Νέα

Καταστροφικές πλημμύρες - Πρωτόγνωρες εικόνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.122
Πόντοι
6.256
Στενοχωρημενοι οι γκεμπελισκοι του κουλη γιατι ο σεισμος στο μαροκο δεν οφειλεται στην κλιματικη αλλαγη στην απλη αναλογικη και δε φταιει ο Πούτιν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στενοχωρημενοι οι γκεμπελισκοι του κουλη γιατι ο σεισμος στο μαροκο δεν οφειλεται στην κλιματικη αλλαγη στην απλη αναλογικη και δε φταιει ο Πούτιν
Στενοχωρημενα τα ναυαγια εδω μεσα επειδη δεν μπορουν να χρεωσουν στον Κουλη και το σεισμο στο Μαροκο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Στενοχωρημενα τα ναυαγια εδω μεσα επειδη δεν μπορουν να χρεωσουν στον Κουλη και το σεισμο στο Μαροκο
Πλάκα πλάκα να τσεκαρουμε μήπως είχε περάσει από κει πρόσφατα;:confused: Ήρεμα το λεω

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Αυτό που δεν θες να καταλάβεις ή να παραδεχθείς είναι ότι δεν χρεώνουμε στην Κυβέρνηση (και στον Κούλη μόνο σαν 15χρονα) την βροχή αλλά

την προετοιμασία και την αντίδραση που είχε.

Δεν έκαναν έργα, δεν ενημέρωσαν κανέναν, δεν εκκένωσαν κανέναν, δεν έστειλαν σχεδόν καμία βοήθεια.

Σε βολεύει να πιστεύει ο άλλος ότι φταίει ο Μητσοτάκης που έβρεξε αλλά δεν είναι όλοι μπετά δυστυχώς.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.408
Πόντοι
1.056
Γιατι να μην παει δηλαδη? Πολυ καλά ειπε.
Άρρωστο κομματόσκυλο!

Καμμια εντυπωση.Πρωτη φορα μου ξανασυμβαινει να συναντώ ενα.

Σκαψε ενα λαγούμι καλού κακού.Θα καταλαβεις σε λιγο καιρο τι εννοω.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.408
Πόντοι
1.056
Παιδες,τα πλανα ειναι απο την πολη της Λαρισας.Οχι το κεντρο της,αλλα της συνοικίες που συνορεύουν μ αυτο.Υστερα οι γνωστοι υπέρμαχοι του Κουλη ας αναλογιστούν τι θα ξεστομίσουν.

Δεν ειναι η ωρα της δίκης της ΝΔ κ του Κουλη.Οταν ολα τελειώσουν θα φανε πολυ πουτσα οσοι ειναι ανάλγητοι Νεοδημοκράτες!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.012
Πόντοι
5.506
τον παλιοπουστη τον μουλο....τους γαμησε τους ανθρωπους στο μαροκο....

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.731
Πόντοι
18.496
που ζουμε ρε μαγκες?
χουντα τελειως να πουμε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Θα βαλει κανεις το βιντεο που πηρε ο αλλος στην ΕΡΤ και τους εκανε μπουρδελο ;;

Το εχει αυτος το τρομπας

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.408
Πόντοι
1.056

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Συγνωμη που δεν επικροτω τραμπουκισμους.
Ασφαλως κατανοω οτι οποιος βρισκεται σε μια ασχημη κατασταση δεν σκεφτεται ψυχραιμα και μπορει να ενεργησει ετσι.
Επισης δεν αντιλαμβανομαι γιατι πρεπει να αναφερομαι απο αλλους καθε δυο ποσταρισματα. Μεγαλη μου τιμη να με εχετε στο μυαλο σας ολοι συνεχεια, ακομη και οταν λειπω, αλλά καπου ξεπεραστε το.
Δεν σε αναφερουμε επειδή είσαι αξιολογος..επειδή είσαι θλιβερό μαλακας σε θυμόμαστε ανεξίτηλα.Μην κολακεύεσαι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.398
Πόντοι
22.266
Θα βαλει κανεις το βιντεο που πηρε ο αλλος στην ΕΡΤ και τους εκανε μπουρδελο ;;

Το εχει αυτος το τρομπας

Συγκλονιστικό
Προσωπικά αν ήμουν πλημμύροπαθων αν έχω χάσει το σπίτι μου,και το μαντρί μου ,αν έχω χάσει τη γυναίκα κ το παιδί λογω της πολιτικής αδιαφορίας την τοπικής και κεντρικής εξουσίας τόσα χρόνια να κάνουν αντιπλημμυρικά έργα καθώς κ κανένας πουστης εισαγγελέας να δει πού πήγαν τα χρήματα ,,,θα έπαιρνα πιστόλι και θα σκοτώνω .....επειδή ξέρω ότι με τη ψήφο μου δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα αλλά ούτε κ δικαιοσύνη υπάρχει άρα η μοναδική εξιλέωση η σφαίρα στο κεφάλι του κάθε υπεύθυνοι πολιτικού από πρωθυπουργό περιφέρειαρχη έως κ τοπικό εισαγγελέα ..

Ευτυχώς σύντομα θα φύγω από Ελλάδα μονιμα κ είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom