alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Θυμισε μου τι ψηφισεςΕχουμε τις εφτα πληγες του κουλοφαραώ εχουμε και σενα,
Τι αλλο πια
Θυμισε μου τι ψηφισεςΕχουμε τις εφτα πληγες του κουλοφαραώ εχουμε και σενα,
Τι αλλο πια
Στενοχωρημενα τα ναυαγια εδω μεσα επειδη δεν μπορουν να χρεωσουν στον Κουλη και το σεισμο στο ΜαροκοΣτενοχωρημενοι οι γκεμπελισκοι του κουλη γιατι ο σεισμος στο μαροκο δεν οφειλεται στην κλιματικη αλλαγη στην απλη αναλογικη και δε φταιει ο Πούτιν
Άριστο ΑγοραστόΘυμισε μου τι ψηφισες
Και θα τον ξαναψηφισεις υποθετω σε ενα μηναΆριστο Αγοραστό
Πλάκα πλάκα να τσεκαρουμε μήπως είχε περάσει από κει πρόσφατα; Ήρεμα το λεωΣτενοχωρημενα τα ναυαγια εδω μεσα επειδη δεν μπορουν να χρεωσουν στον Κουλη και το σεισμο στο Μαροκο
Αυτό που δεν θες να καταλάβεις ή να παραδεχθείς είναι ότι δεν χρεώνουμε στην Κυβέρνηση (και στον Κούλη μόνο σαν 15χρονα) την βροχή αλλάΣτενοχωρημενα τα ναυαγια εδω μεσα επειδη δεν μπορουν να χρεωσουν στον Κουλη και το σεισμο στο Μαροκο
Άρρωστο κομματόσκυλο!Γιατι να μην παει δηλαδη? Πολυ καλά ειπε.
Πολύ καλά έκανε και πήγε.Γιατι να μην παει δηλαδη? Πολυ καλά ειπε.
Δεν σε αναφερουμε επειδή είσαι αξιολογος..επειδή είσαι θλιβερό μαλακας σε θυμόμαστε ανεξίτηλα.Μην κολακεύεσαιΣυγνωμη που δεν επικροτω τραμπουκισμους.
Ασφαλως κατανοω οτι οποιος βρισκεται σε μια ασχημη κατασταση δεν σκεφτεται ψυχραιμα και μπορει να ενεργησει ετσι.
Επισης δεν αντιλαμβανομαι γιατι πρεπει να αναφερομαι απο αλλους καθε δυο ποσταρισματα. Μεγαλη μου τιμη να με εχετε στο μυαλο σας ολοι συνεχεια, ακομη και οταν λειπω, αλλά καπου ξεπεραστε το.
Δεν σε αναφερουμε επειδή είσαι αξιολογος..επειδή είσαι θλιβερό μαλακας σε θυμόμαστε ανεξίτηλα.Μην κολακεύεσαι
ΣυγκλονιστικόΘα βαλει κανεις το βιντεο που πηρε ο αλλος στην ΕΡΤ και τους εκανε μπουρδελο ;;
Το εχει αυτος το τρομπας
Δεν σε αναφερουμε επειδή είσαι αξιολογος..επειδή είσαι θλιβερό μαλακας σε θυμόμαστε ανεξίτηλα.Μην κολακεύεσαι