argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.226
- Πόντοι
- 9.297
Απίθανο το μαγιουδακι....Εδώ να δεις το Κατερινάκι έργα...
Όχι κορδόνι ,αλλά με λιιιιιγο παραπάνω ύφασμα.
Απίθανο το μαγιουδακι....Εδώ να δεις το Κατερινάκι έργα...
Ρε σεις σιγά μην μιλάει έτσι...στο ξυλο θα τη σπασω.
να την εχεις μεσα στο σπιτι να σου λεει
-μωβο μου μποβεις να πας σουπεβμαβκετ, πβεπει να τβαβηξω ενα στοβυ για το ινσταγκβαμ
βασιλια θα σε ειχεστο ξυλο θα τη σπασω.
να την εχεις μεσα στο σπιτι να σου λεει
-μωβο μου μποβεις να πας σουπεβμαβκετ, πβεπει να τβαβηξω ενα στοβυ για το ινσταγκβαμ
Πρέπει να σήκωσε το βυζί για το καλοκαιριΕδώ να δεις το Κατερινάκι έργα...
σηκωσδ βυζι,αλλα την ελια δεν τη βγαζει,καλο σωμα,αλλα εχει αρχισει να σπαει στο προσωποΠρέπει να σήκωσε το βυζί για το καλοκαιρι
Καλά το πάει! Νομίζω θα μας τον δείξει φέτος τον πάτο της!Εδώ να δεις το Κατερινάκι έργα...
Γενικά παρότι δεν είναι το δυνατό της στοιχείο,τον δείχνει.Καλά το πάει! Νομίζω θα μας τον δείξει φέτος τον πάτο της!
Ελάχιστα!Γενικά παρότι δεν είναι το δυνατό της στοιχείο,τον δείχνει.
Πως λέγεται η αριστερή ξανθιά τύπε;
μπαζο ειναι τυπε δεν θες να ξεςΠως λέγεται η αριστερή ξανθιά τύπε;
Να τιμωρηθεί σοσιαλιστικά...αιστερη η καινουριου,με μπαμπα προεδρο της τοπικης νεας δημοκρατιας κηφισιας,χαχα,μιλαμε για γαλαζιο κομματοσκυλο η τυπισα
Εγώ λέω να τιμωρηθεί κομμουνιστικά.να την περάσει όλος ο λαός ένα χέριΝα τιμωρηθεί σοσιαλιστικά...
Cum on tits, σύντροφοι !
ΠΥΡ
Σε γκουλακ στο Βλαδιβοστόκ πάραυτα...Εγώ λέω να τιμωρηθεί κομμουνιστικά.να την περάσει όλος ο λαός ένα χέρι
Εγω άπειρεςSorry ρε μάγκες, αλλά εσείς που την κράζετε, στην ζωή σας είχατε καλύτερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες από την συγκεκριμένη;;;
Ζητω τα ΝΑΥΆΓΙΑΕδώ να δεις το Κατερινάκι έργα...
Πάντως θέλει δουλειά στο κολο να αρχίσει ποδήλατο είναι και κοντά 45,παρα την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για διατηριση, αναμένετε σύντομα η κάτω βόλτα, ας βολευτεί με κανέναν εισοδηματια του 5χιλιαρου το μηνα, γιατί εφοπλιστής δεν
Μεγάλωσε ε....Δεν της φαίνεται...38 είναι
38 λέει, οι ελλεινιδες κρύβουν από 7 ως δέκα χρόνια, δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και 48,αν σκεφτείς ξεκίνησε στο Καρατζαφέρη εκεί γύρω στο 2001,δεν θα ήταν 24 τότε?38 είναι