Νέα

καταθεση απο εξωτερικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα  απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Απο γερμανια 1-2 μερες

Αν βιαζεσαι τοτε η western union ειναι αμεση

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα  απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?
Μεταφορά απο λογαριασμό σε λογαριασμό;Αν είναι μετα τα μεσάνυχτα μέχρι το μεσημέρι Ελλάδος θα έχουν μπει,αν είναι μετα τις 14:00 θα μπουν την άλλη μέρα .
Τουλάχιστον απο αγγλία έτσι γίνεται.Τα ΣΚ δεν μετράνε φυσικά.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446

Λοιπόν μάλλον εννοείς έμβασμα από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που είναι σε ευρώ από χώρα της ΕΕ που συμμετέχει στο SEPA θα κάνουν περίπου μία μέρα,αν τα στείλεις πρωί.Αν είναι σε άλλο νόμισμα θα κάνουν περίπου 3 μέρες αν δεν πληρώσεις την τράπεζα για κατεπείγουσα εντολή

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Λοιπόν μάλλον εννοείς έμβασμα από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που είναι σε ευρώ από χώρα της ΕΕ που συμμετέχει στο SEPA θα κάνουν περίπου μία μέρα,αν τα στείλεις πρωί.Αν είναι σε άλλο νόμισμα θα κάνουν περίπου 3 μέρες αν δεν πληρώσεις την τράπεζα για κατεπείγουσα εντολή
καταθεσανε στον λογαριασμο του αδερφου μου καποια χρηματα σε ευρω.η καταθεση εγινε παρασκευη 11 το πρωι.αρα τα χρηματ θα φανουν σημερα βραδυ?αυριο?

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
καταθεσανε στον λογαριασμο του αδερφου μου καποια χρηματα σε ευρω.η καταθεση εγινε παρασκευη 11 το πρωι.αρα τα χρηματ θα φανουν σημερα βραδυ?αυριο?

Άυριο το πρωι θα τα έχει λαβει,το αργότερο μέχρι τις 1,οι Ελληνικές τράπεζες τον παίζουν άσχημα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μαγκες καλημερα.ξερει κανεις αν καταθεσει καποιος χρηματα  απο εξωτερικο ποσες μερες κανουν να φανουν στο λογαριασμο?
H ερώτηση είναι πάρα πολύ γενική?Καταρχήν από ποιά χώρα του εξωτερικού?Εχει τεράστια διαφορά από χώρα της Ε.Ε. με χώρα εκτός Ε.Ε.
  Μπορώ να απαντήσω γιά την Ρωσσία.Αν στην Ρωσσία στείλεις λεφτά από Ελλάδα μέσω λογαριασμού σε κλέβουν στην κυριολεξία  :headbang:αν σου στείλουν 1.500 θα έρθουν στο λογαριασμό 1388 ευρώ (από Εθνικη σε VTB Ρωσσική μέσω Φρανκφούρτης) συν ότι η τράπεζα θα σου πάρει 1% εκτός αν τα κλείσεις για 15 μέρες  σε προθεσμιακό λογαριασμό επιτόκιο 0,1% το χρόνο και τα πάρεις σε 15 μέρες τότε γλυτώνεις το 1%  :2funny:Να φτάσουν κάνουν 3-4 μέρες :headbang:.ίσως συμφέρει μέσω τράπεζας γιά μεγάλα ποσά (εκατομμύρια Ευρώ).
  Οπότε συμφέρει να τα στέλνεις με Money gramm από Ελλάδα στην Ρωσσία τα σταλτικά είναι 18 ευρώ στα 1.000 ευρώ και 21 ευρώ στα 1.500 .Από Ελλάδα γιά να στείλεις Σερβία είναι με Money gramm 20 ευρώ στα 500 (έχω παράδειγμα γνωστού μου).Από Ουγγαρία στην Ρωσσία στα 535 ευρώ που πήρα πρόσφατα τα σταλτικά ήταν 14 ευρώ.Οπότε συμφέρει με Money gramm πιό μεγάλα ποσά.
  Η Western Union είναι κλέφτες! :headbang:Αν σου στείλουν στη Ρωσσία 1.000 ευρώ εσύ θα πάρεις 996 $ συν ότι θα πληρώσουν σταλτικά 80 Ευρώ  :headbang: :headbang: :headbang:.
  Στις αρχές της δεκαετίας του '90 μέσω τραπέζης κρατάγαν 20$ είτε μου έστελναν 1.500$ είτε 2.500 μετά στα τέλη της δεκαετία του '90 έγιναν 50 και μετά 80 κατι τωρα είναι πάνω από 100.
  πολλές φορές κάνουμε και το άλλο μου βάζουν λεφτά στην Ελληνική καρτα (χρεωστική της εθνικής) και ψωνίζω εδώ.Δε συμφέρει να βγάλεις μετρητά  :headbang: το ανωτατο οριο για καθε φορα που βγαζεις ειναι 5.000 ρουβλια (65 ευρώ) και η τράπεζα σου κρατάει 3 ευρώ συν 2 κομμίσια  :headbang:τη μέρα μπορεις με την κάρτα της εθνικης να βγαλεις μεχρι 50.000 ρουβλια.Δηλαδη 10 φορές βάλε βγάλε την κάρτα  :headbang:
    Στις αγορές δε χάνεις πάρα πολλα από την μετατροπή του νομίσματο (περίπου 3%-4%)
    Τα λεφτά από Ουγγαρία συνηθως τα δινει η κορη μου σε καποιον υπάλληλο του Ουγγρικου προξενειου και πηγαινω στο προξενειο που είναι στο κέντρο και τα παίρνω (μιλαμε για πολυ μικρα ποσά 300-500 κάθε μήνα).

Ψάξε πόσα κρατάει η καθε εταιρία σταλτικών και στειλτα με την πιό συμφέρουσα.Και γράψε μας το αποτέλεσμα γιά να ξέρουμε κ'εμείς  :)

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.096
Πόντοι
361
H ερώτηση είναι πάρα πολύ γενική?Καταρχήν από ποιά χώρα του εξωτερικού?Εχει τεράστια διαφορά από χώρα της Ε.Ε. με χώρα εκτός Ε.Ε.
  Μπορώ να απαντήσω γιά την Ρωσσία.Αν στην Ρωσσία στείλεις λεφτά από Ελλάδα μέσω λογαριασμού σε κλέβουν στην κυριολεξία  :headbang:αν σου στείλουν 1.500 θα έρθουν στο λογαριασμό 1388 ευρώ (από Εθνικη σε VTB Ρωσσική μέσω Φρανκφούρτης) συν ότι η τράπεζα θα σου πάρει 1% εκτός αν τα κλείσεις για 15 μέρες  σε προθεσμιακό λογαριασμό επιτόκιο 0,1% το χρόνο και τα πάρεις σε 15 μέρες τότε γλυτώνεις το 1%  :2funny:Να φτάσουν κάνουν 3-4 μέρες :headbang:.ίσως συμφέρει μέσω τράπεζας γιά μεγάλα ποσά (εκατομμύρια Ευρώ).
  Οπότε συμφέρει να τα στέλνεις με Money gramm από Ελλάδα στην Ρωσσία τα σταλτικά είναι 18 ευρώ στα 1.000 ευρώ και 21 ευρώ στα 1.500 .Από Ελλάδα γιά να στείλεις Σερβία είναι με Money gramm 20 ευρώ στα 500 (έχω παράδειγμα γνωστού μου).Από Ουγγαρία στην Ρωσσία στα 535 ευρώ που πήρα πρόσφατα τα σταλτικά ήταν 14 ευρώ.Οπότε συμφέρει με Money gramm πιό μεγάλα ποσά.
  Η Western Union είναι κλέφτες! :headbang:Αν σου στείλουν στη Ρωσσία 1.000 ευρώ εσύ θα πάρεις 996 $ συν ότι θα πληρώσουν σταλτικά 80 Ευρώ  :headbang: :headbang: :headbang:.
  Στις αρχές της δεκαετίας του '90 μέσω τραπέζης κρατάγαν 20$ είτε μου έστελναν 1.500$ είτε 2.500 μετά στα τέλη της δεκαετία του '90 έγιναν 50 και μετά 80 κατι τωρα είναι πάνω από 100.
  πολλές φορές κάνουμε και το άλλο μου βάζουν λεφτά στην Ελληνική καρτα (χρεωστική της εθνικής) και ψωνίζω εδώ.Δε συμφέρει να βγάλεις μετρητά  :headbang: το ανωτατο οριο για καθε φορα που βγαζεις ειναι 5.000 ρουβλια (65 ευρώ) και η τράπεζα σου κρατάει 3 ευρώ συν 2 κομμίσια  :headbang:τη μέρα μπορεις με την κάρτα της εθνικης να βγαλεις μεχρι 50.000 ρουβλια.Δηλαδη 10 φορές βάλε βγάλε την κάρτα  :headbang:
    Στις αγορές δε χάνεις πάρα πολλα από την μετατροπή του νομίσματο (περίπου 3%-4%)
    Τα λεφτά από Ουγγαρία συνηθως τα δινει η κορη μου σε καποιον υπάλληλο του Ουγγρικου προξενειου και πηγαινω στο προξενειο που είναι στο κέντρο και τα παίρνω (μιλαμε για πολυ μικρα ποσά 300-500 κάθε μήνα).

Ψάξε πόσα κρατάει η καθε εταιρία σταλτικών και στειλτα με την πιό συμφέρουσα.Και γράψε μας το αποτέλεσμα γιά να ξέρουμε κ'εμείς  :)

Για αυτό κάνεις μια Revolut και ξένοιασες !

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.501
Πόντοι
1.446
  Μπορώ να απαντήσω γιά την Ρωσσία.Αν στην Ρωσσία στείλεις λεφτά από Ελλάδα μέσω λογαριασμού σε κλέβουν στην κυριολεξία  :headbang:

Μήτσο ο τύπος λέει ότι έστειλαν λεφτά από το εξωτερικό σε Ελλάδα και λογικά από χώρα της ΕΕ. Άμα θές πάντως φτηνή υπηρεσία για μεταφορές χρημάτων δοκίμασε το Transferwise

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
  Μπορώ να απαντήσω γιά την Ρωσσία.Αν στην Ρωσσία στείλεις λεφτά από Ελλάδα μέσω λογαριασμού σε κλέβουν στην κυριολεξία  :headbang:αν σου στείλουν 1.500 θα έρθουν στο λογαριασμό 1388 ευρώ (από Εθνικη σε VTB Ρωσσική μέσω Φρανκφούρτης) συν ότι η τράπεζα θα σου πάρει 1% εκτός αν τα κλείσεις για 15 μέρες  σε προθεσμιακό λογαριασμό επιτόκιο 0,1% το χρόνο και τα πάρεις σε 15 μέρες τότε γλυτώνεις το 1%  :2funny:Να φτάσουν κάνουν 3-4 μέρες :headbang:.ίσως συμφέρει μέσω τράπεζας γιά μεγάλα ποσά (εκατομμύρια Ευρώ).
  Η Western Union είναι κλέφτες! :headbang:Αν σου στείλουν στη Ρωσσία 1.000 ευρώ εσύ θα πάρεις 996 $ συν ότι θα πληρώσουν σταλτικά 80 Ευρώ  :headbang: :headbang: :headbang:.
  πολλές φορές κάνουμε και το άλλο μου βάζουν λεφτά στην Ελληνική καρτα (χρεωστική της εθνικής) και ψωνίζω εδώ.Δε συμφέρει να βγάλεις μετρητά  :headbang: το ανωτατο οριο για καθε φορα που βγαζεις ειναι 5.000 ρουβλια (65 ευρώ) και η τράπεζα σου κρατάει 3 ευρώ συν 2 κομμίσια  :headbang:τη μέρα μπορεις με την κάρτα της εθνικης να βγαλεις μεχρι 50.000 ρουβλια.Δηλαδη 10 φορές βάλε βγάλε την κάρτα  :headbang:

Ψάξε πόσα κρατάει η καθε εταιρία σταλτικών και στειλτα με την πιό συμφέρουσα.Και γράψε μας το αποτέλεσμα γιά να ξέρουμε κ'εμείς  :)
Δοκίμασε WU & moneygram αλλά μεσω της εφαρμογής ή του site και αποστολή απο κάρτα  και παραλαβή στο χέρι.Αλλιώς όπως είπε πιο πάνω revolutή  transferwise.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Μήτσε,να του λες να σου βάζουν 100 ευρώ παραπάνω για τα έξοδα,μην είσαι κορόιδο...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Είναι που είναι ρόμπα να μην είναι και ξεκούμπωτη.

Είναι για την ψυχική του υγεία,την άλλη φορά τους κάναν μείωση,ζαλίστηκε δεν μπορούσε να κοιμηθεί 1 βδομάδα και τον πάτησε τρένο...αν τον χάσουμε τι θα κάνουμε; :think:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Είναι για την ψυχική του υγεία,την άλλη φορά τους κάναν μείωση,ζαλίστηκε δεν μπορούσε να κοιμηθεί 1 βδομάδα και τον πάτησε τρένο...αν τον χάσουμε τι θα κάνουμε; :think:
Εγω δεν θελω να τον χασουμε.

Διασκεδαζω τόσο πολυ ...ειναι ο διασκεδαστης του σαιτ

Στην αναγκη του πληρωνω καιτα "σταλτικά"

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
ΕΕ 1 ή 2 ημέρες
Οι λοιπές εξαρτάται από τον αποστολέα

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436

Unistream φθηνότερη των WU και MG
Ελλάδα προς Ρωσία σου παίρνει 1 γιούρι για κάθε 100 γιουρια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Μήτσε,να του λες να σου βάζουν 100 ευρώ παραπάνω για τα έξοδα,μην είσαι κορόιδο...

Καλορίζικο το πρασίνισμα κλώνε, άντε και κόκκινο !

Θα μας βάλεις κανά κοντέηνερ με 100ρικα ;;;

Με φώτοσοπ τα φτιάχνεις ή ξέρεις και γκιμπ ρε μπαγάσα ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom