Από τη δική μου εμπειρία, επιβεβαιώνω ότι το κάνει και πολύ καλά μάλιστα! Και κοιτάει και στα μάτια κιόλας, πράγμα που προσωπικά με καυλώνει απίστευτα!
Δεν αγχώνομαι γιατί ούτως η άλλως δεν ζω τη ζωή μου με την ανάγκη του approval κανενός.
Και μου φαίνεται τοοοοσο περίεργο να εκφραζομαστε για το τι κάνει ο καθένας πάνω του λες και υπάρχουν συγκεκριμένα πρέπει.
...δεν υπαρχει "πρεπει" και δεν υπαρχει "μην" (αρκει να μν ειναι εις βαρος αλλης υπαρξης)!
Δεν χρειαζεται κανενος ειδους φιλτρου ή περιορισμου στα θελω μας, στην ελευθερια μας και στην αυτοδιαθεση.
Η αναγκη, να λαμβανουμε την εγκριση των γυρω μας, της δημιουργιας καλης αποψης και της αποδοχης ειναι το κελι μας και τα βαριδια στα ποδια μας !
...δεν υπαρχει "πρεπει" και δεν υπαρχει "μην" (αρκει να μν ειναι εις βαρος αλλης υπαρξης)!
Δεν χρειαζεται κανενος ειδους φιλτρου ή περιορισμου στα θελω μας, στην ελευθερια μας και στην αυτοδιαθεση.
Η αναγκη, να λαμβανουμε την εγκριση των γυρω μας, της δημιουργιας καλης αποψης και της αποδοχης ειναι το κελι μας και τα βαριδια στα ποδια μας !