Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
...μαρή μνίτσα ....γουστάρεις Διό .έέ???
μπον ζούρ μον αμί ;)
όλους! είμαι κεφάτη :-*
...μαρή μνίτσα ....γουστάρεις Διό .έέ???
μπον ζούρ μον αμί ;)
Στην ύφεση επίσης το ακριβό γίνεται ακριβότερο!
Σε χαλάει ζουλιάρη;...μαρή μνίτσα ....γουστάρεις Διό .έέ???
μπον ζούρ μον αμί ;)
σιγα την γκομενα ! καλη ειναι, αλλα αξιζει να μιλατε ολοκληρες 75 σελιδες για αυτην ? εγω λεω με τιποτα ! καλα ειπε ο τυπος, μας εχουν ριξει κατι Μαρτακηδες, και αλλους αταλαντους και τους πλασαρουν ως σταρ ! εχει ξεφτυλιστει ο ορος σταρ εξαιτιας τους !
Το ανέφερα εγω ο ίδιος ότι δεν έχω. Αν δεν το ανέφερα που ήξερες αν έχω ή όχι και σχολιάζεις αν η δικιά μου είναι καλύτερη ή όχι;;;
Στην Ελλάδα ζω...Με 100 κιλά μακιγιάζ η κάθε μία, ναι ίσως φαίνεται καλύτερη από κάποια που τη βλέπεις στο δρόμο, δεν είναι όμως...
Μας τα πρήξατε με τη Στικούδη και την Παπαβασιλείου.
Δεν υπάρχει κανένα μουνί παγκοσμίως που να αξίζει περισσότερα από 150 ευρώ την ώρα, για τον απλούστατο λόγο πως με τόσο ακριβώς βρίσκεις κάποιο άλλο επίσης πολύ ωραίο που δεν έχει καμία διαφορά από το πρώτο.
Τώρα αν πληρώνεις προσωπικές σχέσεις, καψούρες, γκόμενες, αρραβωνιάρες, γυναίκες κλπ, άλλο θέμα. Εκεί μπαίνει το συναισθηματικό στοιχείο, όπου η ΜΙΑ είναι διαφορετική από όλες τις άλλες.
Με την ίδια λογική τα παιδιά σου κυρίως αξίζουν απεριόριστα, ουσιαστικά οσα μπορείς να τους προσφέρεις, ακόμα κι αν είναι κωλόπαιδα (όσοι έχουν με καταλαβαίνουν).
Αλλά όχι πως θα πλήρωνα 5.000 π.χ. (που τα έχω, δεν θα μου λείψουν!) για να πηδήσω 2-3 ώρες τη Στικούδη.
Ξέρετε πόσα δίωρα πηδούσα κάποια του επιπέδου της Στικούδη με τόσα λεφτά; Είκοσι! (20!)
"Ναι αλλά δεν θα έλεγες στους φίλους σου πως έχεις πηδήσει τη Στικούδη!" ακούω κάποιον να λέει.
Αν έλεγα στους φίλους μου πως πήδησα τη Στικούδη τζάμπα θα μου λέγανε μπράβο και φυσικά θα ζηλεύανε.
Αν όμως τους έλεγα πως πλήρωσα 5.000 θα γελούσαν και θα με λέγανε μαλάκα! Και δίκιο θα είχαν δηλαδή...
Θα μπορούσε να ήταν καθι η Ελληνοαμερκαδιδα απο το fame story, ιδιο βλαμμενο ειναι.Ε καλά κι εσύ μην κωλοτρίβεσαι συνέχεια στα threads της Στικούδη και της Παπαβασιλείου. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι σ' ενοχλεί που βλέπεις τις ενημερώσεις των συγκεκριμένων threads συχνά - πυκνά στο δεξί μέρος της σελίδας.
Χύσιμο στα μπουτάκια.
Ψυχραιμία φίλε,σκέψου τα νιάτα σου...αφου τραγαδουαει - ραπαρει και αυτη ε δεν μου μενει τιποτε αλλο απο το ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ....