argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.642
- Πόντοι
- 9.297
Ισχύει.πλαστικη γκομενα αλλα βγαζει αγρια ενστικτα
Όμως οι φραγκατοι γκόμενοι γιατί δεν την πλησιάζουν;
Όλοι πιασμένοι είναι;Δεν νομίζω...
Ισχύει.πλαστικη γκομενα αλλα βγαζει αγρια ενστικτα
Ισχύει.
κ γιατι κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι gold digger χαχαΙσχύει.
Είναι πιο χαζή απ τη καρέκλα.
Για αυτό.
Το παιζει πολυ flashy . Οπου πας θα τραβαει την προσοχη η γκόμενα.Ισχύει.
Τυπε παρ ολα αυτα θεωρώ οι 99 στους 100 απο εδώ μέσα απ τις 2 δεν θα διαλεγαν τη χοντρή
Δηλαδή ο φραγκατος θέλει νοικοκυρουλα υπέρβαρη με το μαλλί τζίβα και να κυκλοφορεί με σπορτεξ και φόρμες;Το παιζει πολυ flashy . Οπου πας θα τραβαει την προσοχη η γκόμενα.
Ο φραγκατος θέλει να νιώθει ανετος οχι να μην ξέρει ποιος μαλακας παπαρατσι του την εχει στημενη ή να τον κοτσομπολευουν ολοι μερα
Αν δεν το επαιζε σταριλικι και δηθενιά θα ειχε βρει το γαμπρο καιρο τώρα.
Αυτο ειπα?Δηλαδή ο φραγκατος θέλει νοικοκυρουλα υπέρβαρη με το μαλλί τζίβα και να κυκλοφορεί με σπορτεξ και φόρμες;
Και μετά έβαλε σουτιέν στο διάλειμμα γιατί τις λέγανε στο ίνστα ότι ντύθηκε σαν πουτάνα!!Χωρίς σουτιέν βγήκε η καυλιάρα σήμερα!!??? γιατί βλέπω κάτι να αχνοφαινεται!!
Ακομα και οι τσακωμοι και οι εντασεις και οι αποχωρησεις ολα στημενα ειναι.Έχει ολόκληρη ομάδα που την ετοιμάζει και τα ελέγχουν όλα.Καθε φορά πριν βγουν στον αέρα τσεκαρουν πως γράφει στο φακό όχι μόνο αυτή σε όλες τις εκπομπές γίνεται και θα μας πουν ότι έγινε καταλάθος;Τα πάντα κάνουν για να συζητιούνται τα πάντα για τα νούμερα.
Εννοείται τα πάντα για να ανέβουν τα νούμερα γίνονταιΑκομα και οι τσακωμοι και οι εντασεις και οι αποχωρησεις ολα στημενα ειναι.
Ξέρω ότι πήγα στο άλλο άκρο...όμως ήθελα ακριβώς αυτό...να τονίσω δηλαδή ότι ένας φραγκατος αν σεβεται τον εαυτό του κυκλοφορεί με κάτι λαμπερό και όχι με τριμπαζο παρόμοιας περιγραφής με αυτό που ανέφερα πιο πριν.Αυτο ειπα?
Μάλλον όχι!
Απο που εφθασες σε αυτο το συμπερασμα?