You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
sisiliano1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2015
- Like
- 1.226
- Πόντοι
- 206
Εχουν ακουστει πολλα νουμερα,απιθανο τα γεροντια να προλαβαν να φυγουν ειδικα νυχτα.Τωρα αν παιζει μαγειρεμα τους εχω ικανους για ολαφιλος μου στον παλαμα μου λεει οτι εχουνε ηδη 35 νεκρους καταγεγραμμενους,
να δουμε τι νουμερο θα μας πουνε στο τελος τα βοθροκαναλα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Κάτσε του χρόνου να αρχίσουν να σκάνε και οι αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς και θα είμαστε όλοι απλες...βέβαια θα τα τρώμε σε ψωμί και πανάκριβα τρόφιμα λόγω κακοκαιρίας και λοιπων ελληνικών φαινομένων και οχι σε γουστα...αλλά θα είμαστε με πιο γεμάτες τσέπες.δε ξέρω για εσένα εγώ αισθάνομαι ήδη πλουσιότερος και πιο ευρωπαίος πολίτης ρε παιδί μου
είναι αλλιώς με την επενδυτική βαθμίδα τώρα δεν πειράζει ας φτάσει και 8 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
θα γίνει αύξηση υποχρεωτικά γιατί αν δεν γίνει θα πεθάνετε στην ψάθα μέσα στο κρύο με ένα σακουλάκι πασατέμπο δίπλα σας.Κάτσε του χρόνου να αρχίσουν να σκάνε και οι αυξήσεις σε συντάξεις και μισθούς και θα είμαστε όλοι απλες...βέβαια θα τα τρώμε σε ψωμί και πανάκριβα τρόφιμα λόγω κακοκαιρίας και λοιπων ελληνικών φαινομένων και οχι σε γουστα...αλλά θα είμαστε με πιο γεμάτες τσέπες.
Ελλάδα 2 - 0 Έλληνες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Θα πίνουμε από ένα μπουκάλι βότκα η ουίσκυ και θα κατουράμε μέσα στο ρεζερβουάρ η την δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης...κάτι θα υπάρχει με θερμίδες που θα βοηθάει.δε ξέρω για εσένα εγώ αισθάνομαι ήδη πλουσιότερος και πιο ευρωπαίος πολίτης ρε παιδί μου
είναι αλλιώς με την επενδυτική βαθμίδα τώρα δεν πειράζει ας φτάσει και 8 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο ιδ.τομεας ήδη πήρε,σειρά έχουν συντάξεις και Δημόσιο.ποις το λεει αυτο για τις αυξησεις?σε μισθους τον ιδιωτικο τομεα με τιποτα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Δεν νομίζω...όλοι θα πεθάνουμε αλλά με ένα σακουλάκι πατατάκια με γεύση αιδοίου ...είπαμε...θα πεθαινουμε πλούσιοι πχιαθα γίνει αύξηση υποχρεωτικά γιατί αν δεν γίνει θα πεθάνετε στην ψάθα μέσα στο κρύο με ένα σακουλάκι πασατέμπο δίπλα σας.
Ελλάδα 2 - 0 Έλληνες
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.143
- Πόντοι
- 9.297
Ο Κυριάκος τα είπε αυτά ήδη από την περσινή Δ.Ε.Θ.ποις το λεει αυτο για τις αυξησεις?σε μισθους τον ιδιωτικο τομεα με τιποτα
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.731
- Πόντοι
- 18.496
θα δουμε τι νουμερα θα βγαλει ο κουλης κ μετα θα κανουμε ενα τηλεφωνο πανω να μας πουνε αν ισχυει...Εχουν ακουστει πολλα νουμερα,απιθανο τα γεροντια να προλαβαν να φυγουν ειδικα νυχτα.Τωρα αν παιζει μαγειρεμα τους εχω ικανους για ολα
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
Δεν νομιζω να φτάσουμε τους Ινδους.. .. Στείλαν φωτογραφίες από την Σελήνη.....Έχουμε γίνει Ινδία δεν υπάρχει καμία σωτηρία
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Αντε με το καλο να ανοιξουν γιατι μας εχεις βγαλει τα ματια.Οπως ο αλλος ο βλαροκ εχθες μ ελεγε δευτερα ανοιγουν τα σχολια κ θα πάψω ν ασχολουμε με την κυβερνηση,ενω δόθηκε η 18η προς το παρον
Κλασικός νεοδημοκράτης!Αντε με το καλο να ανοιξουν γιατι μας εχεις βγαλει τα ματια.
Σου χάλασα την αισθητική ρε κοπρόσκυλο;
Συγνωμη ταπεινά σου ζητω!
Ο γαλάζιος περιφερειάρχης που τα γνωστα κομματοσκυλα βλαροκ και Αλεξ πιστευουν θα ξαναβγεί μιας που ηδη θήτευσε 12 συνεχόμενα χρονια,την κυριακη βραδυ με την κακοκαιρία προ των πυλών :
Σε καταγγελια που ειδα λιγο πριν σε λαιβ εκπομπη,απαντησε
-ναι γιατι να μην πηγαινα
-γιατι ολοι ειμασταν σε επιφυλακή μετα την ενημερωση για την επερχόμενη κακοκαιρια
-ειναι ομως ενα γεγονος ωραιο
Τάδε εφη,ΝΔ
-γιατι ολοι ειμασταν σε επιφυλακή μετα την ενημερωση για την επερχόμενη κακοκαιρια
Τάδε εφη,ΝΔ
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.124
- Πόντοι
- 6.256
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
Κλασσικος κατσαπλιας, αγραμματος και ψαχνει τα ψιχουλα να βρει κατι να γκρινιαζει.Ο γαλάζιος περιφερειάρχης που τα γνωστα κομματοσκυλα βλαροκ και Αλεξ πιστευουν θα ξαναβγεί μιας που ηδη θήτευσε 12 συνεχόμενα χρονια,την κυριακη βραδυ με την κακοκαιρία προ των πυλών :
Τάδε εφη,ΝΔ
Οταν ΔΕΝ πηγαινουν:
ΑΙΣΧΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ κλπ κλπ
Οταν πηγαινουν:
ΑΙΣΧΟΣ, ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ….. κλπ κλπ
Και στις δυο περιπτωσεις ο γκρινιαζων ειναι κερδισμενος (στο αρρωστο μυαλο του).
Αυτα ισχυουν ανεξαρτητως κυβερνησης και πρωθυπουργου, ειναι υπερκομματικα.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.769
- Πόντοι
- 2.306
ευλαμπια δινει ρεστα με ρεπορταζ επι του π..αιδοιου.
εντυπωσιακοτατη, προσπαθει να ανακουφίσει τον πονο των πληγεντων. Δεν την ειχα για τοσο ψηλη οσο φαινεται.
νομιζω πρεπει να ειναι κορυφαια στην ανακουφιση.
εντυπωσιακοτατη, προσπαθει να ανακουφίσει τον πονο των πληγεντων. Δεν την ειχα για τοσο ψηλη οσο φαινεται.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.124
- Πόντοι
- 6.256
Σπευδω openευλαμπια δινει ρεστα με ρεπορταζ επι του π..αιδοιου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι να μην παει δηλαδη? Πολυ καλά ειπε.Ο γαλάζιος περιφερειάρχης που τα γνωστα κομματοσκυλα βλαροκ και Αλεξ πιστευουν θα ξαναβγεί μιας που ηδη θήτευσε 12 συνεχόμενα χρονια,την κυριακη βραδυ με την κακοκαιρία προ των πυλών :
Τάδε εφη,ΝΔ
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.124
- Πόντοι
- 6.256
Αναμενουμε αυξησεις στα καρτελ των σ μαρκετ,
Πχ πρεπει να αυξηθουν 10% αλλα επειδη ειμαστε κουλισταν θα αυξηθουν 30% .
Αδωνης τσιρκο θα τσιριζει χωρις λογο
Πχ πρεπει να αυξηθουν 10% αλλα επειδη ειμαστε κουλισταν θα αυξηθουν 30% .
Αδωνης τσιρκο θα τσιριζει χωρις λογο
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.124
- Πόντοι
- 6.256
Εχουμε τις εφτα πληγες του κουλοφαραώ εχουμε και σενα,Γιατι να μην παει δηλαδη? Πολυ καλά ειπε.
Τι αλλο πια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 11K