enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ε, μη τη ξαναδείς κι εσύ!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά τέτοια αντιπαθητική φάτσα δεδν έχω ξαναδεί.
Ε, μη τη ξαναδείς κι εσύ!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά τέτοια αντιπαθητική φάτσα δεδν έχω ξαναδεί.
ρε μαλάκες είναι ωραία η Στικούδη τώρα ?? μπάζο είναι ρε μαλάκες ...
Άμα είναι ωραία η στικούδη τότε ποια κοπέλα με μέτριο πρόσωπο και χωρίς περιττά κιλά δεν είναι ωραία;Την έχετε δει ποτέ άβαφτη;
το λάθος επίτηδες έγινε;Καλα εσυ οταν γαμας τις μιυναρες που ειναι καλυτερες απο τη Στικουδη... .
Οχι φιλε μου ειλικρινα κατα λαθος εγινε λογο ταχυτητας............ το ι ειναι διπλα στο ο και γραφω σχεδον τυφλο......... sorry...... απο τυχον πατρινους που θα διαβασουντο λάθος επίτηδες έγινε;
ταίριαζε με την απάντηση που έδωσες...Οχι φιλε μου ειλικρινα κατα λαθος εγινε λογο ταχυτητας............ το ι ειναι διπλα στο ο και γραφω σχεδον τυφλο......... sorry...... απο τυχον πατρινους που θα διαβασουν
Εθιξε την κοπέλα σου;Καλα εσυ οταν γαμας τις μιυναρες που ειναι καλυτερες απο τη Στικουδη... (τοσο ωραιες παλαμες εχεις ρε μαστορα?) να πινεις μπολικο νερακι να μην καψεις κανα αρχιδι................
Ρε τι εχουμε παθει με ολους τους μοντελογαμιαδες................