kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.139
- Πόντοι
- 6.256
Και μεις οι απλοι τϋποι τι θ απογινουμε;Ναι κοιτάζει τα φράγκα
Δεν μπλέκει με απλούς τυπους
Και μεις οι απλοι τϋποι τι θ απογινουμε;Ναι κοιτάζει τα φράγκα
Δεν μπλέκει με απλούς τυπους
Με απλές τυπισσες;Και μεις οι απλοι τϋποι τι θ απογινουμε;
Η καιλη εχει πλουσιο βιογραφικο με εφοπλιστες.κατσε να πατησει τα 40 οπως η Καιλη , ακομα και περιπτερας θα την βολευει ...
Παντα θα ελπιζουμε σε σουπερκαρςΜε απλές τυπισσες;
Δηλαδη δε λαχταρας κατι καινουριο;Δεν πα να έχει ψεύτικα νύχια πόδια χέρια και από μέσα να κρύβονται αράχνες νυχτερίδες και ένα καρό μύκητες !!! Δεν πα να φοράει περούκα !! Δεν πα να έχει ψεύτικα μάτια φακούς εννοώ όχι γυάλινα !!! Δεν πα να έχει όλα τα δόντια θήκες πορσελάνης !! Δεν πα να κάνει σολάριουμ κάθε λίγο και λιγακι ενώ το άσπρο κανονικο δέρμα της που είναι δέρμα κότας εννοώ σαγρέ με πολλούς πόρους κτλ !! Εγώ αυτό π βλέπω με καρακαβλωνητηνπαλαπερδαμου τέλος !!
Η ελπίδα πεθάνει τελευταία...Παντα θα ελπιζουμε σε σουπερκαρς
Και βριζουμε και τον κουληΜενουμε με αυτή...
Θα περπατάμε στα μονοπάτια της πληρωμένος ηδονής....Και μεις οι απλοι τϋποι τι θ απογινουμε;
Και τον Τσίπρα...Και βριζουμε και τον κουλη
"Μαρία Ρέτσα: Mια 20χρονη που βόσκει 100 γιδοπρόβατα στην Εύβοια | Athens Voice" H Μαρία Ρέτσα είναι μια 20χρονη που βόσκει 100 πρόβατα στην ΕύβοιαΜε απλές τυπισσες;
Για σενα η καινουριου ειναι ανηλικηΘα περπατάμε στα μονοπάτια της πληρωμένος ηδονής....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίσως κάπως έτσι..."Μαρία Ρέτσα: Mια 20χρονη που βόσκει 100 γιδοπρόβατα στην Εύβοια | Athens Voice" H Μαρία Ρέτσα είναι μια 20χρονη που βόσκει 100 πρόβατα στην Εύβοια
Καπως ετσι λες;
Για σενα η καινουριου ειναι ανηλικη
Για αυτήν αφήνω για λίγο στην άκρη τα μιλφοτζιλφικα μου γούστα...."Μαρία Ρέτσα: Mια 20χρονη που βόσκει 100 γιδοπρόβατα στην Εύβοια | Athens Voice" H Μαρία Ρέτσα είναι μια 20χρονη που βόσκει 100 πρόβατα στην Εύβοια
Καπως ετσι λες;
Για σενα η καινουριου ειναι ανηλικη
Την προβατίνα;Για αυτήν αφήνω για λίγο στην άκρη τα μιλφοτζιλφικα μου γούστα....
Για την Καινούριου λέω...βέβαια και η προβατίνα έχει τα θέλγητρα της!Την προβατίνα;
Για τον τράγοΓια την Καινούριου λέω...βέβαια και η προβατίνα έχει τα θέλγητρα της!
Αν φας κοκκινιστη προβατίνα θα είσαι έτοιμος να κουτουλας ο,τι βρεις....Για τον τράγο
Σωστή απόφαση.Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα κάνει κατάψυξη ωαρίων
«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς. Η ορμόνη που χρειάζομαι είναι πάρα πολύ χαμηλή», είπε η παρουσιάστριαwww.protothema.gr