Katerina37
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2024
- Like
- 376
ΧαχαχαΚατερίνα!
Δίνεις κώλο; Όχι για εμένα. Για ένα φίλο μου ρωτάω.![]()
ο ....''φίλος '' είμαι ΚατερίναΧαχαχα
Το λέει ξεκάθαρα στο προφίλ της πως όχι, αλλά πες, πες μπορεί να αλλάξει γνώμη και στρατιές μπουρδελιαρηδων να σε ευγνωμονούν!!Κατερίνα!
Δίνεις κώλο; Όχι για εμένα. Για ένα φίλο μου ρωτάω.![]()
ΤονΧαχαχα
Μην το πολυφωναζεις αυτο,γιατι θα σου απαντησει καμια "κι εγω" και παιζει να το καταλαβεις...Τονέχωέχει 7,5 πόντους. Ούτε που θα το καταλάβετε.![]()
Μην το πολυφωναζεις αυτο,γιατι θα σου απαντησει καμια "κι εγω" και παιζει να το καταλαβεις...
...κοπελια @Katerina37 μην τον ακους, προσπαθει να παρασυρει αθωες κορασιδες για πρωκτικο! Μην ξεγελαστεις ο μισος ποντος στους 7 θα κανει την ζημιαΤονέχωέχει 7,5 πόντους. Ούτε που θα το καταλάβετε.![]()
Γιατί δεν της τηλεφωνάς απο την αγγελία των 50 να μας πεις και εμάς???Ρε μάγκες τι ισχύει τελικά; 120 λέει ότι παίρνει τώρα όχι 50. Ποια είναι η πραγματική της αγγελια
Το προσπάθησα και λέει ότι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμοςΓιατί δεν της τηλεφωνάς απο την αγγελία των 50 να μας πεις και εμάς???
Δεν αξιζει ... απλα τα 120€ τα κλαις γοερα ... στα 50€ απλα δακρυζεις ...Τελικά αξίζει ;;
θα σου έρθω....Καλησπέρα σας,
Σας γραφω το πρόγραμμα μου γιατί με ρωτάτε στα μηνύματα.
Το πρόγραμμα μου είναι για 1 ωρα με 2 εκτονώσεις sex σε διάφορες στάσεις 50 ευρω και με συν 20 ευρω ελεύθερο στοματικο και 69 οχι πρωκτικό.
Δουλεύω 24ωρο και τα ραντεβού γίνονται στο χωρο μου στο Γκάζι.
Για ραντεβού καλεστε με ή στειλτε μου μήνυμα στο viber ή στο whats up 6970433514