Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Συγκλονιστικό
Προσωπικά αν ήμουν πλημμύροπαθων αν έχω χάσει το σπίτι μου,και το μαντρί μου ,αν έχω χάσει τη γυναίκα κ το παιδί λογω της πολιτικής αδιαφορίας την τοπικής και κεντρικής εξουσίας τόσα χρόνια να κάνουν αντιπλημμυρικά έργα καθώς κ κανένας πουστης εισαγγελέας να δει πού πήγαν τα χρήματα ,,,θα έπαιρνα πιστόλι και θα σκοτώνω .....επειδή ξέρω ότι με τη ψήφο μου δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα αλλά ούτε κ δικαιοσύνη υπάρχει άρα η μοναδική εξιλέωση η σφαίρα στο κεφάλι του κάθε υπεύθυνοι πολιτικού από πρωθυπουργό περιφέρειαρχη έως κ τοπικό εισαγγελέα ..

Ευτυχώς σύντομα θα φύγω από Ελλάδα μονιμα κ είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτο
:hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.956
Πόντοι
19.795
Συγκλονιστικό
Προσωπικά αν ήμουν πλημμύροπαθων αν έχω χάσει το σπίτι μου,και το μαντρί μου ,αν έχω χάσει τη γυναίκα κ το παιδί λογω της πολιτικής αδιαφορίας την τοπικής και κεντρικής εξουσίας τόσα χρόνια να κάνουν αντιπλημμυρικά έργα καθώς κ κανένας πουστης εισαγγελέας να δει πού πήγαν τα χρήματα ,,,θα έπαιρνα πιστόλι και θα σκοτώνω .....επειδή ξέρω ότι με τη ψήφο μου δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα αλλά ούτε κ δικαιοσύνη υπάρχει άρα η μοναδική εξιλέωση η σφαίρα στο κεφάλι του κάθε υπεύθυνοι πολιτικού από πρωθυπουργό περιφέρειαρχη έως κ τοπικό εισαγγελέα ..

Γιατι; Ποτε εισουν στην Ελλαδα;:confused::think:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.135
Πόντοι
10.411

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.063
Πόντοι
5.506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Συγκλονιστικό

Μην σε χάσουμε έστω από εδώ...ερωτικός μετανάστης θα γίνεις η οικονομικός;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.886
Πόντοι
3.715
που είναι οι γαμημένες ευασθητοποιημένες ΜΚΟ ;;;
που είναι και τα φουγαροκέφαλα κλιμάκια αρωγής της Εκκλησίας Α.Ε. ;;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Γιατί δεν έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος;
Μήπως επειδή δεν επλήγησαν λάθρο;Ήρεμα το λέω...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Και θα τον ξαναψηφισεις υποθετω σε ενα μηνα
Τουλαχιστον εχουμε νικητη για τον mr malaka του bou απο τώρα. Κατι ειναι κι αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί δεν έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος;
Μήπως επειδή δεν επλήγησαν λάθρο;Ήρεμα το λέω...
Γιατι ο αριθμος νεκρων θα ναι πολυ μεγαλος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Τουλαχιστον εχουμε νικητη για τον mr malaka του bou απο τώρα. Κατι ειναι κι αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι ο αριθμος νεκρων θα ναι πολυ μεγαλος.
Ναι αλλά κηρυξαν εθνικό πένθος με την βάρκα που βούλιαξε στα ανοιχτά της Πελοποννήσου πλήρης λάθρο....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.783
Πόντοι
2.356
Ενός κακού......

Στον εφιάλτη που ζει η Θεσσαλία και όσα πρέπει να γίνουν την επόμενη ημέρα μίλησε ο διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας, τονίζοντας ότι το ενδεχόμενο επαγόμενης σεισμικότητας είναι ένα αντικείμενο το οποίο παρακολουθούν οι ειδικοί.
Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “News Room” και στους Χρήστο Παγώνη και Εύα Περώνα, τόνισε:
"Έχουν δημιουργηθεί δύο τεράστιες λίμνες στην κεντρική Ελλάδα. Λίμνες 74 τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι το νερό που απεικονίζεται από δορυφόρο, οπότε έχει αλλάξει η γεωμορφολογία της περιοχής. Σαν σεισμολόγος μπορώ να σας πω ότι η στατική επάρκεια των κτιρίων που είναι βυθισμένα στο νερό είναι το ανησυχητικό. Είναι κάτι που πρέπει να ασχοληθεί η πολιτεία άμεσα, διότι αυτά τα σπίτια, τα περισσότερα έχουν καταστραφεί. Δεν μπορούν να κατοικηθούν ξανά λόγω της στατικής επάρκειας” τόνισε.

v1273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
996
Πόντοι
361
Η Θεσσαλία αυτό που έχει συμβεί ούτε σε πέντε χρόνια δεν γίνεται να επανέλθει
Πραγματικά κατάστροφη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Αυτη η ρεβη που λετε, μονο προσωπο εχει, γτ απο σωμα, κοντοχοντρη ειναι ...
Η λιολιου πολυ καλυτερη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.526
Πόντοι
22.266

Stories