο στις 22 του μήνα ημέρα Κυριακή στείλτε μνμ να σας δώσω πλη
καλησπερα!
μπορεις να μας στειλες το viber σε pm?

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπέρα, νέο πάρτι Σάββατο 28η Οκτωβρίου επετειακό και πολύ καυλιαρικο

georgeandr4

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2019
Like
3
Πόντοι
0
Όποιος γουστάρει να γαμήσουμε παρέα σε στούντιο ή prive, κανένα ωραίο μωρό να μου πει

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπέρα, υπάρχει μία θέση ανοικτή για το αυριανό gangbang είναι πιο prive κατάσταση με μία κοπέλα και 4 - 5 άντρες. όποιος ενδιαφέρεται να στείλει μνμ

Masterofpuppets

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2023
Like
1
Πόντοι
0
καλησπερα ! αυτο το ποστ με εκανε να φτιαξω λογαριασμο !

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι