Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

RECEPTIόN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ποιά είναι η Στικούδη, ρε παιδιά?
Αυτό το μπάζο , το σίχαμα , η πατσαβούρα από κάτω.... !!!!  :grin:

5.jpg

katerina+stikoudi.jpg

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Αν ειναι αυτo σκουπιδι θα γινω σκουπιδιαρης  :2funny:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Εθιξε την κοπέλα σου;
Εφαγε τη δουλειά σου;
Ε ρε κόλλημα ορισμένοι...

Υπάρχουν πολύ καλύτερες από την Στικούδη και την κάθε Στικούδη.
Και στην τελική τι ζόρι τραβάτε ορισμένοι;

Οχι ρε φιλαρακο δεν μου εκανε τιποτα απο αυτα που ρωτας....
Σαφεστατα και υπαρχουν πολυ καλυτερες απο την Στικουδη και την καθε Στικουδη......
Τραβαω ζορι ομως οταν ακουω μαλακιες του τυπου η ταδε ειναι μπαζο ενω ξερουμε ολοι οτι μουνι σαν αυτο δε θα γαμησουμε στη ζωη μας.....
Τωρα το η ταδε ειναι μπαζο για 'μενα ειναι "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"
Πες ρε μεγαλε "ενταξει ωραια ειναι η γκομενα αλλα εχει κατι που με χαλαει" να το δεχτω......
Νομιζω εγινα κατανοητος ..........

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Εθιξε την κοπέλα σου;
Εφαγε τη δουλειά σου;
Ε ρε κόλλημα ορισμένοι...

Υπάρχουν πολύ καλύτερες από την Στικούδη και την κάθε Στικούδη.
Και στην τελική τι ζόρι τραβάτε ορισμένοι;
όπως ποια ? η γκομενά σου ας πούμε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Οχι ρε φιλαρακο δεν μου εκανε τιποτα απο αυτα που ρωτας....
Σαφεστατα και υπαρχουν πολυ καλυτερες απο την Στικουδη και την καθε Στικουδη......
Τραβαω ζορι ομως οταν ακουω μαλακιες του τυπου η ταδε ειναι μπαζο ενω ξερουμε ολοι οτι μουνι σαν αυτο δε θα γαμησουμε στη ζωη μας.....
Τωρα το η ταδε ειναι μπαζο για 'μενα ειναι "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"
Πες ρε μεγαλε "ενταξει ωραια ειναι η γκομενα αλλα εχει κατι που με χαλαει" να το δεχτω......
Νομιζω εγινα κατανοητος ..........
Χιλιάδες καλύτερες από αυτήν στο δρόμο.
Μπάζο δεν τη λες, αλλά μη θεοποιούμε την καθε μια...αυτη και η Παπαβασιλείου... Ε Λ Ε Ο Σ ...
όπως ποια ? η γκομενά σου ας πούμε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι, γιατι δεν έχω γκόμενα για πολλούς και διαφόρους λόγους, οι οποίοι δεν σε αφορούν.
Και στην  τελική πού ξέρεις αν έχω γκόμενα ή οχι, και αν είναι καλύτερη ή όχι από τη Στικούδη και την κάθε Στικούδη.

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
σιγα την γκομενα ! καλη ειναι, αλλα αξιζει να μιλατε ολοκληρες 75 σελιδες για αυτην ? εγω λεω με τιποτα ! καλα ειπε ο τυπος, μας εχουν ριξει κατι Μαρτακηδες, και αλλους αταλαντους και τους πλασαρουν ως σταρ ! εχει ξεφτυλιστει ο ορος σταρ εξαιτιας τους !

RECEPTIόN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
σιγα την γκομενα ! καλη ειναι, αλλα αξιζει να μιλατε ολοκληρες 75 σελιδες για αυτην ? εγω λεω με τιποτα !

katerina-stikoudi-athensbars.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.kataskopoi.com/wp-content/uploads/2013/06/6d9cb7de5e8ac30bd5e8734bc96a35c1-0-328x200.jpg[/img[/URL]]

Φυσικά και αξίζει τόσες και ακόμα περισσότερες σελίδες !!!  :dancing:

Εδώ άλλοι ασχολούνται με θείες 50-60 ετών full μέσα στο πλαστικό πχ Μενεγάκη , ή τα άλλα τα παγόβουνα , Καγιά , Μελέτη , Λάσπα !!! :jerking:

Τις άλλες επίσης που τις έφτυσε ο Θεός , τις ασχημόχτιστες , κακομούτσουνες.... Σκορδά , Φουρέιρα  :D  :uglystupid:

Επισκέπτης
ο ορισμος του=ελα να στον φερμαρω και δεν κρατιεμαι ....κι εκεινη....χα χα χα...τραβωντας την diners gold απο τη θηκη...τυχοδιωκτικο τιποτα γαρνιρισμενο με in fashion ντυσιματακια χορηγων και κατι τρεχει στους gipsy kings...για κρεβατοαλητρα δε φερνει το τουτο της...το μπαγιοκο να ρεει και ισως αφησει την αυρα της να σε αγγιξει...ψηλα τον αμανε......ουουουρτ κανελλοοοο !!!

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Χιλιάδες καλύτερες από αυτήν στο δρόμο.
Μπάζο δεν τη λες, αλλά μη θεοποιούμε την καθε μια...αυτη και η Παπαβασιλείου... Ε Λ Ε Ο Σ ...Οχι, γιατι δεν έχω γκόμενα για πολλούς και διαφόρους λόγους, οι οποίοι δεν σε αφορούν.
Και στην  τελική πού ξέρεις αν έχω γκόμενα ή οχι, και αν είναι καλύτερη ή όχι από τη Στικούδη και την κάθε Στικούδη.
1) σε ποια χώρα ζεις ??
2) κόψε το ποτό..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το ανέφερα εγω ο ίδιος ότι δεν έχω. Αν δεν το ανέφερα που ήξερες αν έχω ή όχι και σχολιάζεις αν η δικιά μου είναι καλύτερη ή όχι;;;

Στην Ελλάδα ζω...Με 100 κιλά μακιγιάζ η κάθε μία, ναι ίσως φαίνεται καλύτερη από κάποια που τη βλέπεις στο δρόμο, δεν είναι όμως...

Μας τα πρήξατε με τη Στικούδη και την Παπαβασιλείου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom