Νέα

καταθεση απο εξωτερικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.478
Πόντοι
4.746
μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα  απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?
2 εργασιμες τουλαχιστον, εχει και λιγο κομισιον επι του ποσου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Unistream φθηνότερη των WU και MG
Ελλάδα προς Ρωσία σου παίρνει 1 γιούρι για κάθε 100 γιουρια
Δηλαδη πάνω κάτω τα ίδια με money Gramm που σου παιρνει 14 ή 18 στα 1.500 (δε θυμάμαι καλά, στις αρχες του μάνα που θα ξαναπάρω λεφτα θα σας δείξω ακριβώς πόσα κραταει νομιζω 18 στα 1.500).

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Δηλαδη πάνω κάτω τα ίδια με money Gramm που σου παιρνει 14 ή 18 στα 1.500 (δε θυμάμαι καλά, στις αρχες του μάνα που θα ξαναπάρω λεφτα θα σας δείξω ακριβώς πόσα κραταει νομιζω 18 στα 1.500).
Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το TransferWise, είναι πολύ εύκολο.

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Άντε να ρωτήσω εδώ τα σαινια του site μπας και γνωρίζει κανένας...

Σε λίγο καιρό θα λάβω μια αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρία λόγο τροχαίου... Η πληρωμή θα γίνει είτε με επιταγή είτε με κατάθεση σε λογαριασμό μου η λογαριασμό που είμαι συνδικαιούχος
Το θέμα είναι ότι οι λογαριασμοί μου είναι κόκκινοι για χρέη προς το δημόσιο οπότε ότι μπει θα κατασχεθεί... Τι επιλογές υπάρχουν?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Σε λίγο καιρό θα λάβω μια αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρία λόγο τροχαίου... Η πληρωμή θα γίνει είτε με επιταγή είτε με κατάθεση σε λογαριασμό μου η λογαριασμό που είμαι συνδικαιούχος
Το θέμα είναι ότι οι λογαριασμοί μου είναι κόκκινοι για χρέη προς το δημόσιο οπότε ότι μπει θα κατασχεθεί... Τι επιλογές υπάρχουν?
Eπιταγή τότε που θα την πληρωθείς στο χέρι,δεν ξερω τι γίνεται με το 500€ οριο μετρητών.Αν γίνεται.

Η να την υπογράψεις πίσω και να κατατεθεί σε άλλου λογαριασμό χωρίς πρόβλημα.Αν δεν είναι δίγραμμη.

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Το έχω σκεφτεί αυτό με την επιταγή αλλά το θέμα είναι ότι επειδή μιλάμε για μεγάλο ποσό 50.000+ θα υπάρχει προβλημα με το πώς θα τα δικαιολογήσει στον λογαριασμό του ο άλλος...και ταυτόχρονα λόγο ποσού δεν είναι και εφικτο να τα πάρω μετρητά στο χέρι

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326

Πες μας ποσό για να σου πούμε.
Για ποσά έως 10.000 μπορείς άνετα μετρητά στο χέρι η επιταγή. Εκτός αν τη κάνουν δίγραμμη επιταγή.
Μπορείς να τη δώσεις και σε κάποιον που εμπιστεύεσαι για να την καταθέσει σε λογαριασμό του και μετά στα δίνει μετρητά

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το έχω σκεφτεί αυτό με την επιταγή αλλά το θέμα είναι ότι επειδή μιλάμε για μεγάλο ποσό 50.000+ θα υπάρχει προβλημα με το πώς θα τα δικαιολογήσει στον λογαριασμό του ο άλλος...και ταυτόχρονα λόγο ποσού δεν είναι και εφικτο να τα πάρω μετρητά στο χέρι
τραπεζα εξωτερικού;

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Πες μας ποσό για να σου πούμε.
Για ποσά έως 10.000 μπορείς άνετα μετρητά στο χέρι η επιταγή. Εκτός αν τη κάνουν δίγραμμη επιταγή.
Μπορείς να τη δώσεις και σε κάποιον που εμπιστεύεσαι για να την καταθέσει σε λογαριασμό του και μετά στα δίνει μετρητά

50.000+
Απ'οτι είδα οι ασφαλιστικές μόνο με διγραμμες πληρωνουν η κατάθεση κατευθείαν σε λογαριασμό...

Όσο για τράπεζα εξωτερικού το σκέφτηκα αλλά θα πρέπει με κάποιον τρόπο να κατατεθούν σε δική μας τράπεζα για να γίνει η μεταφορα

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
50.000+
Απ'οτι είδα οι ασφαλιστικές μόνο με διγραμμες πληρωνουν η κατάθεση κατευθείαν σε λογαριασμό...

Όσο για τράπεζα εξωτερικού το σκέφτηκα αλλά θα πρέπει με κάποιον τρόπο να κατατεθούν σε δική μας τράπεζα για να γίνει η μεταφορα
Αν έχεις λογαριασμό στο εξωτερικό, καταθέτεις εκεί την επιταγή προσωπικά. Θα έχεις όμως πολλές ημέρες valeur. Αλλά αυτό δεν σε πειράζει.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
50.000+

μπορεις να ζητησεις απο την ασφαλιστικη να στα καταθεσει κατευθειαν στο εξωτερικο (θα σε χρεωσουν κατι παραπανω)

επισης, για να παρεις 50Κ+ απο ασφαλιστικη λογω τροχαιου, εχεις σιγουρα απασχολησει δικηγορο - μπορει να τα παρει και αυτος απο την ασφαλιστικη και να σου τα στειλει στο εξωτερικο ή να σου τα δωσει (δεν ξερω βεβαια πως θα σου δωσει 50Κ σε μετρητα)

προσοχη στη μεταφορα στο εξωτερικο - το σδοε ελεγχει μεταφορες τετοιων ποσων και εαν εισαι κοκκινισμενος σε καλουν για καφεδακι

extaexta

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
51
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για τις απαντησεις

Για κάποια μικροποσα έδινα στην ασφαλιστική το iban ενός συγγενικού προσώπου που έχουμε ίδιο όνομα οπότε αφού στην κατάθεση έβγαινε το ίδιο όνομα δεν το έψαξαν...και δεν υπήρχε και θέμα φορολογικά... Το θέμα είναι όταν το ποσό θα είναι μεγάλο τι κάνουμε...

Το να με καλέσουν για καφεδάκι δεν είναι θέμα...έτσι και αλλιώς θα έχω αποδεικτικά για το που τα βρήκα... Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει η εφορία κατάσχεση σε λογαριασμό εξωτερικού... Δλδ αν θα είναι ασφαλές στο εξωτερικό η πάλι θα κινδυνεύω να τα κατασχεσουν

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
Ευχαριστώ για τις απαντησεις

Για κάποια μικροποσα έδινα στην ασφαλιστική το iban ενός συγγενικού προσώπου που έχουμε ίδιο όνομα οπότε αφού στην κατάθεση έβγαινε το ίδιο όνομα δεν το έψαξαν...και δεν υπήρχε και θέμα φορολογικά... Το θέμα είναι όταν το ποσό θα είναι μεγάλο τι κάνουμε...

Το να με καλέσουν για καφεδάκι δεν είναι θέμα...έτσι και αλλιώς θα έχω αποδεικτικά για το που τα βρήκα... Το θέμα είναι αν μπορεί να κάνει η εφορία κατάσχεση σε λογαριασμό εξωτερικού... Δλδ αν θα είναι ασφαλές στο εξωτερικό η πάλι θα κινδυνεύω να τα κατασχεσουν

κατασχεση στο εξωτερικο ειναι πολυ δυσκολο να κανουν (εχει τεραστια γραφειοκρατεια και δεν συμφερει για τετοιο ποσο) - αν εχεις και κανενα συνδικαιουχο στο λογαριασμο ειναι πρακτικα αδυνατον

αυτο που μπορουν να κανουν ομως ειναι να μπλοκαρουν την μεταφορα

nKavla

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Like
32
Πόντοι
0
    Τα λεφτά από Ουγγαρία συνηθως τα δινει η κορη μου σε καποιον υπάλληλο του Ουγγρικου προξενειου και πηγαινω στο προξενειο που είναι στο κέντρο και τα παίρνω (μιλαμε για πολυ μικρα ποσά 300-500 κάθε μήνα).

Καλά ρε αντι να δώσεις εσύ στην κόρη σου, σε πληρώνει αυτή;

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
κατάθεση σε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom