goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.268
- Πόντοι
- 456
Έχουμε νεα για τον αριθμό νεκρών? Κάπου διάβασα ότι είναι σίγουρα πάνω απο 30
Ενω εσύ τύπε μου ξεχειλιζεις νοημοσύνη. Καλά που υπάρχετε κ σεις.καμια εκπληξη η απουσια επιχειρηματων στο μπου να οδηγει σε σαχλαμαρες. δεν εισαι κανα σοβαρο ατομο αλλωστε οποτε ειχα χαμηλες απαιτησεις
Δεν ειπα οτι φταινε οι ΑΠΕ λεω οτι οι ΑΠΕ λογικα θα εριχναν την τιμη ή τουλαχιστον θα την εξισσοροπουσαν τουλαχιστον γιατι αυτο λεει η λογικη...οχι ομως η λογικη των καρτελ και των ελ.ολιγαρχων ( κατα το ρωσοι ολιγαρχες )
Ενω εσύ τύπε μου ξεχειλιζεις νοημοσύνη. Καλά που υπάρχετε κ σεις.
Ελα να περάσει το επόμενο παρατράγουδο
Nα ειχαν και ελβετικο τυρι να φαβε τουλαχιστον γιατι ειναι 36 νηστικοι και διψασμενοι
Το βλέπω τύπε μου. Κάτσε να παρακαλας καμία πουτανα να ρίξει τιμη μπας κ γαμησεις. Αλλιώς μουνι δε βλέπειςδεν υπαρχει συγκριση μεταξυ μας wannabe μαιντανε με 5700 μνμ σε 2 χρονια. υπαρχει και ζωη εκτος μπου χαζουλη
Γιατι δεν το εκαναν;η οποια μειωση των απε δεν μπορει να ισορροπησει τις αυξησεις λογω του πολεμου. και οι απε μπορει να εχουν μηδενικο κοστος παραγωγης, αλλα εχουν αρχικο κοστος κατασκευης και κοστος συντηρησης.
σε καθε περιπτωση ακομα και ακριβοτερο να ειναι το ρευμα με τις απε, πρεπει να αντικαταστησουν τα ορυκτα καυσιμα αμεσα
Respect στον παλιόνε.υπαρχει και ζωη εκτος μπου χαζουλη
Το βλέπω τύπε μου. Κάτσε να παρακαλας καμία πουτανα να ρίξει τιμη μπας κ γαμησεις. Αλλιώς μουνι δε βλέπεις
Γιατι δεν το εκαναν;
Ναι Αννούλα μου ναι.. είσαι κ απο το 2005 .. το χεις ρίξει στο κέντημα σα σωστή νοικοκυράπου παρακαλεσα βρε μαλακα να ριξει κοπελα την τιμη της? εχεις πολλα ψωμια να φας για να με φτασεις στα ραντεβου μαλακακο
Αυτον που ξεπουλησαν στους γερμανους 8 χρονια νωριτερα απο την οριστικη του καταργηση μπιρ παρα;να αντικαταστησουν τα ορυκτα? γιατι ειρθε ο πολεμος και τα γαμησε ολα και εβαλαν παλι μπρος τα εργοστασια λιγνιτη.
Θα μεινει αξυριστος μια βδομαδα τωραΈξαλλος, είπαν, Μητσοτάκης με τους χειρισμούς του.
Πέταξαν και τη μπούρδα με τα ελικόπτερα που δεν πετούσαν λόγω βροχής, σκέφτηκαν όλο και κάποιο χαζοπουλι θα το καταπιεί αμασητο και θα το παπαγαλιζει δεξιά κι αριστερά.
Ενώ ούτε ελικόπτερα ζητησαν ούτε ειχε κι η αεροπορία διαθεσιμα.
Λογικά δεν τον αποκεφαλίζει τώρα γιατί θα γίνει ντόρος με τις κυβερνητικές ευθύνες. Καλύτερα να μένει στο κάδρο η κλιματική αλλαγή.
Ναι Αννούλα μου ναι.. είσαι κ απο το 2005 .. το χεις ρίξει στο κέντημα σα σωστή νοικοκυρά
Αποτυχημένος αθλητής, αποτυχημένος γιατρός και αποτυχημένος υπουργός ήδη από την προηγούμενη τετραετία. Πολύ τον λυπάμαι. Θα πεθάνει και δεν θα έχει βρει ακόμα αν υπάρχει κάτι που να είναι καλός.Μόνο στο Γιουνανιστάν θα βρει κανείς άτομο από τα ριμπάουντς και τα σκρινς να βρίσκεται στην Ιατρική Σχολή Σχολή Αθηνών μάστερ, διδακτορικό κλπ και από κει τελικά υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία του τόπου.
Δε ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις από τα γέλια ή από την απελπισία....