Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Καλός στο να γαμάει την Μπαλατσινού, ίσως.Θα πεθάνει και δεν θα έχει βρει ακόμα αν υπάρχει κάτι που να είναι καλός.
Αλλά κι εκεί τελευταίος μπήκε.
Καλός στο να γαμάει την Μπαλατσινού, ίσως.Θα πεθάνει και δεν θα έχει βρει ακόμα αν υπάρχει κάτι που να είναι καλός.
Μίλησε το επίπεδο "μπαίνω να δω το προφίλ του και να βρω κατι για να του την πω"τωρα τι ηλιθιοτητα ειναι αυτη? τι Αννουλα και μλκιες λες για κεντηματα. αν τα σκεφτηκες αυτα και σου φανηκαν εξυπνη απαντηση η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. και πολυ ασχοληθηκα μαζι σου, επιπεδο σκεψης 0
Μίλησε το επίπεδο "μπαίνω να δω το προφίλ του και να βρω κατι για να του την πω"
Τραβα στο καφενείο σου ρε θείο
Ξεπροβάλουν σιγά σιγά σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχήΕχουμε έλευση κλωνομπραβοκούληδων;
Βασικα να μην κατηγορουμε κανεναν.Ακομα και για βασικα εργα,καθαρισμους φρεατιων,συντηρηση δρομων,κοψιμο κλαδιων που βρισκονται κοντα σε καλωδια της Δεη.
Να το κοιτάξετε αυτό σε κάνα γιατρό, επειδή το μυαλό σας είναι σαν 70χρονου με αρχές άνοιας.40 χρονων δεν ειμαι θειος βλακα
Τύπε, από τα μπασίματα και τα τρίποντα στην Ιατρική Αθηνών και τελικά επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, ένα τσιγάρο δρόμος.Εκει βλεπω τον Κικιλια να εξασκειται στο σουτ. Και μονο. Φανατικος μπασκετικος εγω, τον γνωρισα. Επαιζε μπασκετ τοτε ακομα. Καποια στιγμη μου ερχεται η μπαλα απο αστοχο σουτ, και μου απευθυνεται ο Κικιλιας <Δωσε.> θελοντας να τον τροφοδοτησω ωστε να σουταρει. Ειχε παει για προπονηση στο σουτ (γνωστος τουβλαδορος). Εγω εκει δεν του δινω πασα που περιμενε αλλα σουταρω λεγοντας του <Τωρα δεν ειναι ωρα για προπονηση. Εδω ηρθαμε για να παιξουμε κι εμεις.> Ο Κικιλιας παιρνει μια εκφραση απογοητευσης, αλλα δεν μου ειπε το παραμικρο. Ευγενης.
Ειχα γραψει πριν για διαχείριση υδάτων,...το λοιπον μαγκες εχω βαρεθει να διαβαζω αναλυσεις του κωλου απο γουαναμπι αναλυτες-ξερολες! Να αναφερουν για αντιπλημμυρικα, για ποσοστα βροχης, για καταστροφη που δεν μπορουσε κανεις να αποφυγει κτλ-κτλ χωρις να εχουν ιδεα απο αντιπλημμυρικα κ γενικως απο δημοσια εργα! Παμε αλλη μια μπας κ καταλαβουν (τουλαχιστον οι υπολοιποι που διαβαζουν γιατι οι ξερολες θα βρουν κατι αλλο παλι να παπαγαλισουν, δες κλιματικη αλλαγη κτλ).
Εαν γινονταν αντιπλημμυρικα εργα, καταλληλα για το αναγλυφο της Θεσσαλιας, ενα αναγλυφο πεδινο, πρωην βαλτοι σε μεγαλη εκτσαη, με χιλιαδες χλμ τεχνητα ή φυσικα αρδευτικα καναλια, με ποταμους κ παραποταμους που την διατρεχουν απο το δυτικο ακρο (Πινδος) εως το ανατολικο της ακρο που εκβαλουν στην θαλασσα, θα αποφευγανε την καταστροφη. Και αυτο γτ με το καθε αντιπλημμυρικο εργο γινονται συγχρονως και πολλα παραλληλα συνοδα εργα που το υποστηριζουν κ το συμπληρωνουν! Τωρα εαν γινει κατακλυσμος (οπως εγινε) τα εργα θα διαχειριστουν τον κυριο ογκο, τα συνοδα θα λειτουργουσαν ως βαλβιδα ασφαλειας και τελος ναι, μπορει να γινοταν μια μικρης εκτασης πλημμυρα της ταξης των 100-200 χιλιοστων αλλα θα ηταν διαχειρισιμη και οχι η καταστροφη που ειδαμε με απωλεια ζωων, χωρια που εξαφανιστηκαν απο τον χαρτη, εκκατομμυρια ζημιες σε ζωικο και φυτικο κεφαλαιο κτλ-κτλ.
Τελικα ειχαν γινει αυτα τα απαραιτητα εργα, τα οποια ειχαν επισημανθει με ωριμες μελετες απο επιμελητηρια, πανεπιστημια κτλ? Οχι (ή γινανε αποσπασματικα χωρις συναφεια και χωρις σχεδιασμο)! Τα χρηματα δοθηκαν βεβαια, αρκετες εκατονταδες εκατομμυρια σε βαθος 30ετιας απο τα Μ.Ο.Π., ΚΠΣ και ΕΣΠΑ, μερικες εκατονταδες εκατομμυρια μολις το 2019, αλλα τοσα μετα την καταστροφη του Ιανου. Αρα μιλαμε για κακο σχεδιασμο, μιζες, σπαταλη και εξυπηρετηση ημετερων, δλδ για κατ'εξακολουθηση πολιτικο (κ υπηρεσιακο εγκλημα)!
Οσον αφορα τη οποια κλιματικη αλλαγη και την ανθρωπινως δυνατη αντιμετωπιση, σαφως και μπορουσαμε να το διαχειριστουμε! Δυο αιωνες πριν οι βορειοευρωπαιοι φτιαχναν πλευσιμα καναλια κ ποταμια με τα αλογα για την μεταφορα πρωτων υλων κ εμπορευματων , οπως επισης εδω κ αιωνες η Ολλανδια κ οι κατω χωρες βρισκονται κατω απο το επιπεδο της θαλασσας αλλα με αντιστοιχα εργα προστατευονται! Η τεχνολογια, η τεχνογνωσια και τα χρηματα για να θωρακισουμε την Θεσσαλια υπηρχαν!
That's it πρεπει να το καταλαβαιτε επιτελους, ειναι πολιτικη αλητεια και συνεχομενο εγλημα!!!
Σαν τις μύγες στα σκατάΞεπροβάλουν σιγά σιγά σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή
Δεν γνωρίζω, όμως διάβασα μόλις τώρα αυτό.Η τεχνολογια, η τεχνογνωσια και τα χρηματα για να θωρακισουμε την Θεσσαλια υπηρχαν!
That's it πρεπει να το καταλαβαιτε επιτελους, ειναι πολιτικη αλητεια και συνεχομενο εγλημα!!!
Χασαμε και τον Πατουλη τον νυν Περιφερειαρχη Αττικης. Ενταξει, δεν ειχε σοβαρα προβληματα η Αττικη, αλλα επικοινωνιακα ο Πατουλης η καλυτερη του θα ηταν. Μπροστα για δημοσιοτητα. Τωρα εξαφανισμενος, επειδη του φαγανε τελευταια στιγμη τη θεση. Αλλα κουβεντα δεν ειπε. Ποιος ξερει τι θεση του ταξανε να τον βολεψουν κι αυτον μετα.Τύπε, από τα μπασίματα και τα τρίποντα στην Ιατρική Αθηνών και τελικά επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, ένα τσιγάρο δρόμος.
Μιλάμε για τη χώρα που είχε Υπουργό Εθνικής Αμύνης κάποιον ο οποίος δεν είχε πάει φαντάρος και Υπουργό Μεταφορών ο οποίος κυκλοφορούσε κάποια στιγμή με πλαστές πινακίδες.
Πάλι καλά που δεν έχουμε κροκόδειλους εδώ....Βάλε και έναν τοπικό Περιφερειάρχη που δηλωνε πανέτοιμος λίγες ώρες πριν πέσει η πρώτη στάλα. Ο οποίος παρότι η Περιφέρειά του μετατρέπεται σε Ορλεάνη, Μπατόν Ρουζ και Λουιζιάνα είναι άφαντος.
Και για το τι γίνεται μαθαίνουμε από την κυρία Ντίνα, την κυρία Φανή και την κυρία Νίτσα που την ειδε Κοσιωνη πάνω στην ταράτσα του πλημμυρισμένου σπιτιού της
40 χρονων δεν ειμαι θειος βλακα
Ο τύπος είναι ένα forum από μόνος του. Δεν κάνω πλάκα.Χασαμε και τον Πατουλη τον νυν Περιφερειαρχη Αττικης. Ενταξει, δεν ειχε σοβαρα προβληματα η Αττικη, αλλα επικοινωνιακα ο Πατουλης η καλυτερη του θα ηταν. Μπροστα για δημοσιοτητα. Τωρα εξαφανισμενος, επειδη του φαγανε τελευταια στιγμη τη θεση. Αλλα κουβεντα δεν ειπε. Ποιος ξερει τι θεση του ταξανε να τον βολεψουν κι αυτον μετα.