guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 201
Πωωω χύσιμο στις δαχτυλάρες
Πωωω χύσιμο στις δαχτυλάρες
Αυτό χρειάζεταιΠωωω χύσιμο στις δαχτυλάρες
εκεί στους τρεις μηνες να την παρει με ολους τους πιθανους τροπους και μετα να παει στην επομενηΚατερίνα Καινούργιου: Στην Πάρο με τον νέο της σύντροφο - Οι φωτογραφίες στο Instagram
Η παρουσιάστρια δεν κρύβει πια τη νέα της σχέση και απολαμβάνει τον έρωτά τηςwww.protothema.gr
Ακουω προγνωστικά για το ποτε θα την σουτάρει ο λεγάμενος... εγω υπολογίζω καπου ανάμεσα στους 3 με 6 μηνες.
Eξαρταται τυπε,αν συνεχισει κι αλλο ο καυσωνας παιζει να αρχισει να λιωνει το πλαστικο και να επισπευσθουν οι διαδικασιεςΚατερίνα Καινούργιου: Στην Πάρο με τον νέο της σύντροφο - Οι φωτογραφίες στο Instagram
Η παρουσιάστρια δεν κρύβει πια τη νέα της σχέση και απολαμβάνει τον έρωτά τηςwww.protothema.gr
Ακουω προγνωστικά για το ποτε θα την σουτάρει ο λεγάμενος... εγω υπολογίζω καπου ανάμεσα στους 3 με 6 μηνες.
Αργησες. Άλλος χουφτώνει τώρα....Να χουφτωσω αυτες τις βυζαρες της και να της γλειψω τον λαιμό ταυτόχρονα
Γιορτάζουν και οι δύο της μεταμορφόσεως
Προφανώς και τις σκιζαμε φιλαρακι...αλίμονο...απλά νομίζω ότι το έχουν πάει στην υπερβολή με τις πλαστικέςΕντάξει, εσάς άμα σας κάτσουν μην τις σκίσετε γιατί έχουν κάνει πλαστικές στο πρόσωπο
Χάλια μαύρα. Το ξερα ότι είναι ναυάγιο αλλά όχι τόσο...
Νταξει ρε φιλος μην κάνεις έτσι...άμα δεν σου αρεσει οκ μην μπεις...θα το δεχτούμεΧάλια μαύρα. Το ξερα ότι είναι ναυάγιο αλλά όχι τόσο...
Δεν μπαίνω γιατί δεν θα μου κάνει κούκουΝταξει ρε φιλος μην κάνεις έτσι...άμα δεν σου αρεσει οκ μην μπεις...θα το δεχτούμε
Δεκτό...γούστα είναι αυτάΔεν μπαίνω γιατί δεν θα μου κάνει κούκου
Ότι πιο αντικαβλε κυκλοφορεί
Δεν διαφωνώΔεκτό...γούστα είναι αυτά
Και πάλι δεκτό...γούστα είναι και αυτά φιλεΔεν διαφωνώ
Απλά είναι σαν μεγάλη γυναίκα το σώμα της κι ετλεως αγυμναστή
Καλησπέρα, η συγκεκριμένη έχει αρκετά κόμπλεξ & εμμονές για την εξωτερική της εμφάνιση & από μυαλό ......κενό.Νταξει ρε φιλος μην κάνεις έτσι...άμα δεν σου αρεσει οκ μην μπεις...θα το δεχτούμε