You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καταπιεσμένες μεγαλοκοπέλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
μπαααα....
Λοιπόν, αν και έχω διάθεση για πολύ πλάκα και μέχρι τώρα έχεις ποστάρει γαμάτες θεματάρες , θα παραμερίσω τα ταπεινά μου ένστικτα και θα παραθέσω some advice
- Το site πιθανότατα έχει ήδη πληροφορίες για αυτό που ζητάς
- Δεν ξέρεις κάποιον, οπότε μη ζητάς - και σε πρώτο πρόσωπο
- Αν βάζεις θέμα παράθεσε και την δική σου εμπειρία/άποψη για αυτό
- Το site πιθανότατα έχει ήδη πληροφορίες για αυτό που ζητάς
- Δεν ξέρεις κάποιον, οπότε μη ζητάς - και σε πρώτο πρόσωπο
- Αν βάζεις θέμα παράθεσε και την δική σου εμπειρία/άποψη για αυτό
Μακυά ειχα εγω...μακρυα .....
μονο ο γαμος νομιζουν οτι 8α τις σωσει απο την κοινονικη κτατακραυγη της γεροντοκόρης αλλα οταν παντρευτουν κανουν τον αλλο δυστισχισμενο.Οταν πας 60 ετων να σχολη8εις και να παντρευτεις μια τετοια .Ποιο πριν ΜΑΚΡΥΑ χασιμο χρονου και υπομονης
μονο ο γαμος νομιζουν οτι 8α τις σωσει απο την κοινονικη κτατακραυγη της γεροντοκόρης αλλα οταν παντρευτουν κανουν τον αλλο δυστισχισμενο.Οταν πας 60 ετων να σχολη8εις και να παντρευτεις μια τετοια .Ποιο πριν ΜΑΚΡΥΑ χασιμο χρονου και υπομονης
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Εχει κανείς καμιά εμπειρία με μεγαλοκοπέλες?
Ασε ρε φιλε αυτες μονο για γαμισι ειναι. Σε πρηζουν ολο με τα προβληματα τους, μεγαλα και μικρα. Μεσα στην ανασφαλεια και το κομπλεξ ολες. ΟΥΣΤ
Μιλαω εκ πειρας
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
ε καλα λιγο λογικο μου ακουγεται ολες οι μεγαλοκοπελες να ψαχνονται για γαμο και ετσι...!!και να εχουνε κομπλεξ αφου της εχουνε παρει τα χρονια..!!!Μακυά ειχα εγω...μακρυα .....
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Σε τι ηλικιες αναφερεστε?
Εγω μιλαω για 35+
Εγω μιλαω για 35+
Επισκέπτης
Για μένα μεγαλοκοπέλα είναι (και, άρα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ είδος) οι 25-26+. Γιατί το λέω αυτό? Γιατί στα 25 τους αρχίζουν να σκέφτονται ότι πρέπει να βρουν κάποιον μαλάκα να τις συντηρεί και να τις "γεμίζει" και από τα 27 και πάνω έχουν αρχίσει να καρα-αγχώνονται και ψάχνουν επειγόντως τον μαλάκα που και θα τις συντηρεί, και θα τις γεμίζει, και θα τις κάνει μάνες!
Γι' αυτό από πιπινάκια μέχρι το ΠΟΛΥ 25 χρονών.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Για μένα μεγαλοκοπέλα είναι (και, άρα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ είδος) οι 25-26+. Γιατί το λέω αυτό? Γιατί στα 25 τους αρχίζουν να σκέφτονται ότι πρέπει να βρουν κάποιον μαλάκα να τις συντηρεί και να τις "γεμίζει" και από τα 27 και πάνω έχουν αρχίσει να καρα-αγχώνονται και ψάχνουν επειγόντως τον μαλάκα που και θα τις συντηρεί, και θα τις γεμίζει, και θα τις κάνει μάνες!
Καμία αντίρρηση...και βλέπεις 30άρες και 35άρες να παλιμπαιδίζουν και να το παίζουν έφηβες...τέτοια απελπισία μιλάμε...Και είπαμε,
NO MERCY στο συνάφι τους!!!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
συγγνωμη αλλα εαν στα 25 ειμαστε μεγαλοκοπελες
στα 35 πρεπει να μας θαψουν?
στα 35 πρεπει να μας θαψουν?
Καμία αντίρρηση...και βλέπεις 30άρες και 35άρες να παλιμπαιδίζουν και να το παίζουν έφηβες...τέτοια απελπισία μιλάμε...Και είπαμε,
NO MERCY στο συνάφι τους!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 966
- Απαντήσεις
- 662
- Εμφανίσεις
- 120K