koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?
Μεταφορά απο λογαριασμό σε λογαριασμό;Αν είναι μετα τα μεσάνυχτα μέχρι το μεσημέρι Ελλάδος θα έχουν μπει,αν είναι μετα τις 14:00 θα μπουν την άλλη μέρα .μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?
μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?
καταθεσανε στον λογαριασμο του αδερφου μου καποια χρηματα σε ευρω.η καταθεση εγινε παρασκευη 11 το πρωι.αρα τα χρηματ θα φανουν σημερα βραδυ?αυριο?Λοιπόν μάλλον εννοείς έμβασμα από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που είναι σε ευρώ από χώρα της ΕΕ που συμμετέχει στο SEPA θα κάνουν περίπου μία μέρα,αν τα στείλεις πρωί.Αν είναι σε άλλο νόμισμα θα κάνουν περίπου 3 μέρες αν δεν πληρώσεις την τράπεζα για κατεπείγουσα εντολή
καταθεσανε στον λογαριασμο του αδερφου μου καποια χρηματα σε ευρω.η καταθεση εγινε παρασκευη 11 το πρωι.αρα τα χρηματ θα φανουν σημερα βραδυ?αυριο?
σε ευχαριστω φιλε μουΆυριο το πρωι θα τα έχει λαβει,το αργότερο μέχρι τις 1,οι Ελληνικές τράπεζες τον παίζουν άσχημα
σε ευχαριστω φιλε μου
H ερώτηση είναι πάρα πολύ γενική?Καταρχήν από ποιά χώρα του εξωτερικού?Εχει τεράστια διαφορά από χώρα της Ε.Ε. με χώρα εκτός Ε.Ε.μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?
H ερώτηση είναι πάρα πολύ γενική?Καταρχήν από ποιά χώρα του εξωτερικού?Εχει τεράστια διαφορά από χώρα της Ε.Ε. με χώρα εκτός Ε.Ε.
Μπορώ να απαντήσω γιά την Ρωσσία.Αν στην Ρωσσία στείλεις λεφτά από Ελλάδα μέσω λογαριασμού σε κλέβουν στην κυριολεξίααν σου στείλουν 1.500 θα έρθουν στο λογαριασμό 1388 ευρώ (από Εθνικη σε VTB Ρωσσική μέσω Φρανκφούρτης) συν ότι η τράπεζα θα σου πάρει 1% εκτός αν τα κλείσεις για 15 μέρες σε προθεσμιακό λογαριασμό επιτόκιο 0,1% το χρόνο και τα πάρεις σε 15 μέρες τότε γλυτώνεις το 1%
Να φτάσουν κάνουν 3-4 μέρες
.ίσως συμφέρει μέσω τράπεζας γιά μεγάλα ποσά (εκατομμύρια Ευρώ).
Οπότε συμφέρει να τα στέλνεις με Money gramm από Ελλάδα στην Ρωσσία τα σταλτικά είναι 18 ευρώ στα 1.000 ευρώ και 21 ευρώ στα 1.500 .Από Ελλάδα γιά να στείλεις Σερβία είναι με Money gramm 20 ευρώ στα 500 (έχω παράδειγμα γνωστού μου).Από Ουγγαρία στην Ρωσσία στα 535 ευρώ που πήρα πρόσφατα τα σταλτικά ήταν 14 ευρώ.Οπότε συμφέρει με Money gramm πιό μεγάλα ποσά.
Η Western Union είναι κλέφτες!Αν σου στείλουν στη Ρωσσία 1.000 ευρώ εσύ θα πάρεις 996 $ συν ότι θα πληρώσουν σταλτικά 80 Ευρώ
![]()
![]()
.
Στις αρχές της δεκαετίας του '90 μέσω τραπέζης κρατάγαν 20$ είτε μου έστελναν 1.500$ είτε 2.500 μετά στα τέλη της δεκαετία του '90 έγιναν 50 και μετά 80 κατι τωρα είναι πάνω από 100.
πολλές φορές κάνουμε και το άλλο μου βάζουν λεφτά στην Ελληνική καρτα (χρεωστική της εθνικής) και ψωνίζω εδώ.Δε συμφέρει να βγάλεις μετρητάτο ανωτατο οριο για καθε φορα που βγαζεις ειναι 5.000 ρουβλια (65 ευρώ) και η τράπεζα σου κρατάει 3 ευρώ συν 2 κομμίσια
τη μέρα μπορεις με την κάρτα της εθνικης να βγαλεις μεχρι 50.000 ρουβλια.Δηλαδη 10 φορές βάλε βγάλε την κάρτα
Στις αγορές δε χάνεις πάρα πολλα από την μετατροπή του νομίσματο (περίπου 3%-4%)
Τα λεφτά από Ουγγαρία συνηθως τα δινει η κορη μου σε καποιον υπάλληλο του Ουγγρικου προξενειου και πηγαινω στο προξενειο που είναι στο κέντρο και τα παίρνω (μιλαμε για πολυ μικρα ποσά 300-500 κάθε μήνα).
Ψάξε πόσα κρατάει η καθε εταιρία σταλτικών και στειλτα με την πιό συμφέρουσα.Και γράψε μας το αποτέλεσμα γιά να ξέρουμε κ'εμείς![]()
H ερώτηση είναι πάρα πολύ γενική?Καταρχήν από ποιά χώρα του εξωτερικού?Εχει τεράστια διαφορά από χώρα της Ε.Ε. με χώρα εκτός Ε.Ε.
Μπορώ να απαντήσω γιά την Ρωσσία.Αν στην Ρωσσία στείλεις λεφτά από Ελλάδα μέσω λογαριασμού σε κλέβουν στην κυριολεξία![]()
Δοκίμασε WU & moneygram αλλά μεσω της εφαρμογής ή του site και αποστολή απο κάρτα και παραλαβή στο χέρι.Αλλιώς όπως είπε πιο πάνω revolutή transferwise.H ερώτηση είναι πάρα πολύ γενική?Καταρχήν από ποιά χώρα του εξωτερικού?Εχει τεράστια διαφορά από χώρα της Ε.Ε. με χώρα εκτός Ε.Ε.
Μπορώ να απαντήσω γιά την Ρωσσία.Αν στην Ρωσσία στείλεις λεφτά από Ελλάδα μέσω λογαριασμού σε κλέβουν στην κυριολεξίααν σου στείλουν 1.500 θα έρθουν στο λογαριασμό 1388 ευρώ (από Εθνικη σε VTB Ρωσσική μέσω Φρανκφούρτης) συν ότι η τράπεζα θα σου πάρει 1% εκτός αν τα κλείσεις για 15 μέρες σε προθεσμιακό λογαριασμό επιτόκιο 0,1% το χρόνο και τα πάρεις σε 15 μέρες τότε γλυτώνεις το 1%
Οπότε συμφέρει να τα στέλνεις με Money gramm από Ελλάδα στην Ρωσσία τα σταλτικά είναι 18 ευρώ στα 1.000 ευρώ και 21 ευρώ στα 1.500 .Από Ελλάδα γιά να στείλεις Σερβία είναι με Money gramm 20 ευρώ στα 500 (έχω παράδειγμα γνωστού μου).Από Ουγγαρία στην Ρωσσία στα 535 ευρώ που πήρα πρόσφατα τα σταλτικά ήταν 14 ευρώ.Οπότε συμφέρει με Money gramm πιό μεγάλα ποσά.
Η Western Union είναι κλέφτες!Αν σου στείλουν στη Ρωσσία 1.000 ευρώ εσύ θα πάρεις 996 $ συν ότι θα πληρώσουν σταλτικά 80 Ευρώ
![]()
![]()
.
Στις αρχές της δεκαετίας του '90 μέσω τραπέζης κρατάγαν 20$ είτε μου έστελναν 1.500$ είτε 2.500 μετά στα τέλη της δεκαετία του '90 έγιναν 50 και μετά 80 κατι τωρα είναι πάνω από 100.
πολλές φορές κάνουμε και το άλλο μου βάζουν λεφτά στην Ελληνική καρτα (χρεωστική της εθνικής) και ψωνίζω εδώ.Δε συμφέρει να βγάλεις μετρητάτο ανωτατο οριο για καθε φορα που βγαζεις ειναι 5.000 ρουβλια (65 ευρώ) και η τράπεζα σου κρατάει 3 ευρώ συν 2 κομμίσια
τη μέρα μπορεις με την κάρτα της εθνικης να βγαλεις μεχρι 50.000 ρουβλια.Δηλαδη 10 φορές βάλε βγάλε την κάρτα
Στις αγορές δε χάνεις πάρα πολλα από την μετατροπή του νομίσματο (περίπου 3%-4%)
Τα λεφτά από Ουγγαρία συνηθως τα δινει η κορη μου σε καποιον υπάλληλο του Ουγγρικου προξενειου και πηγαινω στο προξενειο που είναι στο κέντρο και τα παίρνω (μιλαμε για πολυ μικρα ποσά 300-500 κάθε μήνα).
Ψάξε πόσα κρατάει η καθε εταιρία σταλτικών και στειλτα με την πιό συμφέρουσα.Και γράψε μας το αποτέλεσμα γιά να ξέρουμε κ'εμείς![]()
Είναι που είναι ρόμπα να μην είναι και ξεκούμπωτη.Μήτσε,να του λες να σου βάζουν 100 ευρώ παραπάνω για τα έξοδα,μην είσαι κορόιδο...
Είναι που είναι ρόμπα να μην είναι και ξεκούμπωτη.
Εγω δεν θελω να τον χασουμε.Είναι για την ψυχική του υγεία,την άλλη φορά τους κάναν μείωση,ζαλίστηκε δεν μπορούσε να κοιμηθεί 1 βδομάδα και τον πάτησε τρένο...αν τον χάσουμε τι θα κάνουμε;![]()
![]()
![]()
.
2-5μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?
Μήτσε,να του λες να σου βάζουν 100 ευρώ παραπάνω για τα έξοδα,μην είσαι κορόιδο...