Αν είσαι επώνυμος και με λεφτά το θεωρώ μαλακιά να πηδάς την ίδια γκόμενα πάνω από ένα χρόνο, ιδικά αν είσαι κάτω από 40 χρονών και για γκόμενες τύπου Καινουργιου.
Υπάρχουν επώνυμοι με λεφτά που πέρα την γκόμενα ή την γυναίκα τους πηδάνε και άλλες.
Αν είσαι επώνυμος και με λεφτά το θεωρώ μαλακιά να πηδάς την ίδια γκόμενα πάνω από ένα χρόνο, ιδικά αν είσαι κάτω από 40 χρονών και για γκόμενες τύπου Καινουργιου.
Μία μικρή διόρθωση . όχι γκόμενα, πουτανίτσα
Σαν άτομο την θεωρώ άχαρη, κενού περιεχομένου και πιστεύω 101% πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εμφάνιση της και ειδικά οι τρέσες στα μαλλιά της. Σε ότι αφορά τις τρέσες δεν ξεχνώ μετά από καιρό που πάνω σε ένα ζάπινγκ είδα έναν πρώην συνάδελφο της Καινούργιου που ήταν μαζί σε καθημερινή εκπομπή. Αν θυμάμαι καλά το όνομα του είναι Νότης Χριστοδούλου και για κάποιο καιρό ήταν και τραγουδιστής. Αυτός λοιπόν έθαβε την Καινούργιου λέγοντας πως αυτή στην εκπομπή τους έλεγε συνέχεια για τις τρέσες στα μαλλιά της και πως δεν την ενδιέφερε τίποτα άλλο. ούτε η εκπομπή, ούτε οι διπλανοί της ούτε τι γινόταν στον κόσμο.... Μόνο οι τρέσες της. Τι να την κάνει κανείς αυτή την γυναίκα ??
Ούτε για γκόμενα κάνει, ούτε για δουλειά, ούτε για σπίτι. (οικογένεια) Το ίδιο ισχύει και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την χαμένη και ξυνή Σάσα Σταμάτη κ.α.
Πρέπει κάποιος να είναι πολλύ
για να την χωρίσει ενώ πάει για γάμο.
http://[URL unfurl="true"]www.yupiii.gr/data/photos/e5cc760b84083fa91d85b763493b4760.jpg[/img[/URL]]
[/quote] εγω ξεροχυνω με το μπουτι απο πισω
εγω ξεροχυνω με το μπουτι απο πισω
ωραιοςΣαν άτομο την θεωρώ άχαρη, κενού περιεχομένου και πιστεύω 101% πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εμφάνιση της και ειδικά οι τρέσες στα μαλλιά της. Σε ότι αφορά τις τρέσες δεν ξεχνώ μετά από καιρό που πάνω σε ένα ζάπινγκ είδα έναν πρώην συνάδελφο της Καινούργιου που ήταν μαζί σε καθημερινή εκπομπή. Αν θυμάμαι καλά το όνομα του είναι Νότης Χριστοδούλου και για κάποιο καιρό ήταν και τραγουδιστής. Αυτός λοιπόν έθαβε την Καινούργιου λέγοντας πως αυτή στην εκπομπή τους έλεγε συνέχεια για τις τρέσες στα μαλλιά της και πως δεν την ενδιέφερε τίποτα άλλο. ούτε η εκπομπή, ούτε οι διπλανοί της ούτε τι γινόταν στον κόσμο.... Μόνο οι τρέσες της. Τι να την κάνει κανείς αυτή την γυναίκα ??
Ούτε για γκόμενα κάνει, ούτε για δουλειά, ούτε για σπίτι. (οικογένεια) Το ίδιο ισχύει και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την χαμένη και ξυνή Σάσα Σταμάτη κ.α.
Τουλαχιστον δεν το παίζουμε ντίβες και δεν πιστεύουμε οτι τα αρχίδια μας ειναι από χρυσάφιενώ εμείς εδώ που όλο στις πουτάνες και στα μπουρδέλα έχουμε το μυαλό μας..... είμαστε για σπίτι ένα κι ένα .....
εγω ξεροχυνω με το μπουτι απο πισω
Γι'αυτό έδωσα στη δημοσιότητα αυτή τη φωτο τύπε.
Είναι τύπου "δώσε μπούτια στο λαό". Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
gamietai kala?
Εγω παντως βαζω στοιχημα οτι ειναι απο αυτες που ουτε τον βαζουν στο στομα τους
Επικό σχόλιο...Με τόσες πλαστικές λογικό είναι να την λένε Καινούργιου.
Με τόσες πλαστικές λογικό είναι να την λένε Καινούργιου.
αυτή πως πήρε δική της εκπομπή?
για να μη παρεξηγηθώ πάλι και μου αρχίσετε τα ζηλεύεις κλπ
(γιατί όταν κάποια τη θάβετε εσείς είστε αντικειμενικοί, αν μια γυναίκα θάψει μια άλλη γυναίκα είναι απο ζήλεια, αλλά τεσπα)
δε με ενοχλούν ούτε οι πλαστικές της, ούτε η μούρη της, ούτε το ότι είναι άχαρη, ούτε γενικά η προσωπικότητά της
αδιάφορη μου είναι
και ακριβώς γι'αυτό δε καταλαβαίνω πως πήρε εκπομπή
νομίζω εκπομπές πως δίνουν σε πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες με ισχυρό και ιδιαίτερο λέγειν, χιούμορ και γενικά ταλέντο όπως ας πούμε ο Μουτσινάς
ή απο γκόμενες να φέρω για παράδειγμα τη Μαγγίρα που ήταν πέρσυ μαζί της που τη βρίσκω υπερ-ταλαντούχα
δλδ διώξαν τη Μαγγίρα ή τον Λιανό (επίσης θεούλης) και λένε "θα κάνουμε κεντρικιά τη Καινούριου"?
με το ταλέντο της φυσικά, τι ερωτήσεις είναι αυτές?
είναι γεννημένη γι' αυτό.
αυτή πως πήρε δική της εκπομπή?
για να μη παρεξηγηθώ πάλι και μου αρχίσετε τα ζηλεύεις κλπ