You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Καινούργιου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 651K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Τεραστιο καριολακι!!
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
papatsakalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2006
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
Λιγότερο πλαστικό έχει η σακούλα
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
τι σας νοιαζει μωρε; Να τη πηδηξετε θελετε ή να τη πάτε στην ανακυκλωση; θεομουνος ειναι, πλαστικη ή μη.
Καλύτερα ακόμα και να πεθάνει δεν θα αποσυντίθεταιΛιγότερο πλαστικό έχει η σακούλα
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Γελάω γιατί κάθε ένας εδώ που την κράζει, αν την είχε γκόμενα θα την πήγαινε στο χωριό του και θα καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Τύπε εμένα μου αρέσει και δεν ντρέπομαι να το πω!Γελάω γιατί κάθε ένας εδώ που την κράζει, αν την είχε γκόμενα θα την πήγαινε στο χωριό του και θα καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι!
Μην σου πω ότι και σ' αυτό που κάνει στην τηλεόραση μια χαρά την βρίσκω! Καλά δεν λέει και το δελτίο των 9.00 σαν τη Σία Κοσιώνη, απογευματινή κουτσομπολίστικη εκπομπή κάνει η κοπέλα, γι αυτό καλή νομίζω πως είναι...
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
42 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ
ΑΝ ΣΣ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑΤΕ
ΑΝ ΣΣ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΑ ΞΟΔΕΥΑΤΕ
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Τύπε εμένα μου αρέσει και δεν ντρέπομαι να το πω!
Μην σου πω ότι και σ' αυτό που κάνει στην τηλεόραση μια χαρά την βρίσκω! Καλά δεν λέει και το δελτίο των 9.00 σαν τη Σία Κοσιώνη, απογευματινή κουτσομπολίστικη εκπομπή κάνει η κοπέλα, γι αυτό καλή νομίζω πως είναι...
Τύπε και μένα μ'αρέσει εμφανισιακά και στην πούτσα μου κιόλας αν έχει κάνει πλαστικές.. Δεν θέλω να την παντρευτώ, ένα γαμησάκι όμως θα θελα να της ρίξω άνετα!
Αν και δεν παρακολουθώ φυσικά κουτσομπολίστικες εκπομπές, ωστόσο χίλιες φορές Κατερίνα πάρα οι διάφορες πουστάρες στα άλλα κανάλια!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Γελάω γιατί κάθε ένας εδώ που την κράζει, αν την είχε γκόμενα θα την πήγαινε στο χωριό του και θα καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι!
To χειρότερο είναι, ότι αν ήταν c.g. και το έπαιζε δύσκολη και επιλεκτική στο να δώσει τηλέφωνο κλπ, οι μισοί από αυτούς που την βρίζουν, θα ξημεροβραδιαζόταν στο νήμα της, μυξοκλαίγοντας και απειλώντας θεούς και δαίμονες επειδή δεν τους έχει ακόμα δώσει το τηλέφωνό της, και οι άλλοι μισοί θα της έγραφαν κομπλιμέντα και θα την εκλιπαρούσαν να απαντήσει στα γλυκανάλατα μηνύματα που της έχουν στείλει.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
..."καλησπερα,με λενε αλεξανδρο"To χειρότερο είναι, ότι αν ήταν c.g. και το έπαιζε δύσκολη και επιλεκτική στο να δώσει τηλέφωνο κλπ, οι μισοί από αυτούς που την βρίζουν, θα ξημεροβραδιαζόταν στο νήμα της, μυξοκλαίγοντας και απειλώντας θεούς και δαίμονες επειδή δεν τους έχει ακόμα δώσει το τηλέφωνό της, και οι άλλοι μισοί θα της έγραφαν κομπλιμέντα και θα την εκλιπαρούσαν να απαντήσει στα γλυκανάλατα μηνύματα που της έχουν στείλει.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
..."καλησπερα,με λενε αλεξανδρο"
[move][size=14pt]ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ[/size][/move]