Νέα

Κατερίνα Καινούργιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy_Belarike
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Εντελώς πλαστική. Ακόμη κι όταν γελάει, το κάνει με τέτοιο τρόπο, σαν να φοβάται και η ίδια μην... ραγίσει το πρόσωπό της. Η Καμηλά μπροστά της είναι 1.000 κλάσεις ανώτερη και φυσική ομορφιά.

Μην το γαματε ρε φιλε αν σας καθησει

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ειπε στον ουγγαρεζο οτι η πρωτη της φορα ηταν στα 21...κ προσθεσε μαλιστα "το ξερεις καλα!!!"...μου εκανε φοβερη εντυπωση,τοσο μεγαλη :think: :S

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
ειπε στον ουγγαρεζο οτι η πρωτη της φορα ηταν στα 21...κ προσθεσε μαλιστα "το ξερεις καλα!!!"...μου εκανε φοβερη εντυπωση,τοσο μεγαλη :think: :S
γιαρι σι=ου κανει εντυπωση τυπε μη μου πεις οτι την ειχες περασει για πουτανα? :dancing:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
γιαρι σι=ου κανει εντυπωση τυπε μη μου πεις οτι την ειχες περασει για πουτανα? :dancing:

οχι και "τυπε" :2funny: :grin:

Οχι,δεν εχει να κανει με αυτο απλα μου φαινεται σπανιο φαινομενο και αναρωτιομουν γιατι...
ηταν και λιγο χαλια παλια χωρις πλαστικες βεβαια αλλα και παλι...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
οχι και "τυπε" :2funny: :grin:

Οχι,δεν εχει να κανει με αυτο απλα μου φαινεται σπανιο φαινομενο και αναρωτιομουν γιατι...
ηταν και λιγο χαλια παλια χωρις πλαστικες βεβαια αλλα και παλι...
χαχχαχαχα.σορρυ για το τυπε δε προσεξα το ονομα. :grin:
δε μου φαινεται περιεργο.και σημερα δε τη βλεπω σαν μουναρα.πολυ ψευτικη γκομενα :-

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
χαχχαχαχα.σορρυ για το τυπε δε προσεξα το ονομα. :grin:
δε μου φαινεται περιεργο.και σημερα δε τη βλεπω σαν μουναρα.πολυ ψευτικη γκομενα :-

οντως δεν ειναι και ιδιαιτερα ομορφη και γεματη πλαστικες και τρεσες αλλα μεχρι τα 21 παρθενα δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο :grin:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
οντως δεν ειναι και ιδιαιτερα ομορφη και γεματη πλαστικες και τρεσες αλλα μεχρι τα 21 παρθενα δεν ειναι και τοσο φυσιολογικο :grin:
ποτε δε ξερεις.μπορει να το ειπε ετσι στον αερα για να μην την πουν πουτανα.εσενα σε φανταζομει στο λυκειο :P

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.520
Πόντοι
9.931
Πλαστικη ξε-πλαστικη και τα αρχίδια μέσα!!!  :pipa1: :pipa2: :pipa3: :fuck2:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ποτε δε ξερεις.μπορει να το ειπε ετσι στον αερα για να μην την πουν πουτανα.εσενα σε φανταζομει στο λυκειο :P
μπαα...το εχει ξαναπει οτι αργησει πολυ...και του ειπε "εσυ το ξερεις πολυ καλα!!" (στον ουγγαρεζο)

ε ναι οπως οι περισσοτερες :grin: (καλα μην φανταστεις οτι εχει περασει και πολυς καιρος απ το λυκειο :2funny:)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
μπαα...το εχει ξαναπει οτι αργησει πολυ...και του ειπε "εσυ το ξερεις πολυ καλα!!" (στον ουγγαρεζο)

ε ναι οπως οι περισσοτερες :grin: (καλα μην φανταστεις οτι εχει περασει και πολυς καιρος απ το λυκειο :2funny:)
λες ο ουγκαρεζος να της πηρε την παρθενια?
εξου και το νικ ;)

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Τύποι είμαι ο μόνος που από τότε που την είδα πως ήταν παλιά και το πως έχει γίνει τώρα έχω ξενερώσει αφάνταστα με δαύτην;  :think:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Τι μαλακια παντοφλες φοραει ρε πουστη μου.  :S :headbang:

Slavyanka Delicatessen