RECEPTIόN
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτό το μπάζο , το σίχαμα , η πατσαβούρα από κάτω.... !!!!Ποιά είναι η Στικούδη, ρε παιδιά?
Αυτό το μπάζο , το σίχαμα , η πατσαβούρα από κάτω.... !!!!Ποιά είναι η Στικούδη, ρε παιδιά?
Εθιξε την κοπέλα σου;
Εφαγε τη δουλειά σου;
Ε ρε κόλλημα ορισμένοι...
Υπάρχουν πολύ καλύτερες από την Στικούδη και την κάθε Στικούδη.
Και στην τελική τι ζόρι τραβάτε ορισμένοι;
όπως ποια ? η γκομενά σου ας πούμε ?Εθιξε την κοπέλα σου;
Εφαγε τη δουλειά σου;
Ε ρε κόλλημα ορισμένοι...
Υπάρχουν πολύ καλύτερες από την Στικούδη και την κάθε Στικούδη.
Και στην τελική τι ζόρι τραβάτε ορισμένοι;
Χιλιάδες καλύτερες από αυτήν στο δρόμο.Οχι ρε φιλαρακο δεν μου εκανε τιποτα απο αυτα που ρωτας....
Σαφεστατα και υπαρχουν πολυ καλυτερες απο την Στικουδη και την καθε Στικουδη......
Τραβαω ζορι ομως οταν ακουω μαλακιες του τυπου η ταδε ειναι μπαζο ενω ξερουμε ολοι οτι μουνι σαν αυτο δε θα γαμησουμε στη ζωη μας.....
Τωρα το η ταδε ειναι μπαζο για 'μενα ειναι "οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"
Πες ρε μεγαλε "ενταξει ωραια ειναι η γκομενα αλλα εχει κατι που με χαλαει" να το δεχτω......
Νομιζω εγινα κατανοητος ..........
Οχι, γιατι δεν έχω γκόμενα για πολλούς και διαφόρους λόγους, οι οποίοι δεν σε αφορούν.όπως ποια ? η γκομενά σου ας πούμε ?
σιγα την γκομενα ! καλη ειναι, αλλα αξιζει να μιλατε ολοκληρες 75 σελιδες για αυτην ? εγω λεω με τιποτα !
1) σε ποια χώρα ζεις ??Χιλιάδες καλύτερες από αυτήν στο δρόμο.
Μπάζο δεν τη λες, αλλά μη θεοποιούμε την καθε μια...αυτη και η Παπαβασιλείου... Ε Λ Ε Ο Σ ...Οχι, γιατι δεν έχω γκόμενα για πολλούς και διαφόρους λόγους, οι οποίοι δεν σε αφορούν.
Και στην τελική πού ξέρεις αν έχω γκόμενα ή οχι, και αν είναι καλύτερη ή όχι από τη Στικούδη και την κάθε Στικούδη.
Ωραία κοπέλα αλλά ντύνεται σαν καρνάβαλος στα βιντεοκλιπ της.
Νομίζω θα είναι ακριβή!τυπε δεν μας ενδιαφερει οταν ειναι ντυμενη.ξεβρακωτη την θελουμε ;)
http://[URL unfurl="true"]www.onlinepharmacynz.com/images/products/205-634-Imodium-150thumbnail.jpg[/img[/URL]] A! μα πιά.
[/quote]
:2funny: :2funny: :-*
Νομίζω θα είναι ακριβή!
Στην ύφεση επίσης το ακριβό γίνεται ακριβότερο!στην υφεση πεφτουν οι τιμες τυπε